Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Grenoble" iegūst Japānas izlases pussargu

Agris Suveizda

"Grenoble" iegūst Japānas izlases pussargu
Daisuke Matsui (pa labi) cīņā ar pretinieku
Foto: AP

Francijas futbola klubs "Grenoble" pastiprinājis sastāvu ar Japānijas izlases pussargu Daisuki Matsui, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja "St.-Etienne" rindās.

Francijas futbola klubs "Grenoble", kas pirms pāris dienām ieguva "St.-Etienne" vārtsargu Žodī Viviani, pastiprinājies ar vēl vienu spēlētāju no Sentetjēnas komandas. "Grenoble" rindas pastiprinājis pussargs Daisuke Matsui (28). Grenobles kluba īpašnieks ir japāņu uzņēmējs, kurš jau kādu laiku ir vēlējies iegūt Matsui savā komandā. Līgums parakstīts uz trim sezonām.

Matsui 23 gadu vecumā pievienojās "Le Mans" komandai un pirms trim gadiem kļuva par visa Francijas čempionāta labāko piespēlētāju. Matsui, kurš "Le Mans" rindās nospēlēja 120 spēles un guva 15 vārtus, pirms gada pārcēlās uz Sentetjēnu, taču tur sastāvā nespēja nostiprināties (aizvadīja 22 spēles, kurās vidēji laukumā pavadīja nepilnas 50 minūtes). Japānas izlasē Matsui piedalījies 17 mačos un guvis vienus vārtus.

Tikmēr "St.-Etienne" atradu aizstājēju Viviani. Tas ir bijušais "Caen" vārtsargs Vinsāns Plantē (28), kuram tagad, visticamāk, nāksies konkurēt par pirmā vārtsarga pozīciju ar ilggadējo sentetjēnieti Žeremī Žano (31). Savukārt "PSG" līdz 2013.gadam pagarinājis līgumu ar tā uzbrukuma līderi Gijomu Oaro. Par parīziešu uzbrucēju Lionas "Olympique" izteica piedāvājumu desmit miljonu eiro apmērā, taču "PSG" vadība nekavējoties to noraidīja.

Izmantotie resursi:
ligue1.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-06-26 15:14, pirms 15 gadiem
Nu ja Grenoble nebūtu nopirkusi Viviani, tad Vaņins būtu Grenoble klubā