Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Sjomins: "Mūsu uzdevums nav trešās vietas iegūšana"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sjomins: "Mūsu uzdevums nav trešās vietas iegūšana"
Jurijs Sjomins
Foto: AP

Savus futbolistus pēc vakar vakarā notikušās Čempionu līgas spēles starp Kijevas "Dynamo" un "Porto" (1:0) komandām uzslavējuši abu komandu galvenie treneri – Jurijs Sjomins un Hesualdo Fereira.

Neskatoties uz vakardienas spēlē piedzīvoto zaudējumu, "Porto" galvenais treneris Hesualdo Fereira uzslavēja savus futbolistus: "Šo spēli var iedalīt divos puslaikos. Pirmajā mēs lieliski darbojāmies uzbrukumā, nebijām pelnījuši būt iedzinēju lomā. "Dynamo" realizēja savu vienīgo momentu, bet mēs neizmantojām kādas trīs četras labas iespējas. Zinājām, ka nebūs viegli uzvarēt tādu komandu, kas šeit ieradās, lai tikai aizsargātos.

Otrajā puslaikā viņi sāka spēlēt vēl vairāk no aizsardzības, kas manu komandu mazliet izsita no līdzsvara. Ja būtu iesituši, daudz kas mainīties. Laikam nebija lemts. Tagad mums ir jāuzvar Kijevā, kā arī Stambulā, lai kvalificētos nākamajai kārtai. Futbolisti darīja visu, lai uzvarētu, tādēļ vēlos tos uzslavēt."

Priecīgs par izcīnīto panākumu bija Jurijs Sjomins: "Mēs esam ļoti priecīgi par panākumu, jo "Dynamo" šajā turnīrā nebija uzvarējuši jau ļoti ilgu laiku. Manuprāt, šī ir pirmā komandas uzvara Portugālē. Pēc gūtajiem vārtiem mums radās nelielas problēmas, sākām arī uzbrukt mazāk, jo bija jāsāk spēlēt piesardzīgāk. "Porto" spēlēja ļoti labi, bet mums izdevās uzvarēt. Viņiem ir lieliski spēlētāji ar lielisku tehniku, bet es vēlētos izcelt visus savas komandas spēlētājus, īpaši jau komandas vārtsargu. Mūsu uzdevums ir kvalificēties nākamajai kārtai nevis iegūt trešo vietu."

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-10-22 17:45, pirms 16 gadiem
Hesualdo Fereira-šitais jau arī bij solijis Arsenal uzvarēt-nolaidies uz zemes Porto sastāvs katru gadu mainās par 60% nu nevar izveidot stabilu komandu!Sjomins malacis ir spējis kaut cik atkopt Dynamo,lai viņiem veicas tālāk izņemot vienu spēli grupā!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-22 19:23, pirms 16 gadiem
Pareizi,kurš zaldāts negrib kļūt par Ģenerāli