Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"CSKA" un "AC Milan", gūstot pa trīs vārtiem, izcīna uzvaras

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"CSKA" un "AC Milan", gūstot pa trīs vārtiem, izcīna uzvaras
Alans Dzagojevs ("CSKA") gūst pirmos vārtus
Foto: AFP

Šovakar pirmās spēles UEFA kausa izcīņas grupu turnīrā aizvadīja arī E, F, G un H grupu komandas. Pie savām pirmajām uzvarām tika "AC Milan", kā arī "CSKA" komandas.

E grupa: "Milan" uzvar, bet nepārliecina

Ar uzvaru, bet ne ar pārliecinošu sniegumu, grupu turnīru uzsākusi "AC Milan" komanda, kas izbraukumā ar 3:1 pieveica "Heerenveen". Puslaika vidū Indzagi un Gatuzo izvirzīja itāļu klubu vadībā, bet pēc tā iniciatīvu atdeva mājiniekiem, paši uzbrūkot reti. Pāris labus momentus "Heerenveen" izveidoja, bet pirmajā puslaikā vārtus tā arī neguva. Otrajā puslaikā milānieši vēl vairāk ierakās aizsardzībā, atbildot ar pretuzbrukumiem. Vienu no tiem izdevās arī realizēt, bet pašās mača beigās goda vārtus guva arī mājinieki, realizējot pendeli. Jāatzīst, ka tiesnesis varēja piešķirt uz "AC Milan" vārtiem arī vēl vienu pendeli, bet viņš to neizdarīja, kaut arī bija acīmredzams, ka Jankulovskis savā soda laukumā nospēlēja ar roku.

Otrajā grupas spēlē "Braga" veiksmīgi izmantoja sava laukuma priekšrocības, uzvarot "Portsmouth" futbolistus ar 3:0. Kopumā "Braga" visa mača garumā izskatījās pārliecinošāk, tādēļ pilnīgi noteikti bija pelnījusi uzvaru.

F grupa: "Hamburg" un "Aston Villa" sāk ar uzvarām

Labu sniegumu pret spēcīgo "Hamburg" nodemonstrēja "Žilina" futbolisti, kuri savā laukumā zaudēja vāciešu klubam ar 1:2. Kopumā slovāku klubs izveidoja vairākus bīstamus momentus un laukumā neizskatījās nebūt sliktāki par viesiem, taču šoreiz kādu punktiņu aizķert neizdevās.

Vēl vienā šīs grupas spēlē savā starpā tikās spēcīgā "Aston Villa" un „Ajax”. Šis mačs kļuva par vienu no pirmās kārtas aizraujošākajām spēlēm. Jau astotajā minūtē Laursens pēc stūra sitiena izpildes guva vārtus. Ar to pašu pēc 14 minūtēm atbildēja Vermālens, kurš arī guva vārtus pēc stūra sitiena izpildes. Pirmā puslaika pēdējās sekundēs Berijs atkal izvirzīja vadībā "Aston Villa". Arī otrajā puslaikā vairāk uzbruka tieši mājinieki, bet Amsterdamas klubs atbildēja ar asiem pretuzbrukumiem, pāris reizes labi "Aston Villa" vārtos darbojās Frīdels, glābjot savu komandu. Vārti šajā spēlē vairs netika gūti, un "Aston Villa" izcīnīja pirmo uzvaru.

G grupa: Skandināvijas klubi neizmanto sava laukuma priekšrocības

Neveiksmīgi pirmo spēli šovakar savā laukumā aizvadīja "Kobenhavn" futbolisti, kuri jau pirmajā puslaikā ļāva "St.Ettiene" gūt divus vārtus. Mačs pamazām kļuva arvien līdzīgāks, mājiniekiema arī izdevās vienus vārtus atspēlēt, bet arī franču klubs atbildēja ar precīzu raidījumu – 3:1 "St.Ettiene" izcīna uzvaru.

Arī otrajā spēlē mājinieku komandai neizdevās uzvarēt. "Rosenborg" futbolisti izskatījās mazliet labāki par "Club Brugge" futbolistiem, taču vārtus tā arī neguva, bet to nespēja izdarīt arī viesi no Beļģijas – 0:0.

H grupa: "CSKA" iznīcina "Deportivo", "Nancy" sagrauj "Feyenoord"

Ļoti aizraujoša spēle šovakar tika aizvadīta Maskavā, kur savā starpā tikās "CSKA" un "Deportivo". Jau pirmajās minūtēs abas komandas viedoja vienu bīstamu momentu pēc otra, bet sākumā precizitātes pietrūka. Mača devītajā minūtē Alans Dzagojevs izpildīja lielisku soda sitienu, ieraidot bumbu vārtu devītniekā – 1:0. Vēl pēc trīs minūtēm lieliski soda laukuma stūrī pacīnījās Vāgners Lavs, apspēlējot viesu aizsargu un izdarot lielisku piespēli Dzagojevam, kurš nekavējoties guva savus otros vārtus šajā spēle. Lakoruņjas futbolisti neapjuka un uzbruka bīstami, bet labs mājinieku vārtos bija Akinfejevs, darbojoties ļoti droši. Ar īpašu aktivitāti "CSKA" rindās izcēlās Vāgners Lavs, kurš regulāri terorizēja Lakoruņjas kluba aizsardzību. Otrajā puslaikā "CSKA" pilnībā pārņēma iniciatīvu, gūstot arī trešos vārtus – saņēmis lielisku partnera piespēli vārtus beidzot guva aktīvais Vāgners Lavs – 3:0. "Deportivo" mača beigās pamanījās trāpīt pa armijnieku vārtu stabu, bet vārtus tā arī nespēja gūt. Lielisks grupu turnīra sākums "CSKA", bet šausmīgs "Deportivo".

Otrajā grupas spēlē savā starpā tikās "Nancy" un "Feyenoord" komandas. Pēc bezvārtu neizšķirta pirmajā puslaikā, otrajā puslaikā pavisam citu sniegumu laukumā sāka demonstrēt "Nancy" futbolisti, jau pirmajās desmit otrā puslaika minūtēs gūstot divus vārtus. Pašās mača beigās viņiem izdevās gūt arī trešos vārtus – 3:0.

UEFA kausa izcīņas grupas

E grupa

KomandaValsts
Milan Itālija
Heerenveen Holande
Braga Portugāle
Portsmouth Anglija
Wfl Wolfsburg Vācija

F grupa

KomandaValsts
Hamburg Vācija
Ajax Holande
Slavia Čehija
Aston Villa Anglija
Žilina Slovākija

G grupa

KomandaValsts
Valencia Spānija
Brugge Beļģija
Rosenborg Norvēģija
Kobenhavn Dānija
Saint-Etienne Francija

H grupa

KomandaValsts
CSKA Krievija
Deportivo Spānija
Feyenoord Holande
Nancy Francija
Lech Polija

Izmantotie resursi
uefa.com

  -3 [+] [-]

, 2008-10-24 00:20, pirms 16 gadiem
channel4.com: channel4.com - Football Italia

Un kam tagad ticēt? :/

  -3 [+] [-]

, 2008-10-24 00:23, pirms 16 gadiem
Inzagi nospēlēja lieliski. 2 goli! vienu gan beigās atņēma, bet vienalga malacis. rezultatīva atgriešanās no traumas.(iepriekšējā mačā arī gols!)

  +2 [+] [-]

, 2008-10-24 00:27, pirms 16 gadiem
Prieks par CSKA un Dzagoeva sniegumu

  +1 [+] [-]

, 2008-10-24 00:49, pirms 16 gadiem
Dexters rakstīja: channel4.com: channel4.com - Football Italia

Un kam tagad ticēt? :/
Labs jautājums.
Prieks par St. Ettiene, dāņi bija jāņem, cerams, uzvara dos tik vajadzīgo pārliecību par sevi arī turpmākajāš Ligue1 spēlēs.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-24 01:28, pirms 16 gadiem
Skatījos Milānas spēli. Normāls sniegums manuprāt. Sākumā jau 23. minūtē bija 2:0, Gatuso un Pippo, pēc tam viens Heereven spēlētājs savos, tad vēl pendele, kuru Dida gandrīz atsita. Dida labi nospēlēja. Laimīga uzvara galā.

CSKA patīkami pārsteidza. Prieks par Hamburg- Olič un Petrič, protams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-24 02:03, pirms 16 gadiem
Vot ti baran leonard! Shodi pole4isj 4udilo

  +1 [+] [-]

, 2008-10-24 07:47, pirms 16 gadiem
Ne kā pārsteidzoša CSKA uzvarā nav ,jo Deportivo spēlēja praktiski ar dublieriem.Gandrīz vai kā Baltijas līgā dažas komandas.Tiesa ,tas gan nemazina CSKA uzvaras vērtību,jo tās ir spāņu problēmas ar kādu sastāvu spēlēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-24 10:26, pirms 16 gadiem
Kurš gan cits, ja ne Panteličs izvilks Herthu! Un labi, ka arī HSV ir savi ''-iči'' (Ivica un Mladens gan horvātu tautības). Cerēju jau, ka Deportivo vismaz punktu pārvedīs no Maskavas.

     [+] [-]

, 2008-10-24 11:08, pirms 16 gadiem
Prieks par tik ljoti negaidiiti parliecinosho CSKA uzvaru!!!
nepatikami redzeet Spurs un it iipashi Pompey kasienu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja