Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morozs: "Spiedienam bijām gatavi jau no pirmās minūtes"

Andris Liepa
Andris Liepa

Morozs: "Spiedienam bijām gatavi jau no pirmās minūtes"
Viktors Morozs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS

Latvijas futbola kluba RFS galvenais treneris Viktors Morozs pēc UEFA Eiropas līgā piedzīvotā zaudējuma Frankfurtes "Eintracht" vienībai preses konferencē atzina viņa padotie bijuši gatavi pretinieku spiedienam.

RFS viesos ar 0:1 (0:0) atzina Vācijas Bundeslīga un bijušo Eiropas līgas čempionu Frankfurtes "Eintracht" pārākumu.

Morozs norādīja, ka, viņaprāt, RFS sniegums bijis kvalitatīvs.

"Manuprāt, parādījām labu sniegumu un komandas spēli. Pirms mača daudz runājām, kāds būs spēles zīmējums. Ļoti labi sagatavojāmies. Redzēju, ka spiedienam bijām gatavi jau no pirmās minūtes. Esmu apmierināts ar visiem spēlētājiem," sacīja Morozs.

RFS futbolisti mača gaitā tika arī pie savām iespējām uzbrukumā, pirmajā puslaikā pret mājiniekiem demonstrējot stabilu sniegumu. Morozs norādīja, ka viņa padotie šajā mačā spējuši ne tikai pretoties Vācijas kluba spiedienam.

"Parādījām ļoti kvalitatīvu spēli. Neviens spēlētājs neizkrita no spēles, kas bija ļoti svarīgi. Nebija tā, ka tikai atradāmies laukumā, bet arī spēlējām. Atdevām visus spēkus un esam apmierināti ar šodien parādīto," norādīja RFS stūrmanis.

RFS vienība līdz šim Eiropas līgas trīs mačos tikusi pie viena neizšķirta un piedzīvojusi divas neveiksmes. Nākamo Eiropas līgas maču Latvijas čempionvienība aizvadīs 7. novembrī, uzņemot Beļģijas klubu "Anderlecht".