Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: TFK "LATS" apspēlē "Beitar" un kļūst par Ķekavas čempioniem

2022.gada 6.martā Ķekavas sākumskolas sporta kompleksā tika aizvadītas Ķekavas telpu futbola čempionāta finālspēles. Mačā par zelta godalgām savā starpā spēkiem mērojās viens no kādreizējiem Virslīgas klubiem FK "Beitar" un Iecavas komanda "TFK LATS". Uzvarētāja noskaidrošanai ar diviem puslaikiem nepietika (2:2) un nācās aizvadīt 2x5min pagarinājumu, kurā pārāki izrādījās iecavnieki, gūstot divus vārtus, kamēr "Beitar" atbildēja ar vienu precīzi ieraidītu bumbu. Līdz ar to uzvaru ar rezultātu 4:3 izcīnīja "LATS", tādējādi kļūstot par Ķekavas telpu futbola čempioniem.

Kuldīgas "Nikera" kapteinis Arturs Broks. Foto: LFF
1

Kuldīgas "Nikers" izbraukumā atgūst divus vārtus un pirmoreiz izcīna Virslīgas medaļas

Par "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas bronzas medaļnieku pirmoreiz vēsturē kļuvis Kuldīgas "Nikers", kas izbraukumā ar rezultātu 4:2 pārspēja Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" un sērijā uzvarēja ar 2-0. Nesen kuldīdznieki ieguva arī Latvijas kausa bronzu.
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
4

Finālsērija sākas ar "RFS Futsal" uzvaru pendelēs pār "Riga"

Telpu futbola Virslīgas finālsērijas pirmajā mačā "Arēnā Rīga" uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks un pēcspēles sitienu sērija, kurā labāki bija "RFS Futsal" futbolisti, uzvarot "Riga" ar 4:3.
Foto: FC Nikers
1

"Nikers" bronzas sēriju sāk ar 10 vārtiem un drošu uzvaru

Latvijas telpu futbola Virslīgas bronzas sērijas pirmajā spēlē "Arēnā Rīga" "Nikers" ar 10:3 pārspēja "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" vienību.