Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Hidinks: "Bijām pārāki visos spēles elementos"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Hidinks: "Bijām pārāki visos spēles elementos"
Gūss Hidinks
Foto: AP

Pēc pārsteidzošās uzvaras pār Nīderlandi (papildlaikā ar 3:1) Krievijas futbola izlases treneris Gūss Hidinks sacīja, ka viņa komanda bijusi pārāka par pretinieku visos spēles komponentos.

Krievijas izlases treneris Gūss Hidinks: "Esmu ļoti lepns par katru spēlētāju. Ja ņem vērā, cik maz laika atjaunoties mums bija pēc grūtajām spēlēm pret Grieķiju un Zviedriju, uz daudz ko cerēt nevarējām. Taktiku vakar atrunājām 10 minūtēs, kā arī dažas reizes sarīkojām sapulces viesnīcā. Tas, ko mani spēlētāji paveica 90 minūtēs un vēlāk arī papildlaikā, ir neticams un brīnišķīgs sasniegums. Savā karjerā neesmu to daudz piedzīvojis. Tehniskā ziņā komanda bija lieliska, piespēles bija līmenī, taktiski un fiziski bijām pārāki par Nīderlandi. Negribu skanēt kaitinošs, taču bijām pārāki visos spēles elementos. Biju vīlies, kad viņi izlīdzināja, pie tam pielietojot savu vienīgo ieroci - soda sitienus.

Tomēr ir arī par ko pakritizēt savus spēlētājus. Viņi pārāk bieži pārkāpa noteikumus, kā arī bija pārāk pasīvi, kad pretinieks izpildīja soda sitienus. Tāpat ar aizsargu un pussargu palīdzību spējam izveidot labus uzbrukumus, taču nespējam tos pienācīgi nobeigt. Tomēr esmu lepns par komandu. Šos spēlētājus ir ļoti viegli trenēt. Jau spēlē pret Zviedriju redzējām, ka Aršavins diskvalifikācijas dēļ nebija formā, taču tehniskā viņš ir fantastisks, un viņš ir tāds futbolists, kurš zina savu spēli.

Zinu, ka kopš iekļūšanas ceturtdaļfinālā mūs atbalsta daudz cilvēku, Sarkanais Laukums ir pilns ar cilvēkiem. Esmu redzējis visas Krievijas sajūsmu par mums, un tas palīdz strādāt ar vēl lielāku atbildību - dod baudījumu miljoniem krievu."

Izmantotie resursi:
uefa.com

1 2 41 komentārs

 +23 [+] [-]

, 2008-06-22 02:52, pirms 16 gadiem
da labi..

Lai kā negribētos to atzīt, tomēr Krievi bija labāki

  -3 [+] [-]

, 2008-06-22 03:00, pirms 16 gadiem
Jā,kreivi bija labāki,bet tad jau redzēs ko viņi spēs pret izslegšanas spēļu meistariem itāļiem 1/2finālā,lai gan vēl jau itāļi nav iekļuvuši 1/2finālā,bet spāņi tomēr,man liekas,atkal spēlēs tā pat kā citās reizēs-proti grupā labi,izslēgšanas spēlēs zaudē
Slēpts komentārs: samss

     [+] [-]

, 2008-06-22 04:05, pirms 16 gadiem
Vēlreiz saku paldies Gūsam Hidinkam un visai Krievijas izlasei par skaisto futbolu šajā sestdienas vakarā un svētdienas naktī! Lai arī viņi ieņēma manas favorītes Anglijas vietu EČ, bet izskatās, ka ne velti. Pagaidām viss iet uz to, lai mans prognozētais fināls Vācija-Spānija nenotiktu!!!
Slēpts komentārs: Fighetto

  -2 [+] [-]

, 2008-06-22 04:48, pirms 16 gadiem
samss rakstīja: piekrītu! bet jāsaka, ka tas ir neticami šādi spēlēt. Drīzāk jāsaka, ka Holande neko neparādīja.

Vecīt, Holandei nebija ko rādīt...tas, ka vini uzvarēja, fra, ita...nrko nenozīmē, jo komandas tagad ir un bija vājas..otrkārt...ja Holandei spelētāji nav īstajā vieta un nedabū īstajā vieta bumbu..tur nkā nav..kas pierādījās spelē!
Visss bija labi redzams pirmajā vinu īstajā spelē, kur viņi arī aplauzās!
V el rītā ITA jāuzvar SPA..un visi favorīti ārā...un visi šeit mazie puikas varēs ieņemt jaunus favorīta statusu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-22 08:42, pirms 16 gadiem
james007 rakstīja: Vaacija,Turcija un Krievija,kaa minimums jau nodrosjinaajusjas bronzas medaljas.
Kas buus ceturtaa?

Ceturtā bus viena no grandiem Itālija vai Spānija!!!

  +5 [+] [-]

, 2008-06-22 09:25, pirms 16 gadiem
So cilveko nevar laist neviena kazino jo vins iespaejams ir vissveiksmigakais cilveks pasaule!!!Paldies Krievijas izlasei par sadu speeli!!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-22 09:38, pirms 16 gadiem
Es domaju ka kreivi nebija labi tikai speleja brivak un atslabinatak, bet Niderlande atkal cereja uz vieglu speli un sagravi, bet pec krievu uzbrukumiem nevareja atslabinaties un saspringushi nespeleja savu speli, speleja nozelojami, un kreivi tikai izmantoja savas izdevibas!
Bet lai Kreiviem veicas talak, lai nezaude ar 3 vartu atskiribu atkal
MALACI,MALACI!

     [+] [-]

, 2008-06-22 09:47, pirms 16 gadiem
Jā, Krievijas izlase mani pārsteidza. Apsveicu ar uzvaru...

  -1 [+] [-]

, 2008-06-22 10:08, pirms 16 gadiem
latvieshu_artis rakstīja: Es domaju ka kreivi nebija labi tikai speleja brivak un atslabinatak, bet Niderlande atkal cereja uz vieglu speli un sagravi, bet pec krievu uzbrukumiem nevareja atslabinaties un saspringushi nespeleja savu speli, speleja nozelojami, un kreivi tikai izmantoja savas izdevibas!
Bet lai Kreiviem veicas talak, lai nezaude ar 3 vartu atskiribu atkal
MALACI,MALACI!

Jaaaa malači krievii Tureesu par vinjiem iikskus arii pusfinālā

  -1 [+] [-]

, 2008-06-22 10:39, pirms 16 gadiem
Krievi pilnīgi ir pelnījuši šo uzvaru un bija stiprāki par Holandi ... analizejot momentus var teikts kā Holandei nebīja kustības nekādas ... visus uzbrukumus viņi veica alja ''Barca'' ... varēja vēl ilgāk iet uzbrukuma un dot iespēju Krieviem atgriezties uz savām pozīcijām ...turprēti Krievi atņēmot bumbu skēja uz priekšu vismāz ar 4-5 spēletājiem un bija daudz iespēju paturpināt uzbrukumu. To kā daudzus momentus Krievi palaida garām var izskaidrot ... ar nepietiekamu meistarību un ātrumu (ļoti grūti šada atrumā pilnīgi kontrolēt bumbu). Ja runāt par to ka katra komanda spelē tā ka viņai dot pretinieks tad .... attieciniet šo izteicienu katrai komandai ... kas tad sanāk .... kā ja viena komanda ir labāk tad otra ir švakāk ... un viss ... => Hollande bija vienkārši švakāk ... un viss .... Pareizi tēbija teikts kā Franči un Itāļi nav tas komandas kas bija PČ ... Frančiem vispār nevar redzēt spēles domu ... Itāļiem ... nu redzams kā trūkst saspeles vadītaju ka Totti ...1. spēlē ar Hollandiem tas bija ļoti ļabi redzāms ... kā arī ar Ruminiem ...Itāļi nezināja ko darīt ar bumbu ... domāju kā pedēja spelē nebūs pārsteigumu un Spāņi uzvarēs !

  -2 [+] [-]

, 2008-06-22 10:55, pirms 16 gadiem
Demars rakstīja: Hidinks nav treneris viņš ir futbola Dievs!

Vispirms PČ ieved 1/2 Dienvidkoreju,pēc tam PČ 1/2 ieved Austrāliju, tagad EČ 1/2 ieved Krieviju...Vairāk, nekā izcils trenera darbs.

Ja grievi būtu nobijušies uzticēt savu nacionālo izlasi ārvalstu speciālistam, tad domāju viņi vēl ilgi sēdētu grupu turnīros.

Piekrītu, tikai Austrālija netika līdz 1/2. Domāju, ka krieviem bija psiholoģiskas priekšrocības, viņiem zaudējumu neviens nepārmestu. Otrkārt - krievi jau savu sliktāko spēli EČ pret SPA jau nospēlēja, bet NED visas grupu turnīra spēles aizvadīja bez kritumiem. Treškārt - veiksme, NED pret ITA un FRA iesita fantastiskus vārtus ne bez veiksmes palīdzības (veiksme kādreiz arī beidzas). Tad vēl jau ir zaudējušas visas komandas, kuras grupu turnīrā pēdējo spēli aizvadīja ar "otro" sastāvu (būs par ko treneriem padomāt).
P.s. Šis pats slovāku tiesnesis par stipri līdzīgu pārkāpumu spēlē FRA-ITA iedeva pendeli un sarkano kartiņu.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 11:04, pirms 16 gadiem
nekas nav neticami, krievi ir vienkārši loti labi futbolisti, visi tagad izbrina, jo krievi nekad nekur parasti netiek , bet tajos pasa krievija futbolam apgrozas lielaka nauda..

  +2 [+] [-]

, 2008-06-22 11:22, pirms 16 gadiem
Hiddings paliek ar Krievijas izlasi arī turpmāk. Viņš redz, ka ar šo komandu var daudz ko sasniegt. Man patīk tā spēle, ko rāda šie jaunie spēlētāji!

  -3 [+] [-]

, 2008-06-22 11:56, pirms 16 gadiem
Nu ko? Vēl palikusi štrunta Spānija .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-22 12:49, pirms 16 gadiem
Kaut kādi angļi nemūžam nespētu tik skaisti nospēlēt, kur nu vēl uzvarēt Holandi....Super futbols krievu izpildījumā, uzbrukums noteikti brazīļu līmenī

Nu ko, izskatās, ka pusfināls krieviem tagad ir lielākais solis, kas jāpārkāpj (visticamāk pret ESP), jo fināla pretinieki nav tik stipri, kā ESP
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 13:19, pirms 16 gadiem
lollipop rakstīja: tu neesi duraks?...nevis k kadi anglji,bet futbila dzimtene Anglija....krievi ar halavu tika euro 08...samaksadami horvatiem,lai tie uzvar angljus....krievi braucc majas pec 1/2


nu ja angli ir tik vaaji ka "nopirktajiem" horvaatiem zaudee tad padomaa pats kursh bija vairaak pelniijis speleet EURO 08!! skaties labu futbolu un nefantazee par to kaa nemaz nav..

     [+] [-]

, 2008-06-22 13:21, pirms 16 gadiem
... nu Spānija jau nu nekāds grands nekad nav bijusi, bet itāļi gan...man liekas, ka itāļiem ir pa spēkam atkārtot fraņču panākumu nesenā pagātnē - pasaules kauss un Eiropas kauss. Spēlē itāļi tiešām kolosāli...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-22 13:34, pirms 16 gadiem
Nesaprotu kapēc Van Bastens laida laukumā to arābu muļķi nevis Robenu. Robens varētu krietni saasināt spēli uzbrukumā arī spēlējot pussarga pozīcijā. Vispār uzbrukums bija tāds bez idejām pilnīgs pretstats grupu turnīram, kur Holande rādija skaistas kombinācijas un spēlēja ar iedvesmu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-22 14:11, pirms 16 gadiem
BEST!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-06-22 15:36, pirms 16 gadiem
es domaaju ka buus Krievija vs Turcija finaalaa!!! Ja juus liekat mums miinus,tad man ir p*huj!!!
1 2 41 komentārs