Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Zināmas visas sieviešu UEFA kausa izcīņas pusfinālistes

Zināmas visas sieviešu UEFA kausa izcīņas pusfinālistes
Foto: www.uefa.com

Aizvadītas visas sieviešu UEFA kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēles. Pusfinālā iekļuvušas pa vienai komandai no Zviedrijas, Krievijas, Vācijas un Francijas.

Kopumā šajā turnīrā piedalās 44 Eiropas sieviešu klubu komandas, tai skaitā arī Igaunijas un Lietuvas komandas, taču Latvija šogad netika pārstāvēta. Jāatzīmē, ka Lietuvas komandas nostartēja atzīstami, pirmajā kvalifikācijas kārtā savā apakšgrupā izcīnot otro vietu četru komandu konkurencē kopumā ir divas kvalifikācijas kārtas.

Pusfinālā nav izdevies iekļūt pagājušā gada uzvarētājām "Frankfurt" futbolistēm, kuras divu spēļu summā bija spiestas atzīt citas Vācijas komandas "FCR 2001" pārākumu – 1:5. Diezgan negaidīti, bet pusfinālā iekļuvusi arī spēcīgākā Krievijas komanda "Zvezda-2005", kura divu spēļu summā ar 7:3 sagrāva "Brondby".

Vispārliecinošāko uzvaru ceturtdaļfinālā izcīnīja Lionas "Olympique", kas divu spēļu summā ar 9:1 iznīcināja "Bardolino". Vēl pusfinālā iekļuva arī pēdējo divu turnīru fināliste "Umea", kas ar 8:3 pieveica "Arsenal".

Ceturtdaļfinālu rezultāti:

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Brondby – Zvezda-20052:41:33:7
Arsenal – Umea3:20:63:8
Bardolino – Olimpique0:51:41:9
Frankfurt – FCR 20011:30:21:5

Pusfinālu pāri:

Olympique – FCR 2001
Zvezda-2005 – Umea

Izmantotie resursi:
uefa.com


, 2008-11-19 12:48, pirms 16 gadiem
Rezultāti skaisti!
LNK Sporta parks. Foto: FK RFS
26

RFS Čempionu līgas kvalifikācijas mājas spēli pret ''Larne'' aizvadīs ''LNK Sporta parkā''

Latvijas čempione futbolā RFS pavēstījusi, ka UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmās kārtas mājas spēli aizvadīs savās mājās – ''LNK Sporta parkā''.
Vroclavas "Śląsk" kluba līdzjutēji. Foto: WKS Śląsk Wrocław
21

"Riga" būs smags pārbaudījums Vroclavā, "Liepājas" pāra uzvarētājai ielozē "Gent"

Šodien UEFA mītnē Šveices pilsētā Nionā tika izlozēti arī Eiropas līgas un Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pāri. "Riga" mērosies spēkiem ar Polijas vicečempioni Vroclavas "Śląsk", savukārt gadījumā, ja "Liepāja" un "Auda" pieveiks Fēru Salu vienības, tām pretī stāsies attiecīgi Beļģijas "Gent" un Ziemeļīrijas "Cliftonville".
Mirklis pirms "Bodø"/"Glimt" un "Roma" kaujas Eiropas Konferences līgas ceturtdaļfinālā 2022. gadā. Foto: UEFA
4

Uzvaras pār ziemeļīriem gadījumā RFS ceļos pie Mourinju tracinājušā kluba

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas izlozē RFS un Ziemeļīrijas "Larne" pāra uzvarētājai ielozēta Norvēģijas spēcīgākā vienība "Bodø"/"Glimt".