Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Slavia" ar Romanovu vārtos zaudē "Lille"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Slavia" ar Romanovu vārtos zaudē "Lille"
Deniss Romanovs
Foto: AP

Neveiksmīgi Eiropas līgas grupu turnīru noslēgusi Denisa Romanova pārstāvētā Prāgas "Slavia", kas viesos ar 1:3 piekāpās "Lille". Deniss laukumā pavadija visu maču.

"Slavia" zaudējums gada pēdējā spēlē

Jau pirms šodienas spēles "Slavia" bija zaudējusi jebkādas izredzes pakāpties augstāk par ceturto vietu, taču bija iespēja noslēgt turnīru uz pozitīvas nots, kā arī aizlikt kāju priekšā "Lille" spēlētājiem, kuri vēl varēja tikt nākamajā kārtā.

Prieks, ka jau no pirmajām minūtēm čehu kluba vārtus sargāja Latvijas valstvienības kandidāts Deniss Romanovs. Diemžēl pats maču Prāgas klubam izvērtās neveiksmīgi, jo jau pirmajā puslaikā tika ielaisti divi vārti. Otrā puslaika sākumā Staņislavs Vlčeks vienus vārtus atguva, bet 80. minūtē franči atjaunoja divu vārtu pārsvaru, uzvarot ar 3:1.

Kopumā jāsaka, ka īpaši spēles pirmajā puslaikā "Lille" bija liels pārsvars un darba Denisam netrūka, taču arī viņš trīs reizes nebija glābējs. Vainot viņu vārtu zaudējumos gan nevarēja. "Lille", pateicoties šai uzvarai, tika izslēgšanas spēlēs, bet "Slavia" tā arī palika bez uzvarām.

Prāgas vienībai šī bija pēdējā gada spēle un kopumā jāsaka, ka sezonas pirmā puse nav bijusi no tām veiksmīgākajām. Čehijas čempionātā pagājušā gada čempionvienība ieņem vien septīto vietu un arī Eirokausos gads nebija sekmīgs, jo Čempionu līgas kvalifikācijas kārtā tika zaudēts Moldovas "Sheriff", bet Eiropas līgas grupu turnīrā komanda palika pēdējā vietā. Deniss Romanovs tikai pēdējos mēnešos sāka spēlēt regulāri, bet galvenais, ka darīja to pārliecinoši, kļūstot par komandas pamatvārtsargu.

Eiropas līga, B grupa

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.Valencia612
2.Lille610
3.Genoa67
4.Slavia63

"Anderlecht" uzvar "Ajax" un tiek tālāk

Svarīgu uzvaru pret "Ajax" šodien izdevās izcīnīt "Anderlecht" futbolistiem, kuri tādā veidā ne tikai garantēja iekļūšanu nākamajā kārtā, bet arī pirmo vietu A grupā. C grupas līderu cīņā Telavivas "Hapoel" ar 1:0 uzvarēja "Hamburg", nodrošinot pirmo vietu šajā grupā.

A grupa

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.Anderlecht611
2.Ajax611
3.Dinamo Zagreb66
4.Timisoara65

C grupa

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.Hapoel612
2.Hamburg610
3.Celtic66
4.Rapid65

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -1 [+] [-]

, 2009-12-17 22:06, pirms 15 gadiem
suuds.. aizmirsu skatiities.. :S

  +2 [+] [-]

, 2009-12-17 22:15, pirms 15 gadiem
Celtic comeback bija kautkas! Nekad nedomaaju ka vinjiem izdosies atspeeleeties no 0:3. Jaunais Pols Makgovans nospeeleeja ljoti atziistami.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-17 22:49, pirms 15 gadiem
Nu nepareizā Prāgas klubā Deniss spēlē. Vienīgais un īstais Prāgas klubs-"SPARTA". Tā kā nekādu bēdu

     [+] [-]

, 2009-12-18 00:51, pirms 15 gadiem
prieks, ka Romanovam pat nebija jāgaida, kad Vaniaks beigs karjeru. Romanovs ar savu darbu sasniedza tik daudz un kļuva par komandas pamatvārtsargu pirmslaicīgi. lai nu kā, pēc sezonas Vaniaks aiziet un Denisam konkurentu vispār praktiski nebūs.