Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Brīvais aģents Hummelss ceļā uz Itāliju, lai pievienotos "AS Roma"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brīvais aģents Hummelss ceļā uz Itāliju, lai pievienotos "AS Roma"
Matss Hummelss. Foto: Picture Alliance/Scanpix

35 gadus vecais centra aizsargs Matss Hummelss šodien devies uz Itālijas galvaspilsētu, lai kā brīvais aģents parakstītu līgumu ar A sērijas klubu "AS Roma". Vācietis iepriekš pārstāvēja Dortmundes "Borussia".

Spēlēšana Itālijā Matsam Hummelsam būs pirmā pieredze ārpus dzimtenes. Pārstāvot Dortmundes "Borussia" un Minhenes "Bayern", centra aizsargs piecas reizes kļuvis par Vācijas Bundeslīgas uzvarētāju.

Pēc aizvadītās sezonas Dortmunde izvēlējās nepagarināt līgumu ne tikai ar 35 gadus veco Hummelsu, bet arī ar komandas kapteini Marko Roisu, kurš kā brīvais aģents devās uz Amerikas Savienotajām Valstīm un pievienojās Losandželosas "Galaxy".

Vasaras sākumā nopietnu interesi par Hummelsu izrādīja "Real Sociedad", taču sarunas nenonāca līdz rezultatīvam iznākumam, un tagad centra aizsargs parakstīs līgumu uz vienu sezonu ar "AS Roma". Tiek vēstīts, ka viņš pelnīs divus miljonus eiro, plus bonusus.

Vācijas izlasē Hummelss aizvadījis 70 spēles. Viņš 2014. gadā virs galvas cēla Pasaules kausu.

     [+] [-]

, 2024-09-04 12:32, pirms 2 nedēļām
Jautājums kā vietā tad viņš spēlēs. Ja Mančīni, tad de Rossi riskē kļūt nepopulārs.