Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Tradīcija turpinās: Neimārs PSG vadībai izteicis vēlmi atgriezties "Barcelona"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tradīcija turpinās: Neimārs PSG vadībai izteicis vēlmi atgriezties "Barcelona"
Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

Iepriekšējā nedēļā no teju pusgada ilgas pauzes laukumā atgriezušais brazīliešu uzbrucējs Neimārs Parīzes "Saint-Germain" vadībai izteicis vēlēšanos jau šovasar pamest Francijas čempioni un pievienoties savam iepriekšējam klubam "Barcelona", vēsta Francijas laikraksts L'Equipe.

Brazīlijas valstsvienības zvaigznes vēlme pamest Francijas galvaspilsētu vai PSG vēlme atbrīvoties no dārgā futbolista jau izvērtusies teju kā ikgadēja tradīcija. Arī Neimāra iecerētais galamērķis parasti palicis nemainīgs: "Barcelona".

Tomēr atšķirībā no iepriekšējām epizodēm, šoreiz iespējamība, ka šāds iznākums piepildīsies ir lielāka, ņemot vērā, ka "Barcelona" prezidenta Žoana Laportas palīgs Ļuiss Karasko sociālajā medijā Twitch atklājis, ka "no visām iespējamajiem darījumiem Neimārs ir vistuvāk, lai pievienotos klubam".

Francijas superkluba atstāšanai Neimārs pietuvojās jau maijā, kad PSG līdzjutēji sapulcējās ap brazīlieša dzīvesvietu un pieprasīja viņam pamest klubu.

Neimārs līgumu ar PSG noslēdzis līdz 2025. gada vasarai.

Pagājušajā nedēļā Neimārs ar diviem vārtu guvumiem pārbaudes spēlē Dienvidkorejā atgriezās laukumā, atkopjoties no potītes savainojuma, kura dēļ brazīlietim nācās izlaist teju pusgadu.

Šobrīd 31 gadu vecais Neimārs PSG rindām par tā laika rekordsummu 222 miljoniem eiro pietuvojās 2017. gadā. Ilgus laika nogriežņus traumu dēļ izlaidušais spēlētājs PSG sastāvā piedalījies 173 spēlēs, gūstot 118 vārtus un 77 reizes rezultatīvi piespēlējot.

Viens no pasaulē meistarīgākajiem futbolistiem bumbas apstrādē "Barcelona" pārstāvēja no 2013. līdz 2017. gadam. Katalonijas klubā Neimārs 186 spēlēs iesita 105 vārtus un veica 76 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie avoti:
https://www.lequipe.fr/Football/Art...
https://barcauniversal.com/barcelon...

  +1 [+] [-]

, 2023-08-07 22:35, pirms 11 mēnešiem
normāli Parīzes arābi izsūknēti...
Messi prom, Mbappe prom, Neimārs arī taisās prom...
atkal jātērē dolāri un jāpērk nākamās zvaigznes...

     [+] [-]

, 2023-08-08 09:15, pirms 11 mēnešiem
Gatis rakstīja: normāli Parīzes arābi izsūknēti...
Messi prom, Mbappe prom, Neimārs arī taisās prom...
atkal jātērē dolāri un jāpērk nākamās zvaigznes...
Tiesi otrādi,šķiet,ka viņiem pieleca,ka futbolu nevar nopirkt tikai ar naudu.Nauda ir svarīga,bet jābūt kadai idejai,,ilgtermiņa plānam/stratēģijai un smadzenēm(visplašākajā vārda nozīmē visās organizācijas sfērās) Newcaslte,Man.City ir piemēri kā ar lielu naudu,var saglabāt adekvātas smadzenes.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-08 09:50, pirms 11 mēnešiem
Paldies nevajag,ceru ka Xavi paliks pie sava ka Neimāru komandā nevajag.Viņa atnākšana nozīmētu spriedumu vai nu Fati vai Abde izredzēm spēlēt un tas nu galīgi nesaskan ar komandas atjaunināšanas tendencēm,kā ar ir daudz aktuālākas lietas kur ieguldīt jau tā mazos līdzekļus,piemēram labās malas aizsarga pozīcijā.

     [+] [-]

, 2023-08-08 09:57, pirms 11 mēnešiem
Cik tad čalis ar savām stikla potītēm spēles var nospēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-08 10:28, pirms 11 mēnešiem
Vai vajag?
Pagājušajā sezonā arī bez tādas zvaigznes Spānijas tituls tika paņemts.
Ja vēlas arī ČL titulu, tad, lai skatās, bet noteikti ir kādi jaunāki talanti ko paņemt.

     [+] [-]

, 2023-08-11 03:05, pirms 10 mēnešiem
Laporta var pārdot savas apenes un tad varbūt viņi varēs atļauties nopirkt kaut ko, kas vismaz tādiem Neymāriem var bučus sašņorēt, pagaidām, kā redzams, šie spiež uz visdiem bezdarbniekiem un nav svarīgi, kurš ko grib un kuram tur ko vajag