Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Petrow" telpu futbolisti ČL kvalifikācijā cīnīsies pret angļiem, armēņiem un gibraltāriešiem

"Petrow" telpu futbolisti ČL kvalifikācijā cīnīsies pret angļiem, armēņiem un gibraltāriešiem
Foto: LFF

Šodien Nionā tika noskaidroti arī divkārtējās čempionvienības "Petrow" pretinieki UEFA Čempionu līgas priekšsacīkšu kārtā, Latvijas klubam spēkojoties pret Armēnijas, Anglijas un Gibraltāra spēcīgākajām vienībām.

• "Petrow" pretinieces būs Armēnijas "Yerevan", Londonas "Helvecia" un Gibraltāra "Europa". Šādi izlozes rezultāti uzskatāmi par visnotaļ pateicīgiem, lai "Petrow" cīnītos par iekļūšanu Čempionu līgas pamatturnīrā.

• "Petrow" uzvaras priekšsacīkšu kārtā gadījumā pamatkārtā spēkosies pret Kauņas "Žalgiri", Itālijas klubu "Città di Eboli", kā arī priekšsacīkšu kārtas labākāo komandu starp A apakšgrupas vienībām Somijas "Kampuksen Dynamo", Melnkalnes "Titograd", Andoras "Encamp" un Islandes "Ísbjörninn".

Pamatsacensības noritēs oktobra izskaņā. Arī šeit tālāk uz Elites kārtu tiks tikai četru apakšgrupu pirmo vietu ieguvēji.

• Priekšsacīkšu kārtas sabraukumi risināsies augusta beigās, bet vietu pamatkārtā nopelnīs tikai astoņu apakšgrupu uzvarētāji. Latvijas kluba pārstāvētās apakšgrupas spēles risināsies Armēnijā.

Izmantotie avoti:
https://lff.lv/zinas/14162/fc-petro...
https://www.uefa.com/uefafutsalcham...


Viens no RFS līderiem Germans Matjušenko uz kruķiem pēc savainojuma kausa finālā. Foto: Sanita Sparāne/RFS
3

Visa futzāla finālsērija starp Rīgas milžiem notiks "Arēnā Rīga", pirmā spēle jau rītvakar

Rīt valsts svētkos gaidāmi arī telpu futbola svētki – "Arēnā Rīga" notiks pirmās spēles gan par bronzas, gan zelta godalgām, vispirms plkst. 15.30 tiekoties Kuldīgas "Nikeram" un "Jēkabpils Lūšiem", bet plkst. 19.00 jau piekto reizi sezonā duelējoties "Riga" un RFS. Abu maču tiešraides arī portālā Sportacentrs.com.
Foto: Riga Futsal Club
3

''Riga'' atstāj sausā ''RFS Futsal'', pirmo reizi triumfējot Latvijas kausā telpu futbolā

Par 2024. gada Latvijas kausa telpu futbolā ieguvēju šovakar Kuldīgas sporta hallē kļuva ''Riga'', kas finālmačā ar 3:0 pārspēja ''RFS Futsal''. Bronzas godalgas tika ''Nikers'' telpu futbolistiem.
Maksims Seņs. Foto: Riga Futsal Club
1

Telpu futbola kausa izcīņas finālā gaidāms Rīgas derbijs

Šodien ''Final Four'' izspēlē noskaidrojās Latvijas telpu futbola kausa izcīņas finālistes. Par tām kļuva ''RFS Futsal'' un ''Riga'', kas attiecīgi ar 17:0 un 10:4 pārspēja ''Salaspils'' un ''Nikers'' telpu futbola komandas.