Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Benzemā nespēlēs pāris nedēļas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Benzemā nespēlēs pāris nedēļas
Karims Benzemā
Foto: AP

Francijas čempionvienības ''Lyon'' uzbrucējs Karims Benzemā nespēlēs vismaz pāris nedēļas. Iemesls - pēdējā UEFA Čempionu līgas spēlē pret ''Fiorentina'' (2:1) atsvaidzinātais augšstilba muskuļa savainojums. Paredzams, ka Benzemā izlaidīs Lionas pēdējo Čempionu līgas grupas turnīra spēli pret Minhenes ''Bayern''.

Benzemā sākotnēji savainojumu bija guvis, spēlējot Francijas izlasē. Neskatoties uz to, ''Lyon'' treneris Klods Pjuels viņu iekļāva komandas sastāvā pēdējā UEFA Čempionu līgas spēlē pret ''Fiorentina''. Benzemā šajā spēlē guva uzvaras vārtus (2:1), bet pēc spēles kļuva zināms, ka viņš ir atkal sastiepis augšstilba muskuli un būs spiests izlaist divas nedēļas.

Līdz ar šo savainojumu Benzemā būs jāizlaiž ''Lyon'' UEFA Čempionu līgas grupas turnīra pēdējo spēli pret Minhenes ''Bayern''. Lai nodrošinātu uzvaru grupā, Lionai pietiks ar bezvārtu neizšķirtu vai uzvaru. Francijas čempioniem šajā spēlē diskvalifikāciju dēļ nevarēs palīdzēt arī pussargs Žuninju un aizsargs Kriss.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-11-27 18:12, pirms 16 gadiem
Žēl, ka trauma Bet no vienas puses labi ir tas, ka pret Bayern nespēlēs Lyon aizsardzības, pussargu un uzbrukuma līderi Bet Benzemā trauma Labi, ka tik maza! Vēlu atveseļoties ātri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-27 18:27, pirms 16 gadiem
umkaaa rakstīja: Žēl.Gribētos redzēt viņu pret Bayer.
Tieši tā, šādi spēlētāji pietrūkst ne tikai viņa komandai un līdzjutējiem, bet futbolam kopumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-27 20:59, pirms 16 gadiem
Žēl gan.

  -1 [+] [-]

, 2008-11-27 21:32, pirms 16 gadiem
Jo sliktāk Lyon jo labāk man un Bayern !! aa un nokavēju rakstu bet nekas ko tu tagat ReinikRobi saki par Klosi tagat mute stāv ciet kad viņs sit un tagat aprunā primstam savu varoni Toni .

     [+] [-]

, 2008-11-27 21:39, pirms 16 gadiem
host rakstīja: Jo sliktāk Lyon jo labāk man un Bayern !! aa un nokavēju rakstu bet nekas ko tu tagat ReinikRobi saki par Klosi tagat mute stāv ciet kad viņs sit un tagat aprunā primstam savu varoni Toni .
Izlasi pie raksta ko es saku! BEIDZOT attaisnojas taktika, ka Kloze VEIDO! Iepriekš viņam tas sanāca ļoti slikti un Toni bija gan vairāk goli, gan assisti Tagad Kloze tiešām patīk, bet mans favorīts viņš nebūs Un un un, Toni NEKAD nav bijis mans varonis, mīļākie spēlētāji man ir Riberī[1.] un Ballaks Nezinu kam ir jānotiek lai itālis, pietam uzbrucējs[dievinu pussargu pozīciju] būtu mans varonis Un pasaki tikai, ka nebija spēles, kad tu viņam teici paldies? Piemēram, Hetafe! Aris[grupā, Toni 4 goli, ja nemaldos, tad 2 vai 3 pēc Riberī pasiem] utt Saproti, tas ir futbols.. Visiem ir pacēlumi un kritumi! Kloze BEIDZOT sāk attaisnot cerības un LABI!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-28 00:03, pirms 16 gadiem
nu jaa ir pacēlumi un kritumi es par to nerunāju par to varoni arī nedomāju uzreiz ka tu guli ar vinja seerijas apaksh velju . vnk tu tos kam ir kritumi noliec bet tos kam ir paceelumi liec karalja godaa es tik Klosi ar Toni ko agraak salveeji vnk saliidzinaaju jo tagat ir pilnigi otraadaak