Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Bordeaux" negrasās pārdot Kavenagi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Bordeaux" negrasās pārdot Kavenagi
Fernando Kavenagi
Foto: AFP

Francijas 1.līgas kluba "Bordeaux" prezidents ir noraidījis jebkādas baumas par komandas uzbrucēja Fernando Kavenagi pārdošanu.

Argentīnietis Kavenagi franču klubam pievienojās no Krievijas Premjerlīgas superkluba Maskavas "Spartak". Īpaši veiksmīgu sniegumu Fernando demonstrēja iepriekšējā sezonā, kad 23 spēlēs pamanījās iesist 15 vārtus. Par futbolistu interesi izrāda Glāzgovas "Celtic", taču Bordo kluba vadība ir noliegusi vēlmi pārdot uzbrucēju.

Lai arī oficiāli sarunas par spēlētāja iegādi vēl nav iesāktas, klubs jau iepriekš ir brīdinājis Glāzgovas kluba vadību, lai pat nemēģina pārpirkt futbolistu:

"Man nav bijuši nekādi kontaki ar "Celtic" klubu, un es arī nevēlos tos. Viss ir ļoti vienkārši – viņš netiek pārdots. Nekāda summa nepārliecinātu mani viņu pārdot, jo viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem komandā. Viņam ir līgums ar klubu vēl uz trim sezonām, viņš spēlē labi un pats ir apmierināts ar dzīvi šeit. Es ieteiktu Glāzgovas klubam pat nemēģināt viņu pārpirkt, lai viņi pataupa zvana naudu kādam citam."

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja