Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Maslobojevs

Video: "Petro-w" čempionu līgas ievadā piekāpjas Kauņas "Žalgirim"

Pēc četru gadu pārtraukuma Čempionu līgas pamatkārtā atgriezusies "Petro-w" komanda, kas šovakar Lietuvā mērojās spēkiem ar Kauņas "Žalgiri". Latvijas klubs piedzīvoja zaudējumu ar 1:4. Nākamais mačs Latvijas čempioniem jau rīt 15:30, kad jāspēkojas pret Itālijas klubu "Città di Eboli".

, 2022-10-27 08:28, pirms 2 gadiem
Realizācija
Kuldīgas "Nikera" kapteinis Arturs Broks. Foto: LFF
1

Kuldīgas "Nikers" izbraukumā atgūst divus vārtus un pirmoreiz izcīna Virslīgas medaļas

Par "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas bronzas medaļnieku pirmoreiz vēsturē kļuvis Kuldīgas "Nikers", kas izbraukumā ar rezultātu 4:2 pārspēja Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" un sērijā uzvarēja ar 2-0. Nesen kuldīdznieki ieguva arī Latvijas kausa bronzu.
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
4

Finālsērija sākas ar "RFS Futsal" uzvaru pendelēs pār "Riga"

Telpu futbola Virslīgas finālsērijas pirmajā mačā "Arēnā Rīga" uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks un pēcspēles sitienu sērija, kurā labāki bija "RFS Futsal" futbolisti, uzvarot "Riga" ar 4:3.
Foto: FC Nikers
1

"Nikers" bronzas sēriju sāk ar 10 vārtiem un drošu uzvaru

Latvijas telpu futbola Virslīgas bronzas sērijas pirmajā spēlē "Arēnā Rīga" "Nikers" ar 10:3 pārspēja "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" vienību.