Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Ukrainas pārī visu izšķirs treneri"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Grigorčuks: "Ukrainas pārī visu izšķirs treneri"
Romans Grigorčuks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Ukrainas pārī visu izšķirs treneri," savu viedokli pirms šodien gaidāmās UEFA kausa izcīņas pusfināla spēles starp "Dynamo" un "Shakhtar" pauda futbola kluba "Ventspils" galvenais treneris Romans Grigorčuks.

Romans Grigorčuks jau ilgus gadus pavadījis Latvijā, sākumā spēlējot "Dinaburg" sastāvā, bet vēlāk kļūstot arī par šīs komandas galveno treneri. Vēlāk Grigorčuks pieņēma izaicinājumu kļūt par futbola kluba "Ventspils" galveno treneri. Viņa vadībā komanda izcīnījusi trīs Latvijas čempionu titulus pēc kārtas, pie tam arī pats treneris jau trīs gadus pēc kārtas atzīts par labāko Virslīgas treneri.

Pirms šodien gaidāmā UEFA kausa izcīņas pusfināla, kurā savā starpā tiksies divi Ukrainas klubi – "Dynamo" un "Shakhtar", eSports.lv lūdza mazliet izanalizēt komandu stiprās vietas un prognozēt iespējamo sērijas iznākumu:

"Zinot situāciju "Shakhtar", kur uz treneri tiek izdarīts liels spiediens sakarā ar neveiksmīgo sniegumu vietējā čempionātā, domāju, ka viņi ļoti centīsies. Nevienai no komandām atdot priekšrocību nevarētu. Komandas varbūt atšķirās pēc spēles stila, bet tā kopumā tās ir viena līmeņa. Daudz ko varētu izšķirt veiksme un kāda veiksmīga sakritība spēles gaitā."

Uz jautājumu, kas varētu būt izšķirošais faktors, lai noskaidrotu uzvarētāju šajā pārī, Grigorčuks uzsvēra lielo galveno treneru lomu: "Domāju, ka spēli izšķirs nevis kāds atsevišķs spēlētājs, bet gan treneri. Uzskatu, ka tieši treneru savstarpējā cīņa varētu būt svarīgākā, kas arī izšķirs šīs sērijas iznākumu."

Tāpat Romans Grigorčuks neuzskata, ka finālā Vācijas klubs varētu būt ievērojami pārāks par to Ukrainas klubu, kurš iekļūs finālā: "Varu teikt, ka Ukrainas čempionāta augšgala komandu līmenis ir ievērojami audzis, tādēļ iegūt UEFA kausu kāda no šīm komandām varētu pilnīgi noteikti. Teikšu tā, Ukrainas komanda noteikti nebūs vājāka par to Vācijas klubu, kurš iekļūs finālā."

  -1 [+] [-]

, 2009-04-30 15:52, pirms 15 gadiem
par ogļračiem..... !!!

  +2 [+] [-]

, 2009-04-30 16:12, pirms 15 gadiem
Galvenais, lai spēles interesantas!
Es par Hamburg

     [+] [-]

, 2009-04-30 17:08, pirms 15 gadiem
Kadas prognozes?