Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

K.Jerjomenko kausa spēles futzālā Rīgā un Daugavpilī

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

K.Jerjomenko kausa spēles futzālā Rīgā un Daugavpilī
Jerjomenko kausa spēles Daugavpilī

No 19. līdz 22. decembrim Daugavpils Olimpiskajā centrā un Rīgas Olimpiskajā centrā norisināies „Eremenko Cup” otrais posms futzālā, kurā Daugavpils un Rīgas skatītājiem būs iespēja vērot visaugstākās klases futzālu.

Starptautiskais Eirāzijas futzāla turnīrs „Eremenko Cup” šogad tiek aizvadīts pirmo reizi un tajā piedalās astoņas komandas. Starp dalībkomandām ir klubi no Krievijas, Ukrainas, Latvijas, Čehijas un Kazahstānas. Sākotnēji klubi tiek iedalīti divās apakšgrupās pa četrām komandām, kuras cīnās par vietu pusfinālos.

Latviju šajā vērienīgajā turnīrā pārstāv vadošās komandas „Nikars” un „Raba”. Pirmie sabraukuma turnīri tika aizvadīti jau novembra sākumā, bet Latvijā tiks aizvadītas izšķirošās spēles. Tikai divas katras grupas labākās komandas tiks nākamajā kārtā.

Rīgā norisināsies A apakšgrupas spēles. "Nikars" spēlēs ar Krievijas klubiem "Sinara" un "Gazprom-Yugra", kā arī "Enakievec" no Ukrainas. Pirmajā sabraukumā "Nikars" ieguva vienu punktu, tādēļ izredžu tikt labāko divu komandu pulkā vairs nav daudz. Tomēr arī šis iegūtais punkts tādā konkurencē ir lielisks sasniegums.

Daugavpilī norisināsies B apakšgrupas spēles. Pēc pirmā posma vadībā ar 7 punktiem ir viena no Krievijas vadošajām komandām „Tyumen”, kam ar pieciem punktiem seko Kazahstānas čempione un UEFA kausa ieguvēja „Kairat”. 2012./2013. gada UEFA kausa izcīņas finālturnīrā kazahstānieši spēja uzvarēt vareno „Barcelona” un Maskavas „Dinamo”.

Četrus punktus pirmajā posmā ieguva Čehijas komanda „Balticflora”, savukārt Latvijas pārstāve „Raba” pagaidām ir bez punktiem.

Komandu pieteikumos netrūkst visā pasaulē labi pazīstamu spēlētāju, tādēļ Daugavpilī un Rīgā būs lieliska iespēja vērot visaugstākā kaluma futzālu.

Spēles Daugavpilī norisināsies 19. un 20. decembrī plkst. 17:30 un 20:00, kā arī 22. decembrī plkst. 13:30 un 16:00.
Ieejas maksa uz vienas dienas spēlēm ir 2,50 Ls, bet uz visām sešām spēlēm 6 Ls. Rīgā biļešu cenas uz vienas dienas spēlēm sastādīs 5 latus.

Plašāka informācija: Кубок Еременко | Ассоциация мини-футбола России

     [+] [-]

, 2013-12-16 14:16, pirms 11 gadiem
Cikos spēles rīgā būs ?