Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Vācija nespēj uzlauzt serbu pretestību, Velsai bez Beila panākums galotnē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vācija nespēj uzlauzt serbu pretestību, Velsai bez Beila panākums galotnē
Bumba ielido Manuela Noijera sargātajos Vācijas izlases vārtos. Foto: imago images/Revierfoto/Scanpix

Centrālajā izlašu pārbaudes spēlē šovakar 2014. gada Pasaules kausa izcīņas čempione Vācija savās mājās Volfsburgā nespēja izcīnīt uzvaru pār sīksto Serbijas valstsvienību - 1:1. Tikmēr bez sava līdera Gareta Beila spēlējošā Velsa tikai kompensācijas laikā nodrošināja izmocītu panākumu pār Trinidadu un Tobago - 1:0.

Vācijas un Serbijas spēlē pirmie vadībā negaidīti izvirzījās serbi, kad 12. minūtē pēc viesu izpildītā stūra sitiena pavisam viens Manuela Noijera vārtu priekšā izvirzījās 21 gadu vecais talants Luka Jovičs, meistarīgi raidot bumbu kreisajā stūrī - 1:0 Serbija. Lai gan iespējas izcelties bija abām komandām, serbiem pat trāpot pa vārtu pārliktni, rezultāts līdz pārtraukumam vairs nemainījās.

Otrajā puslaikā pilnīgu kontroli pār cīņas gaitu pārņēma vācieši, kas izdarīja par 14 reizes vairāk sitienu nekā pretinieki (14:1). Savu mājinieki panāca vien 69. minūtē, kad no parocīgas situācijas bumbu serbu cietoksnī trieca Leons Gorecka - 1:1. Atlikušajā laikā vācieši bija tuvu, lai izrautu uzvaru, taču tas palika neizdarīts. Jāatzīmē, ka kompensācijas laika ceturtajā minūtē par ļoti asu pārkāpumu pret Līroju Sanē pelnītu sarkano kartīti nopelnīja serbs Milans Pavkovs.

Vācija savu 2020. gada Eiropas čempionāta finālturnīra kvalifikācijas ciklu uzsāks 24. martā viesos pret Nīderlandi, kamēr Serbija 25. martā izbraukumā eksaminēs Portugāli.

Citā spēlē Velsa par spīti milzīgajam pārsvaram gan bumbas kontrolē (62:38(%)), gan sitienos (19:2) līdz pat pašām cīņas beigām mocījās ar Trinidadas un Tobago aizsardzības atšifrēšanu. Beigu beigās tas kompensācijas laika otrajā minūtē tomēr izdevās 19 gadus vecajam Šefīldas "United" uzbrucējam Bendžaminam Vudbērnam.

Velsa savu 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas kampaņu atklās 24. martā, kad savās mājās tiks uzņemta Slovākijas izlase.

Starptautiskās izlašu pārbaudes spēles 20. martā

SpēleRez.
Vācija - Serbija1:1
Velsa - Trinidada & Tobago1:0
Irāka - Sīrija1:0
Malaizija - Singapūra0:1
Omāna - Afganistāna5:0

     [+] [-]

, 2019-03-20 23:55, pirms 6 gadiem
Grūti teikt kaut ko. It kā atkal nespēj uzvarēt, bet it īpaši 2.puslaikā dominēja diezgan nereāli. Jāmāk izmantot iespējas. Bet tas pārkāpums pret Sane beigās, pilnīgi slimi, tam džekam vajadzētu uzlikt banu uz visu kvalifikāciju, tik pretīgs tackle. Es nezinu kā Sane potīte izdzīvoja.

     [+] [-]

, 2019-03-21 00:08, pirms 6 gadiem
Matlss rakstīja: Grūti teikt kaut ko. It kā atkal nespēj uzvarēt, bet it īpaši 2.puslaikā dominēja diezgan nereāli. Jāmāk izmantot iespējas. Bet tas pārkāpums pret Sane beigās, pilnīgi slimi, tam džekam vajadzētu uzlikt banu uz visu kvalifikāciju, tik pretīgs tackle. Es nezinu kā Sane potīte izdzīvoja.
Man Tev jautājums, jo zinu, ka esi Vācijas futbola fans - vai Lēvs ir atzinis, ka kļūdījās, nepaņemot Sanē uz PK2018?

  -1 [+] [-]

, 2019-03-21 00:13, pirms 6 gadiem
Miro un Poldi vajadzīgi, tad vācieši serbus būtu bez varientiem notēsuši

     [+] [-]

, 2019-03-21 00:26, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Man Tev jautājums, jo zinu, ka esi Vācijas futbola fans - vai Lēvs ir atzinis, ka kļūdījās, nepaņemot Sanē uz PK2018?
Neatzina. Teica tik, ka Brandts labāk iekļāvās zīmējumā un, ka Sane ir jauns un vēl tiks pie savas iespējas.

Bet Sane šodien labs bija.

     [+] [-]

, 2019-03-21 00:34, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Man Tev jautājums, jo zinu, ka esi Vācijas futbola fans - vai Lēvs ir atzinis, ka kļūdījās, nepaņemot Sanē uz PK2018?
Manā skatījumā vispār treners ir viena liela kļūda. Bija un ir fantastisks treners, bet trenē jau kopš 2006.gada, vairs neiet cauri tas, kas gāja agrāk. Un atstāt tos 3 džekus aiz svītras bija nepareizi. Hummelsam nu 100% ir jābūt izlasē. Tah vai Rudigers nav tajā līmenī, tur kur ir Hummels. Vēl joprojām ir pasaules klases aizsargs. Un tagad treners savārīja sūdus pasaules kausā un mēģina sasmelt izlieto ūdeni, nu vēl joprojām nekas neiet cauri ar to. Uz EURO2020 jau tiks bez spriedzes, bet nezinu vai tur būs labs rezultāts, ja reāli nekas nemainīsies. Būtu burvīgi, ja Klopps kādreiz stātos pie izlases stūres. Vismaz būtu vecais labais smagnējais vācijas uzbrukums.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-21 09:52, pirms 6 gadiem
Matlss rakstīja: Manā skatījumā vispār treners ir viena liela kļūda. Bija un ir fantastisks treners, bet trenē jau kopš 2006.gada, vairs neiet cauri tas, kas gāja agrāk. Un atstāt tos 3 džekus aiz svītras bija nepareizi. Hummelsam nu 100% ir jābūt izlasē. Tah vai Rudigers nav tajā līmenī, tur kur ir Hummels. Vēl joprojām ir pasaules klases aizsargs. Un tagad treners savārīja sūdus pasaules kausā un mēģina sasmelt izlieto ūdeni, nu vēl joprojām nekas neiet cauri ar to. Uz EURO2020 jau tiks bez spriedzes, bet nezinu vai tur būs labs rezultāts, ja reāli nekas nemainīsies. Būtu burvīgi, ja Klopps kādreiz stātos pie izlases stūres. Vismaz būtu vecais labais smagnējais vācijas uzbrukums.
Subjektīvs viedoklis, bet cik Bundeslīgā esmu redzējis, tad par labākajiem centra aizsargiem čempionātā šajā sezonā uzskatu Akandži un Tā. Un, skatoties spēli, likās, ka visvairāk Vācijai pietrūkst nevis Boatengs, Hummels vai Millers, bet gan kāda Ezila superpiespēle. Brandts un Sanē daudz iniciatīvu uz ņēmās uz sevīm, bet brīžiem šķita, ka viņi mēģināja pārāk vienkārši apspēlēt Serbijas aizsardzību. Kad Roiss uznāca, bumba daudz labāk rotēja apkārt.

     [+] [-]

, 2019-03-21 10:30, pirms 6 gadiem
Deportivo rakstīja: Subjektīvs viedoklis, bet cik Bundeslīgā esmu redzējis, tad par labākajiem centra aizsargiem čempionātā šajā sezonā uzskatu Akandži un Tā. Un, skatoties spēli, likās, ka visvairāk Vācijai pietrūkst nevis Boatengs, Hummels vai Millers, bet gan kāda Ezila superpiespēle. Brandts un Sanē daudz iniciatīvu uz ņēmās uz sevīm, bet brīžiem šķita, ka viņi mēģināja pārāk vienkārši apspēlēt Serbijas aizsardzību. Kad Roiss uznāca, bumba daudz labāk rotēja apkārt.
Subjektīvs jā, neko nesaku nemaz, manas domas tik. Bet Ozils nezinu gan, viņam problēmas arī ir Arsenālā. Manuprāt, kaut kas nav ar darba ētiku vai nezinu kas, jo laukumā tur arī vispār netiek.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-21 11:38, pirms 6 gadiem
Paldies dievam,ka Beils nespēlēja.Katru reizi pirms izlašu pārtraukuma sāk uzņemt formu,un uz klubu atgriežas traumēts

     [+] [-]

, 2019-03-21 15:54, pirms 6 gadiem
Jogijja taktika vairāk neiet cauri tas acīmredzami

     [+] [-]

, 2019-03-21 15:55, pirms 6 gadiem
Vācijai ir jāmaina treneris

  -1 [+] [-]

, 2019-03-21 20:27, pirms 6 gadiem
..cik labi būtu, ja Vācija spēlētu mūsu grupā, varbūt būtu vismaz viena komanda, kuru spētu uzvarēt