Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Maslobojevs

Video: "Raba" atspēlē divu vārtu deficītu un izvirzās vadībā finālsērijā

Salaspilī, 15. maijā aizsākās "Optibet" telpu futbola Virslīgas finālsērija. Viesi no Jelgavas līdz 32. minūtei atradās komfortablā vadībā ar divu vārtu pārsvaru, taču mājiniekiem atlikušajā laikā izdevās gūt četrus vārtus un svinēt uzvaru ar 5:4. Uzvaras vārti vārtsarga Marka Bogdanova kontā. Piedāvājam noskatīties mača labākos momentus.

Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
3

Finālsērija sākas ar "RFS Futsal" uzvaru pendelēs pār "Riga"

Telpu futbola Virslīgas finālsērijas pirmajā mačā "Arēnā Rīga" uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks un pēcspēles sitienu sērija, kurā labāki bija "RFS Futsal" futbolisti, uzvarot "Riga" ar 4:3.
Foto: FC Nikers

"Nikers" bronzas sēriju sāk ar 10 vārtiem un drošu uzvaru

Latvijas telpu futbola Virslīgas bronzas sērijas pirmajā spēlē "Arēnā Rīga" "Nikers" ar 10:3 pārspēja "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" vienību.
Viens no RFS līderiem Germans Matjušenko uz kruķiem pēc savainojuma kausa finālā. Foto: Sanita Sparāne/RFS
3

Visa futzāla finālsērija starp Rīgas milžiem notiks "Arēnā Rīga", pirmā spēle jau rītvakar

Rīt valsts svētkos gaidāmi arī telpu futbola svētki – "Arēnā Rīga" notiks pirmās spēles gan par bronzas, gan zelta godalgām, vispirms plkst. 15.30 tiekoties Kuldīgas "Nikeram" un "Jēkabpils Lūšiem", bet plkst. 19.00 jau piekto reizi sezonā duelējoties "Riga" un RFS. Abu maču tiešraides arī portālā Sportacentrs.com.