Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Veinaldums pēc aiziešanas no "Liverpool" noslēdz līgumu ar PSG

Rolands Eliņš

Veinaldums pēc aiziešanas no "Liverpool" noslēdz līgumu ar PSG
Džordžinjo Veinaldums. Foto: imago images/Xinhua/Scanpix

Francijas futbola klubs Parīzes "Saint-Germain" paziņojis, ka noslēdzis trīs gadu līgumu ar Nīderlandes pussargu Džordžinjo Veinaldumu.

30 gadus vecais Nīderlandes futbolists Džordžinjo Veinaldums nebija noslēdzis jaunu līgumu ar "Liverpool", ko pārstāvēja kopš 2016. gada. Attiecīgi šajā starpsezonā viņš kļuva par brīvo aģentu, taču ilgi šo statusu nesaglabāja. Iepriekš viņa sakarā tika piesaukta "Barcelona", taču līgums tomēr noslēgts ar Parīzes futbola grandu.

Kā vēsta BBC, PSG esot piedāvājusi bagātīgāku atalgojumu, turklāt nozīmīgs faktors Veinaldumam bija arī galvenā trenera Maurisio Početino klātbūtne Parīzes komandā.

"Pievienojos vienai no labākajām komandām Eiropā un vēlos sniegt visu savu apņēmību šim ambiciozajam projektam," paziņojumā citēts Veinaldums.

Veinaldums tagad gatavojas Eiropas čempionāta finālturnīram, un viņa pārstāvētā Nīderlandes izlase ir vienā apakšgrupā ar Latviju PK2022 atlases grupā. "Liverpool" sastāvā Veinaldums aizvadīja 237 spēles, kopā ar šo komandu kļūstot par Anglijas Premjerlīgas čempionu un Čempionu līgas uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-06-11 00:12, pirms 3 gadiem
Ļoti labs papildinājums