Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Raba'' izlīdzina finālsēriju, ''Nikars'' vēlreiz pārspēj Jēkabpili un izcīna bronzas medaļas

''Raba'' izlīdzina finālsēriju, ''Nikars'' vēlreiz pārspēj Jēkabpili un izcīna bronzas medaļas
"Raba". Foto: FK Raba

Šodien telpu futbola virslīgas finālsērijā pirmo uzvaru izcīnīja ''Raba'', kura papildlaikā ar 5:4 apspēlēja ''Petrow/Jelgava'', tādējādi sērijā panākot līdzsvaru 1-1. Tikmēr par bronzas medaļas ieguvējiem šodien kļuva ''Nikars'', kuri sērijas otrajā mačā ar 5:1 pārspēja ''Jēkabpils Lūši/Ošukalns'' komandu.

• Telpu futbola finālsērijā šodien spraigā cīņā līdzsvaru 1-1 panāca esošā čempione "Raba", kura papildlaikā ar 5:4 apspēlēja "Petrow/Jelgava". Sērijas pirmajās divās spēlēs uzvaras izcīnījusi viesu komanda.

• Uzvarētājiem divus vārtus iesita Vlads Rimkus un Artūrs Strazdiņš, pie tam, abi izcēlās papildlaikā vienas minūtes laikā, tādējādi nodrošinot "Raba" pirmo panākumu sērijā.

• Zaudētājiem divus vārtus iesita Dmitrijs Kuzmins, kurš ar "hat-trick" izcēlās sērijas pirmajā mačā, kurā "Petrow/Jelgava" uzvarēja pārliecinoši.

• Spēles sākums labāks padevās mājiniekiem, kuri līdz desmitajai minūtei panāca 3:1. Otrajā puslaikā "Raba" sāka pakaļdzīšanos, to noslēdzot 37. minūtē, kad neizšķirtu 3:3 panāca Artūrs Strazdiņš.

• Panākumu ‘’Raba’’ nodrošināja ar diviem gūtiem vārtiem pirmā papildlaika ceturtajā minūtē. Otrajā papildlaikā Jelgavas telpu futbolisti vienus vārtus atguva, taču ar to nebija pietiekami.

• Sērijā uzvarēs tā komanda, kura pirmā izcīnīs trīs uzvaras.

• Par bronzas medaļnieci šodien kļuva "Nikars", kas izbraukumā vēlreiz pārspēja "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" vienību ar 5:1 un tādējādi sērijā uzvarēja ar 2-0.

• Spēles gaitā "Nikars" nerealizēja trīs soda sitienus – vienu sešu metru, bet divus desmit metru. Tas gan neliedza jau šovakar izcīnīt kāroto panākumu.

• Pie tam, visi pieci vārti tika iesisti otrajā puslaikā, sākot no 22. minūtēs, bet pēdējie vārti trīs minūšu laikā no 35. līdz 37. minūtei.

• Uzvarētājiem divus vārtus iesita Artūrs Kuļešovs, bet zaudētājiem kā vienīgais izcēlās Aivars Daņilovs.

• Komandas bronzas sērijā spēkojās arī pirms gada, bet toreiz uzvarēja Jēkabpils telpu futbolisti. Šajā sezonā ‘’Nikaram’’ izdevās revanšēties.

Petrow/Jelgava - Raba 4:5 (3:1)
Vārti: Seņs 4' Mhitarjans 10' Kuzmins 10' 47' - Tarakanovs 1' Rimkus 23' 44' Strazdiņš 37' 44'

Jēkabpils Lūši/Ošukalns - Nikars 1:5 (1:0)
Vārti: Daņilovs 13' - Oļeškovs 22' Matjušenko 29' Kuļešovs 35' (10m soda sitiens) 36' Koļesņikovs 37'

Cīņa par ''Optibet'' telpu futbola virslīgas godalgām

StadijaPāris1.sp.2.sp.3.sp.4.sp.5.sp.Sērijā
FinālsRaba - Petrow/Jelgava2:115:4 P***1-1
Cīņa par 3.v.Nikars - Jēkabpils Lūši/Ošukalns6:15:1*2-0

''*'' - ja nepieciešams

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/speles/fc-petrowjelg...
https://lff.lv/speles/jekabpils-lus...


, 2022-05-07 17:40, pirms 2 gadiem
Latvijà. Ļoti interesants finàls. Raba tomēr spēja uzvarēt. Tà tik bija spēle. Ļoti labs telpu futbols. Finàla serijà 1-1.
, 2022-05-07 18:11, pirms 2 gadiem
Rabai šodien nedaudz paveicās.Vārtsarga kļūda ļāva viņiem izglābties.
, 2022-05-07 18:37, pirms 2 gadiem
Sērijà 1-1. Finàls izdevies. Petrow nespēja uzvarēt otro spēli pēc kàrtas. Tagad jàgaida sērijas 3. spēle, kas uzvarēs. Raba vai Petrow.
, 2022-05-07 18:38, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Rabai šodien nedaudz paveicās.Vārtsarga kļūda ļāva viņiem izglābties.
Raba, Raba, Raba !!!
Viens no RFS līderiem Germans Matjušenko uz kruķiem pēc savainojuma kausa finālā. Foto: Sanita Sparāne/RFS
3

Visa futzāla finālsērija starp Rīgas milžiem notiks "Arēnā Rīga", pirmā spēle jau rītvakar

Rīt valsts svētkos gaidāmi arī telpu futbola svētki – "Arēnā Rīga" notiks pirmās spēles gan par bronzas, gan zelta godalgām, vispirms plkst. 15.30 tiekoties Kuldīgas "Nikeram" un "Jēkabpils Lūšiem", bet plkst. 19.00 jau piekto reizi sezonā duelējoties "Riga" un RFS. Abu maču tiešraides arī portālā Sportacentrs.com.
Foto: Riga Futsal Club
3

''Riga'' atstāj sausā ''RFS Futsal'', pirmo reizi triumfējot Latvijas kausā telpu futbolā

Par 2024. gada Latvijas kausa telpu futbolā ieguvēju šovakar Kuldīgas sporta hallē kļuva ''Riga'', kas finālmačā ar 3:0 pārspēja ''RFS Futsal''. Bronzas godalgas tika ''Nikers'' telpu futbolistiem.
Maksims Seņs. Foto: Riga Futsal Club
1

Telpu futbola kausa izcīņas finālā gaidāms Rīgas derbijs

Šodien ''Final Four'' izspēlē noskaidrojās Latvijas telpu futbola kausa izcīņas finālistes. Par tām kļuva ''RFS Futsal'' un ''Riga'', kas attiecīgi ar 17:0 un 10:4 pārspēja ''Salaspils'' un ''Nikers'' telpu futbola komandas.