Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Riga" telpu futbolisti UEFA Čempionu līgas pamatkārtā tiksies pret Skopjes "Forca"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Riga" telpu futbolisti UEFA Čempionu līgas pamatkārtā tiksies pret Skopjes "Forca"
Foto: Igors Timofejevs

LETA. Latvijas čempione telpu futbolā "Riga" šodien Serbijā UEFA Čempionu līgas pamatkārtas pirmajā spēlē tiksies ar Ziemeļmaķedonijas klubu Skopjes "Forca". Spēle sāksies plkst.19 pēc Latvijas laika.

Ceturtdien rīdzinieki sestās grupas mačā tiksies ar Nīderlandes vienību Rūrmondas "Tigers", bet sestdien - ar Serbijas vienību Banjicas FON.

"Riga" telpu futbolisti šajā sezonā UEFA Čempionu līgas turnīrā iesaistās no pamatkārtas.

Rīdzinieki šo sezonu ir sākuši ar izcīnītu Latvijas Superkausu, bet "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgā ar četrām uzvarām četrās spēlēs ir pirmajā vietā.

Ziemeļmaķedonijas vienībai Čempionu līgā bija jāpiedalās priekšsacīkstēs, kur "Forca" ar trim uzvarām mačos ar Melnkalnes, Īrijas un Andoras komandām izcīnīja pirmo vietu.

Elites kārtu sasniegs tikai grupas uzvarētāja. Elites kārtā novembra beigās un decembra sākumā tiks noskaidrotas četras finālturnīra dalībnieces.

Pagājušās sezonas Čempionu līgas turnīrā "Riga" tika līdz elites kārtai Jelgavā, kur tikai zaudējums pēdējā kārtā cīņā ar "Barcelona", kas vēlāk tika līdz finālam, liedza iekļūt finālčetriniekā.

     [+] [-]

, 12:37, pirms 5 stundām
"Riga" telpu futbolisti turnīru sāka ar priekšsacīkstēm, kurās uzvarēja visos trīs mačos un nodrošināja pirmo vietu apakšgrupā un iekļūšanu pamatkārtā.

Šosezon sāk uzreiz ar pamatkārtu!

https://en.wikipedia.org/wiki/2024%...