Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Depajs: "Ceru, ka "Barcelona" būs interese par mani arī janvārī"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Depajs: "Ceru, ka "Barcelona" būs interese par mani arī janvārī"
Memfiss Depajs
Foto: Reuters/Scanpix

Lionas "Olympique" un Nīderlandes izlases spēlētājs Memfiss Depajs aizvadītajā transfēru periodā bija tuvu tam, lai pievienotos Spānijas grandam "Barcelona". Sarunas par šo pāreju norisinājās līdz pat pēdējam brīdim, tomēr nīderlandietis vismaz līdz nākamajam pāreju periodam paliks Francijas kluba īpašumā.

"Pāreja uz Spāniju bija ļoti tuvu. Negribu iegrimt detaļās, bet bija konkrēti iemesli, kāpēc tā izgāzās, "spēlētājs nevēlējās sniegt konkrētus iemeslus.

Spēlētājs cer, ka laba snieguma gadījumā "Barcelona" nebūs zudusi vēlme piesaistīt viņu, kad radīsies nākamā iespēja: "Ticu tam, ka visam ir savs iemesls. Tagad koncentrēšos uz savu sniegumu Lionā. Skatīsimies, kas notiks tālāk, bet ticu, ka interese no "Barcelona" puses nepazudīs."

Depajam līgums ar Lionas klubu beigsies 2021. gada jūnijā. Kluba prezidents neslēpa, ka Depajs arī nākamajā pāreju periodā rausies prom no "Olympique": "Viņš darīs visu, lai janvārī pārceltos uz citu komandu. Neesmu pametis ideju par līguma pagarināšanu ar Memfisu, bet, ņemot vērā, ka viņš to nevēlas, to izdarīt būs ļoti grūti."

Depajs pievienojās Lionas klubam 2017. gada janvārī. Šajā laikā Nīderlandes izlases spēlētājs Francijas kluba labā "Ligue 1" čempionāta 108 spēlēs guvis 47 vārtus un atdevis 33 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/depay-...