Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Novājinātie itāļi sola uzvaru neatdot

Novājinātie itāļi sola uzvaru neatdot
Arī Andrea Pirlo, kurš guva vārtus
pret frančiem, ceturtdaļfinālā nespēlēs.
Foto: Scanpix Sweden

Itālijas izlases spēlētāji, kas iekļuvuši Eiropas futbola čempionāta ceturtdaļfinālā, kur mērosies spēkiem ar Spānijas izlasi, atzīst, ka favorītu lomu viņiem piemērot nedrīkst.

Kā zināms spēlē ar Spānijas izlasi pašreizējiem Pasaules čempioniem itāļiem nevarēs palīdzēt vairāki pamatsastāva vīri, kas Roberto Donadoni trenēto futbolistu izlasi favorītu lomā šoreiz nenostāda.
To atzīst, arī pieredzējušais pussargs Genāro Gatuzo, kas par spāņu trumpi uzskata – komandas spēli. "Viņi spēlē kā viens veselums – vairākas labas saspēlēs, kam seko tāla piespēle uz priekšu, atdresēta viņu bīstamajiem uzbrucējiem Fernando Torresam un Dāvidam Viljam."

Tāpat pieredzējušais "AC Milan" pussargs atzina, ka neskatoties uz to, ka spēlē ar Spānijas izlasi laukumā dažādu iemeslu dēļ nevarēs doties vairāki futbolisti, uzvaru spāņiem neviens atdot netaisoties. Rīt laukumā iziet nevarēs pats Gatuzo, kā arī izlases saspēles veidotājs Andrea Pirlo. Šo abu spēlētāju trūkumu pastiprina fakts, ka abi darbojās vairāk no aizsardzības, kas šogad itāļiem nav spēcīgākā puse.

Pirms čempionāta traumu guva izlases aizsardzības balsts Fabio Kanavaro, taču ar to itāļu likstas nebeidzās. Formā nav arī Marko Materazzi, kurš pēc 57 aizvadītajām minūtēm ar Nīderlandes valstsvienību laukumā vairs nav bijis. Centra aizsarga postenī labi iederējās jaunais vācu "Wolfsburg" pirkums Andrea Barzagli, taču arī viņš iedzīvojies savainojumā. Līdz ar to divu centra aizsargu vietas aizpilda futbolisti, kas nav raduši bieži spēlēt tieši tādās pozīcijās.

Daudzo centra aizsargu savainojumi aizsardzības centrā likuši spēlēt malējiem aizsargiem – Kristianam Panučī no "Roma" un Džiordžio Kjilīnī no "Juventus", kas parasti spēlē attiecīgi labajā un kreisajā malā.

Cita sāpe itāļiem šogad ir arī uzbrukums. Pagaidām priekšējā līnijā izvirzīti spēlē Minhenes "Bayern" uzbrucējs Luka Toni, taču viņam ar vārtu gūšanu nav veicies. Viņa kontā viens precīzs raidījums pret rumāņiem grupu turnīra fāzē. Taču komandas biedri tic, ka Toni spēs atvērties un gūt vārtus ceturtdaļfinālā pret spāņiem. "Esmu vairāk kā pārliecināts, ka Toni "izlauzīsies" un gūs vārtus." Uz sava uzbrukuma līderi cer pussargs Masimo Ambrosīni

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-21 18:30, pirms 16 gadiem
Nu es par ITA viennozīmīgi...kaut gan spāņi protams arī beidzot ir pelnījuši kaut ko vinnēt...tādi paši neveiksminieki kā angļi. Ar savu super uzbrucēju duetu spāņiem vismaz vienu titulu vajadzētu paņemt.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-21 18:32, pirms 16 gadiem
Lai arī kā itāļiem negribētos,tomēr nāksies atdot uzvaru spāņiem!
Spāņi rāda saturīgāku spēli,un viņi ir apņēmības pilni lauzt stereotipu,ka ir neveiksminieki!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-21 18:35, pirms 16 gadiem
nu nezinu,kas varētu aizstāt A.Pirlo.Man liekas tas ir lielākais zaudējums(visu cieņu pret Canavaro),kas Itāļiem varēja būt,jo A.Pirlo spēlē ļoti līdzīgi Spāņu stilam,bet nu cerams tas nesabojās lielisku futbola spēli.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-21 18:43, pirms 16 gadiem
pirlo aizstaat nevar, bet var pamainiit speelees stilu, palaizhot laukumaa di natale un camoranesi un speeleejot pa flangiem. par aizsardziibu arii nav ko raudaat. visi itaalju aizsargi ir ljoti pieredzeejsuhi, tas nav taa kaa palaist maleejio aizsargu abidalu centraa,kur vins iespeejams nekad nebija speeleejis un nemaaceeja speeleet, jo pieredze truuka.
uzbrukums - ja Toni kaut vai haljavu ieliks un guus paarlieciibu, suutam maajaas i spaanjus i holandieshu i tos , kas tur pretii naaks (pasham gribeetos jau turkus)

  +3 [+] [-]

, 2008-06-21 19:01, pirms 16 gadiem
Andree rakstīja: Nu es par ITA viennozīmīgi...kaut gan spāņi protams arī beidzot ir pelnījuši kaut ko vinnēt...tādi paši neveiksminieki kā angļi. Ar savu super uzbrucēju duetu spāņiem vismaz vienu titulu vajadzētu paņemt.

titulus njem ar aizsardzibu nevis uzbrukumu vecit!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-21 19:05, pirms 16 gadiem
de rossi shajaa chempii pat izskataas labaak nekaa pirlo.
varbuut beidzot redzeesim akvilani darbiibaa. pret franciju , to nevareeja saukt par darbiibu

  +1 [+] [-]

, 2008-06-21 19:07, pirms 16 gadiem
pirlo ir galvenas smadzenes laukuma, elegantas piespelas, bumbas pieturesana, laukuam paredziba, fantastisks speletajs...

  +3 [+] [-]

, 2008-06-21 19:28, pirms 16 gadiem
Es ceru ,ka pamatsastāvā izies Delpjēro ,kurš varētu pirlo aizstāt standartsituācijās!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-21 19:33, pirms 16 gadiem
marazms rakstīja: pirlo aizstaat nevar, bet var pamainiit speelees stilu, palaizhot laukumaa di natale un camoranesi un speeleejot pa flangiem. par aizsardziibu arii nav ko raudaat. visi itaalju aizsargi ir ljoti pieredzeejsuhi, tas nav taa kaa palaist maleejio aizsargu abidalu centraa,kur vins iespeejams nekad nebija speeleejis un nemaaceeja speeleet, jo pieredze truuka.
uzbrukums - ja Toni kaut vai haljavu ieliks un guus paarlieciibu, suutam maajaas i spaanjus i holandieshu i tos , kas tur pretii naaks (pasham gribeetos jau turkus)

Piekrītu, ka Pirlo nevar tā vienkārši aizstāt ar citu spēlētāju.
Jautājums tikai - vai un cik labi itāļiem izdosies šo spēles stilu pamainīt un vai spāņiem neizdosies apslāpēt uzbrukumus no flangiem, jo tas ir vieglāk nekā neitralizēt tik lielisku spēles "diriģentu", kāds ir Pirlo.
Gribētos, lai spāņi vienreiz pārkāptu pāri savai melnajai joslai izslēgšanas spēlēs, kaut vai pārmaiņas pēc.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-21 20:45, pirms 16 gadiem
Ilgi Itāļu haļavas nevar vilkties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-22 01:24, pirms 16 gadiem
esmu par Itāliju,relatiivi spāņi stiprāki,bet itāļiem ir uzvarētāju gars un patiešām,neviens spēli tāpat neatdos.Un Aragonesam arī būs pa ļipu,jo tad uzreiz atcerēsies par Raulu...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 08:21, pirms 16 gadiem
Ja Itālija ar mokām nokļūst līdz izslēgšanas spēlēm, tad tā parasti spēlē finālā. Fināls Vācija : Itālija būtu īsta klasika.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-22 09:06, pirms 16 gadiem
Italijas izlasei jaiet uz visu banku un jau speles sakumaa uz laukuma jaalaiz Del Piero,tad kurs veel ja ne vinsh guus vaartus no speeles?!