Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Monaco" pievienojas Nīderlandes aizsargs Teze

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

"Monaco" pievienojas Nīderlandes aizsargs Teze
Džordans Teze. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AP. Francijas vicečempione "Monaco" pirms atgriešanās UEFA Čempionu līgā papildināja sastāvu ar nīderlandiešu aizsargu Džordanu Tezi, otrdien pavēstīja klubs.

Monako komanda ar 24 gadus veco futbolistu noslēgusi vienošanos uz pieciem gadiem un viņa iepriekšējai komandai Eindhovenas PSV samaksās aptuveni 12 miljonus eiro par spēlētāja iegūšanu.

Pagājušajā sezonā Teze Eindhovenas komandas rindās Čempionu līgā aizvadīja astoņus mačus, PSV astotdaļfinālā piekāpjoties Dortmundes "Borussia".

Teze pārstāvēja Eindhovenas PSV kopš 2018.gada, kopā klubā aizvadot 186 spēlēs un izceļoties ar četriem precīziem sitieniem.

"Monaco", kas pagājušajā sezonā kļuva par Francijas vicečempioni, Čempionu līgā nav spēlējusi kopš 2018./2019.gada sezonas, bet 2017.gadā, kad klubu vēl pārstāvēja Kilians Mbapē, "Monaco" sasniedza pusfinālu.

Čempionu līgas izloze norisināsies nākamajā nedēļā.

Izmantotie resursi:
LETA