Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Pepe: "Laukumā atstājām asinis, sviedrus un asaras"

Agris Suveizda

Pepe: "Laukumā atstājām asinis, sviedrus un asaras"
Pepe un Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

Portugāles futbola izlase knapi izkļuva no grupas, taču pirmoreiz vēsturē kļuva par Eiropas čempioni. Gan galvenais treneris Fernandu Santušs, kuram preses konferencē tika veltīti aplausi, gan aizsardzības balsts Pepe atzina, ka portugāļu spēks bija komandā.

Portugāles izlases galvenais treneris Fernandu Santušs: "Vienmēr esmu teicis, ka esam komanda. Nekad neesmu slēpis savas domas, vienmēr spēlētājiem saku to, kas man ir uz mēles. Vienmēr viņiem teicu, ka mums ir milzīgs talants, bet mums arī ir jācīnās vairāk nekā mūsu pretiniekiem, jāskrien vairāk un vairāk jākoncentrējas nekā viņiem. Mums ir lieliska komanda, un spēlētāji vienmēr ticēja tam, ko teicu – ka varam kļūt par čempioniem.

Ronaldu divreiz centās atgriezties spēlē, taču nespēja. Manuprāt, tiesnesim vajadzēja parādīt [franču pussargam Dimitrī Pajetam] kartīti, taču viņš nefiksēja pat pārkāpumu. Tomēr tas, kā Krištianu ģērbtuvēs un laukuma malā ar mums runāja un spēja uzrunāt puišus, motivēt viņus…Viņš ticēja, ka šis būs mūsu vakars. Viņa vārdā gribētu pateikties visiem spēlētājiem par ticību. Mēs bijām vienkārši kā dūjas un gudri kā čūskas. Pasakos visiem spēlētājiem."

Fināla labākais spēlētājs Pepe: "Laukumā atstājām asinis, sviedrus un asaras. Spēles priekšvakarā teicu, ka mūsu cilvēku, mūsu nācijas dēļ laukumā atstāsim visu, un mēs to arī izdarījām. Tieši tādi portugāļi ir: pazemīgi, strādīgi un grūtības pārvaroši. Pārstāvējām savu valsti labākajā veidā, kādā varējām. Neskatoties uz tiem, kuri par mums šaubījās, un kritiku, kuru saņēmām par savu sniegumu Francijā, mums bija nosprausti mērķi un tas bija šāds – kļūt par čempioniem.

Treneris ir ļoti inteliģents cilvēks. Viņš spēja savienot jaunību un pieredzi. Kopš pirmās dienas viņš teica, ka mūsu pirmais mērķis ir iekļūt finālturnīrā, bet otrais – tajā uzvarēt. Mums izdevās izpildīt abus. Tā nav nejaušība. To paveicām ar smagu darbu. Visi strādājām vienā virzienā un tagad esam ierakstījuši spīdošu lappusi Portugāles futbola vēsturē. Neviens šo uzvaru neaizmirsīs."

Izmantotie resursi:
Fernando Santos hails Portugal team spirit...
https://www.theguardian.com/footbal...

Slēpts komentārs: Emka3-95
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2016-07-11 11:55, pirms 8 gadiem
Viņi uzvarēja bez Ronaldo un tas ir kaut kas!

  +5 [+] [-]

, 2016-07-11 12:20, pirms 8 gadiem
Tāpēc, ka milzīga slodze, arī esmu skrējis līdz vemšanai - tas ir iespējams.

  -3 [+] [-]

, 2016-07-11 12:49, pirms 8 gadiem
Simulācijas asaras?

  +2 [+] [-]

, 2016-07-11 12:58, pirms 8 gadiem
Emka3-95 rakstīja: un tu vel pamanījies pievemt laukumu
Tu pamanījies to izdarīt te!

  +2 [+] [-]

, 2016-07-11 13:18, pirms 8 gadiem
trūka tikai lai kāds vēl pačurātu

  -1 [+] [-]

, 2016-07-11 14:01, pirms 8 gadiem
Buhanka rakstīja: Simulācijas asaras?
skauģu asaras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-07-11 16:04, pirms 8 gadiem
Vēl turnīra vidusdaļā spriedelēju ar čomiem, ka iespējams POR izlase labāk spēlētu bez CR7 (atgādinu, ka sākotnēji portugāļi izskatījās pavisam nevarīgi). Neesmu pareģis, bet vai tad tā bieži nenotiek, ka visa komanda gaida un cer uz vienu brīnumu, bet paši tikai piespēlē un baidās uzņemties iniciatīvu... Līderim neiet, pārējie turpina gaidīt no viņa lielas lietas, visi sāk uzvilkties un rezultāts ir nekāds.

FRA ir stipra izlase un tas, ka POR viņus uzvarēja, pierāda tikai to, cik liels visas komandas nopelns tas bija. Tā kā palieku pie sava, ka labākais, kas vakardienas spēlē varēja notikt, bija CR7 izstāšanās no spēles, tajā pašā laikā ne nenovērtējot viņa individuālo meistarību.

     [+] [-]

, 2016-07-11 16:20, pirms 8 gadiem
Pepe vel piekorkeja no piepules. Neesmu salda puikas fans bet cepur cinijas ka lauvas,

  -3 [+] [-]

, 2016-07-11 16:32, pirms 8 gadiem
Synco rakstīja: skauģu asaras
Par ko skaust? Par to, ka pie mazākās saskares visi tie futbolisti krīt un saķer sejas? Vai roku plātīšanu, kad pret viņu netiek nosvilpts sods?

     [+] [-]

, 2016-07-11 17:07, pirms 8 gadiem
Pepe MVP