Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA kausā Ukrainas pusfināls

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

UEFA kausā Ukrainas pusfināls
Vai "Shakhtar" varēs līksmot arī šovakar?
Foto: AP

Šovakar plkst. 19:30 pēc Latvijas laika Kijevā tiks aizvadīts pirmais UEFA kausa izcīņas pusfināls, kurā savā starpā tiksies divi Ukrainas futbola grandi - "Dynamo" un "Shakhtar"

"Dynamo" - "Shakhtar"

Jau plkst. 19:30 pēc Latvijas laika Kijevā sāksies pirmais pusfināls, kurā savā starpā tiksies divi Ukrainas klubi - "Dynamo" un "Shakhtar". Ažiotāža par šo spēli ir ļoti liela, jo visas biļetes tika izpirktas divu stundu laikā. Jebkura šo abu komandu spēle izraisa milzīgu interesi, bet abu komandu tikšanu eirokausu pusfinālā vēl vairāk likusi abu komandu līdzjutējiem sarosīties.

Komandu ceļš līdz pusfinālam bija līdzīgs, jo abas Čempionu līgas grupu turnīrā ieņēma trešās vietas, tādējādi izkrītot no šī turnīra. UEFA kausa izcīņas izslēgšanas spēlēs "Dynamo" līdz šim klājies mazliet grūtāk, jo "Valencia" un "Metalist" tika uzvarēti, tikai pateicoties izbraukumā vairāk gūtajiem vārtiem. Ceturtdaļfinālā jau krietni vien pārliecinošāk tika apspēlēti "PSG" spēlētāji. Doņeckas kluba futbolisti līdz šim tikuši galā ar "Tottenham", "CSKA" un "Marseille" spēlētājiem. Īpaši labu sniegumu komanda demonstrējusi savā laukumā, nepiedzīvojot nevienu zaudējumu, kā arī neielaižot nevienus vārtus.

"Dynamo" kopumā šosezon demonstrē labāku sniegumu, pārliecinoši atrodoties pirmajā vietā vietējā čempionātā, tādējādi "Shakhtar" tā ir lieliska iespēja reabilitēties par salīdzinošo neveiksmi Ukrainas Premjerlīgā. Jāpiemin, ka "Shakhtar" tas ir pirmais eirokausu pusfināls, bet "Dynamo" labāko četriniekā iekļuvuši jau sesto reizi. Patīkami, ka šovakar laukumā varēsim redzēt praktiski visus labākos abu komandu futbolistus, jo savainoto abu komandu rindās praktiski nav. Uz jautājuma zīmes ir Jerjomenko un Kraveca spēlēšana "Dynamo" sastāvā, bet citu savainoto vai diskvalificēto nav. Tas pats attiecināms arī uz Doņeckas klubu.

Iespējamais "Dynamo" pamatsastāvs: Bogush; Betao, Sabljic, El Kaddouri, Yussuf; Vukojevic Ninkovic, Eremenko, Aliyev; Milevskiy, Bangoura.

Iespējamais "Shakhtar" pamatsastāvs: Pyatov; Srna, Rat, Chygrynskiy, Ischenko; Duljaj; Hubschman, Ilsinho, Jadson, Fernandinho; Luiz Adriano.

Treneri izceļ šīs spēles milzīgo nozīmi

"Dynamo" galvenais treneris Jurijs Sjomins: "Visa valsts gaida šo spēli. Negrasos pirms spēles runāt par mūsu stiprajām vietām, gribu, lai tās kļūtu par pārsteigumu pretiniekam. Paredzu ļoti smagu spēli."

"Shakhtar" galvenais treneris Mirča Lučesku: "Šis mačs būs ļoti svarīgs visai Ukrainai, to ar interesi vēros visā Eiropā, tādēļ tas ir svarīgs arī abiem klubiem. Centīsimies demonstrēt futbolu, kādu ir pelnījis UEFA kausa pusfināls."

Izmantotie resursi:
uefa.com
goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-04-30 11:24, pirms 15 gadiem
11x11.ru

  -3 [+] [-]

, 2009-04-30 11:24, pirms 15 gadiem
11x11.ru futbola menedzeris online

     [+] [-]

, 2009-04-30 13:57, pirms 15 gadiem
žēl, ka abas Ukrainas komandas izkrita viena pret otru... bet nu visamaz priecē, ka finālā 100% būs viena ukraiņu komanda.

     [+] [-]

, 2009-04-30 15:22, pirms 15 gadiem
Pat nez vai šajā duelī vispār var būt favorīts. Iespējams viss izšķirsies Doneckā, pēcspēles 11m sitienos.