Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Honda: "Pievienošanās "Milan" ir sapņu piepildījums"

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

Honda: "Pievienošanās "Milan" ir sapņu piepildījums"
Keisuke Honda
Foto: AP/Scanpix

Keisuke Honda intervijā dalījās ar savu viedokli par pāreju no Maskavas CSKA uz "Milan". Talantīgais Japānas izlases pussargs sarkanmelnajā formā visticamāk debitēs nākamajā nedēļas nogalē pret „Sossuolo”. Futbolists "Milan" pievienojās kā brīvais aģents, bet vienošanās par šādu pāreju tika panākta jau vasaras transfēru periodā.

Keisuke Honda ieradās Itālijā šo sestdien, lai oficiāli parakstītu līgumu ar „Serie A” pusi pēc tam, kad kontrakts ar Maskavas CSKA bija izpildīts. Spēlētāju lidostā sagaidīja simtiem fanu un fotogrāfu, turklāt kluba veikals ziņo, ka jau ir pārdots vairāk kā 1000 Hondas krekliņu ar desmito numuru. Klubs informēja, ka debiju futbolists varētu piedzīvot 12. janvārī pret „Sossuolo” vienību. Vietējā čempionātā „Milan” pēc 17 kārtām pagaidām ieņem klubam neraksturīgi zemo 13. vietu.

27 gadus vecais Honda cer, ka spēs palīdzēt komandai visu vērst par labu, cik nu tas ir iespējams. „Jūtos laimīgs un patīkami satraukts, ka varu šeit atrasties,” Honda atklāja „Milan” oficiālajai mājaslapa. „Esmu gatavs spēlēt un ar nepacietību gaidu, kad varēšu iepazīties ar komandas biedriem. Uzskatu, ka spēju komandai sniegt kaut ko tādu, kā tai vēl nav. Šo mirkli gaidīju jau ilgi, tas ir kā sapņu piepildījums. „AC Milan” vienmēr licies leģendārs klubs, tam sekoju jau no bērna kājas. Futbols ir mana dzīve un ceru parādīt labu sniegumu. Varu spēlēt jebkurā pozīcijā un vēlos gūt vārtus kā arī radīt vārtu gūšanas iespējas. Gribētu spēlēt vairāk uzbrukumā, bet tas nav tik svarīgi.”

„Milan” jaunā gada pirmo spēli aizvadīs pirmdien savā laukumā pret „Atalanta” vienību, bet Honda spēlēt vēl nevarēs, jo joprojām strādā, lai atgūtu fizisko formu. Futbolista oficiālā prezentācija notiks trešdien.

Kamēr Honda pirmdien atradīsies tribīnēs, savu debiju „Milan” rindās piedzīvos Adils Ramī, kurš Rossnorei uz īri no Spānijas „Valencia” pievienojās jau oktobrī, taču sliktās formas dēļ spēlēt vēl nevarēja. Franču aizsarga muguru rotās numurs 13 un paredz, ka futbolists spēli uzsāks pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Live scores, results, fixtures, tables,...

  -1 [+] [-]

, 2014-01-05 21:41, pirms 11 gadiem
Labāk pievienoties Mildai nekā kaut kādai Milnai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-05 21:50, pirms 11 gadiem
bucis9 rakstīja: Pareizi ir! tālak no krievijas
man jau liekas ka ne viens vien augsta līmeņa futbolists Krievijā ir aizsēdējies, bet nu saprotu arī krievu naudas vilinājumu - daudziem no viņiem tur tomēr maksā krietni vairāk, kā maksātu eiropas top līgu klubi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-01-05 22:36, pirms 11 gadiem
Keisuki vajadzēja nopirkt jau krietni ātrāk kādam eiropas grandam.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-05 22:41, pirms 11 gadiem
bucis9 rakstīja: Anži vsp ir ka krievu spogulis...sapērk zvaigznes par neadekvatām summam un tad paši bankrotē. Tie kas nezin, Anži sosezon ir pēdējā vietā premjerlīga
Anži vienkārši izvēlējās citu politiku - vietējos spēlētājus, nevis bankrotēja, tāpēc arī Gadžijevs atgriezās !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-06 12:07, pirms 11 gadiem
bucis9 rakstīja: neaizstāvi krievus, vini piesaistīja vietējos spēlētājus tikai tpc, ka ar savu SUPERUBERkruto sastāvu Eiropā neko nevareja sasniegt
un kas tad mums taads no grandiem ir??? ar ko mes varam lepoties??? ar Ikšķiles reālu?