Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Nikara'' leģionārs iekausta tiesnesi un saņem diskvalifikāciju

Krišs Upenieks

''Nikara'' leģionārs iekausta tiesnesi un saņem diskvalifikāciju
Epizode, par kuru Mamčilovičs saņem diskvalifikāciju
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA) savā mājaslapā publicējusi Disciplinārlietu komisijas (DK) sēdes protokolu. Uz 12 mēnešiem diskvalificēts ''Nikara'' leģionārs Nemanja Mamčilovičs, kurš izcēlās ar nesportisku rīcību Latvijas čempionāta finālsērijas pirmajā spēlē (9:0) pret ''Beitar''.

Pirms dažām dienām ''Nikars'' savā mājaslapā uz epizodi atskatījās šādi: ''Pēdējā spēles minūtē Mamčilovičs devās uzbrukumā, zaudēja bumbu, kā rezultātā pretinieku spēlētājs trāpīja viņam ar bumbu. Pirmais tiesnesis Eduards Fatkulins, uzskatīja, ka Mamčilovičs nospēlēja ar roku. Mūsu vārtsargs apelēja tiesnesim un lūdza nedot dzelteno kartīti, kura jau bija otrā šajā spēlē. Saņemtā dzeltenā kartīte radīja Mamčiloviča sašutumu un viņš asi reaģēja.

Mamčilovičs būs spiests izlaist vairākas spēles pēc kārtas, jo tiesneši atzīmēja spēles protokolā par nesportisko vārtssarga uzvedību.''

LTFA mājaslapā vakar tika publicēts lēmums: ''LTFA DK, iepazīstoties ar š.g. 16.aprīļa Virslīgas čempionāta spēles FK Nikars – FK BEITAR protokolu, noskatoties minētās spēles videoierakstu, kā arī, iepazīstoties ar FK Nikars spēlētāja Nemanja Momčilovič 2016.gada 18.aprīļa vēstuli LTFA Disciplinārlietu komisijai, vienbalsīgi nolemj:
- diskvalificēt Nemanja Momčilovič /FK Nikars/ uz 12 (divpadsmit) mēnešiem''

Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka Mamčilovičs neesot nomierinājies arī pēc spēles, esot ienācis zālē un iemetis ar bumbu pa galvu spēles tiesnesim. Par šādu rīcību DK nolēmusi piešķirt 12 spēļu diskvalifikāciju Mamčilovičam no visiem LTFA organizētajiem turnīriem, bet klubam ticis 1500 eiro sods. Pirmais tiesnesis konkrētajā spēlē bija Eduards Fatkulins.

Izmantotie resursi:
ltfa.lv
https://www.fknikars.lv/lv/jaunumi/...

  +3 [+] [-]

, 2016-04-20 14:38, pirms 8 gadiem
Pareizi jau izdarīja, ka iedeve diskvalifikāciju. Tādiem atsaldeņiem nav ko darīt laukumā.

  -2 [+] [-]

, 2016-04-20 14:43, pirms 8 gadiem
Dīvaini, ka mūsdienās, kad jebkurš sūdīgs notikums tiek uzfilmēts, nav šī atgadījuma video pievienots rakstam!
Tas rada zināmas aizdomas, tomēr!

  +2 [+] [-]

, 2016-04-20 14:52, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Dīvaini, ka mūsdienās, kad jebkurš sūdīgs notikums tiek uzfilmēts, nav šī atgadījuma video pievienots rakstam!
Tas rada zināmas aizdomas, tomēr!
Lasi rakstu, tas noticis pēc spēles, tā, ka liela iespēja, ka to nenofilmēja.

  -2 [+] [-]

, 2016-04-20 14:54, pirms 8 gadiem
LTFA naudas trūkst?

  +1 [+] [-]

, 2016-04-20 15:03, pirms 8 gadiem
Idiotiska spēlētāja uzvedība, ''izcila'' kluba komunikācija (Mamčilovičs būs spiests izlaist vairākas spēles pēc kārtas) un pareizs LTFA DK lēmums.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-20 15:18, pirms 8 gadiem
Didziz rakstīja: Lasi rakstu, tas noticis pēc spēles, tā, ka liela iespēja, ka to nenofilmēja.
Pats lasi rakstu - spēlētājs asi reaģēja pie 2 dzeltenās (bilde noteikti ir no spēles epizodes)

  +1 [+] [-]

, 2016-04-20 17:06, pirms 8 gadiem
VIDEO no spēles https://www.youtube.com/watch?v=qY0...

Beigās var redzēt epizodi.

Vienreiz biju aizgājis uz telpu futbola spēli. Nožēloju, jo tur izskatās pēc urlātu sanāksmes. Gan spēlētāji, gan publika kā tādi purčika bidlas...

     [+] [-]

, 2016-04-20 17:25, pirms 8 gadiem
Pilnīgi nepareizi-telpu futbolā ir viens no augstākajiem meistarības līmeņiem , spēlē brazīlieši,agrākos gados bija intriga(Nikars-Raba).Zāle pilna skatītāju(uz VEF spēlēm mazāk nāk).Tas , ka gandrīz visi krievi gan taisnība.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-20 18:43, pirms 8 gadiem
Cik vispār leģionāriem Latvijā maksā? Nemaz nerunājot par vietējiem.
Par kādu summu šie brauc spēlēt uz citu pasaules daļu? Vai arī šie pa dienu kebabnīcā strādā un vakaros spēlē?