Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Grūti pieņemt otro vārtu zaudējumu"

Andrejs Siliņš

Mourinju: "Grūti pieņemt otro vārtu zaudējumu"
Žuzē Mourinju kritizēja savas komandas aizsardzību, taču uzvārdus nenosauca
Foto: AP/Scanpix

Pēc negaidītā zaudējuma ar 1:2 Šveices čempionei "Basel" trešdien notikušajā UEFA Čempionu līgas grupu turnīra atklāšanas spēlē Londonas "Chelsea" galvenais treneris Žuzē Mourinju norādīja, ka otro vārtu zaudējumā aizsardzība pieļāvusi nepieļaujamu kļūdu.

"Chelsea" savā mājas spēlē pirmā izvirzījās vadībā, bet otrā puslaika vidū šveicieši panāca izlīdzinājumu, un, sākoties pēdējām desmit mača minūtēm, "Basel" izrāva uzvaru. Tas notika 81. minūtē, kad Marko Strellara sitiens palika netverts, bumbai ielidojot vārtu tīklā un izraujot uzvaru viesiem.

"Otro vārtu zaudējumu ir grūti pieņemt," pēc mača sacīja Mourinju, kurš Londonas klubā atgriezās aizvadītajā starpsezonā pēc vairāku gadu pārtraukuma. "Mēs daudz strādājām pie aizsardzības, bet vārtu guvums bija no pozīcijas, kurā atradās divi mūsu spēlētāji un vēl viens pieskatīja tieši [Marko] Strellaru. Trīs spēlētāji pieļāva kļūdu, un tās dēļ tikām sodīti."

Portugāļu speciālists gan nevēlējās nosaukt konkrētus uzvārdus: "Kad notiek fantastiski momenti, esmu priecīgs izcelt spēlētājus, bet, kad zaudējam, vainīgais esmu es, tāpēc man nepatīk izcelt atsevišķus spēlētājus. Vēlamies ticēt viens otram, mums jāatrisina visas problēmas [komandas] iekšienē."

"Zaudējām trīs punktus, ko tagad jāmēģina atgūt. Tas jāizdara Bāzelē, Vācijā vai Rumānijā, vai visās šajās vietās, vai dažās no tām," sacīja Mourinju. "Parasti tev ir jāuzvar visas mājas spēles un jāpaņem kaut kas no izbraukumiem. Droši vien nāksies izcīnīt uzvaru Bāzelē, lai kompensētu šo zaudējumu. Mērķis joprojām ir finišēt grupas labāko divu komandu skaitā un kvalificēties nākamajai kārtai."

Tikmēr "Basel" šefs Murats Jakins pēc panākuma atrada, par ko pakritizēt savu komandu: "Dažbrīd zaudējām kontroli un nemācējām nomierināties. Līdz ar to "Chelsea" bija iespēja ilgu laiku pieturēt bumbu mūsu laukuma pusē. Aizsardzība tika organizēta diezgan labi, bet tik un tā ļāvām pretiniekiem veidot pārāk daudz iespējas. Delgado iesaistīšana spēlē deva komandai lielāku stabilitāti. Mums jāpaliek piezemētiem, saprotot, ka viss, ko paveicām, ir uzvara pirmajā spēlē."

  +5 [+] [-]

, 2013-09-19 10:34, pirms 11 gadiem
Kur tad teksts- labākā komanda zaudēja?

  +2 [+] [-]

, 2013-09-19 10:57, pirms 11 gadiem
Nafig Eto'o spēlē. Labāk, lai Torress spēlē

     [+] [-]

, 2013-09-19 11:01, pirms 11 gadiem
PALDIES VISIEM BAZEL SPELETAIEM... $$$ $$$ $$$
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-20 09:45, pirms 11 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Slimi suņa murgi, nekas vairāk!
viņš kaut ko arī kādreiz vairāk ir spējīgs uzrakstīt?

slims cilvēks vienkārši, sēdēt mājās un mēģināt noheitot katra futbola kluba fanu un domāt ka ir superīgs un iedomāties, ka M City ir kaut matu labāks par to pašu Chelsie, viņi pat no grupas pagaišgad netika ārā un ja šogad tiks tad pirmajā kārtā izripos...

     [+] [-]

, 2013-09-20 13:06, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: Mourinju grūti pieņemt, ka viņa laiks ir pagājis

ar Porto 2004.gadā pārliecinoši triumfēja ČL, pirms tam arī UEFA Cup

bet ar Inter 2010.gadā gan bija haļava, gluži kā čelsikiem 2012.gadā

Mourinju varu novēlēt tikai vēl pastrādāt ar Portugāles izlasi un beigt trenera karjeru
slimi suņa murgi, vecīt .