Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

UEFA Čempionu līgas pamatkārtu "Riga" telpu futbolisti sāk ar sagrāvi pār dāņiem

Emils Ozerinskis

UEFA Čempionu līgas pamatkārtu "Riga" telpu futbolisti sāk ar sagrāvi pār dāņiem
Rikardinju. Foto: Andris Pupurāns

LETA. Latvijas čempione telpu futbolā "Riga" trešdien Čehijas pilsētā Plzeņā UEFA Čempionu līgas pamatkārtas pirmajā spēlē izcīnīja panākumu. Rīdzinieki ar 9:1 (3:1) uzvarēja Gentoftes "JB Futsal" no Dānijas.

Pēc spēlētām nepilnām 11 minūtēm vadībā izvirzījās mājinieki, taču pirmā puslaika turpinājumā rīdzinieki atbildēja ar trīs vārtiem, precīzam esot Dmitrijam Kuzminam, Seržinju un Rikardinju.

Otrā puslaika sākumā pēc 41 sekundes ceturtos "Riga" vārtus guva Artūrs Strazdiņš, kurš pēc mazāk nekā divām minūtēm pārspēja pretinieku vārtsargu vēlreiz. Atlikušajā mača daļā ar diviem precīziem sitieniem vēl izcēlās Taliss, bet Andžejs Mickēvičs un Rikardinju guva vēl pa vieniem vārtiem.

Ceturtdien rīdzinieki sestās grupas otrajā mačā tiksies ar mājinieci "Plzen", bet noslēdzošajā spēlē 28.oktobrī spēkosies ar "Radnik" no Bosnijas un Hercegovinas.

"Riga" telpu futbolisti turnīru sāka ar priekšsacīkstēm, kurās uzvarēja visos trīs mačos un nodrošināja pirmo vietu apakšgrupā un iekļūšanu pamatkārtā.

Rīdzinieki šo sezonu sākuši ar izcīnītu Latvijas Superkausu un "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgā ar četrām uzvarām ir līderi. Savukārt Gentoftes komanda, kas ir deviņkārtēja Dānijas čempione, izcīnījusi trīs panākumus un Dānijas meistarsacīkstēs ierindojas otrajā pozīcijā.

Elites kārtu sasniegs tikai grupas uzvarētāja. Elites kārtā novembrī un decembrī tiks noskaidrotas četras finālturnīra dalībnieces.

Pagājušās sezonas "Optibet" telpu futbola virslīgas čempionāta finālsērijā "Riga" ar 3-1 uzvarēja "RFS Futsal" komandu. Iepriekš šis klubs startēja ar nosaukumu "Petrow" un pērn Čempionu līgā pirmoreiz sasniedza pamatkārtu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-10-26 10:22, pirms pusgada
Lai veicas! Un prieks par universālo Kuzminu💪