Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ivanovs: "Izbraukumā ielaist nedrīkstam"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ivanovs: "Izbraukumā ielaist nedrīkstam"
Deniss Ivanovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien izcīnītās uzvaras UEFA Eiropas līgas 2 kvalifikācijas kārtas mačā pret Tbilisi "Dinamo" (2:1) domās par spēli sarunā ar eSports.lv dalījās "Liepājas Metalurga" kapteinis Deniss Ivanovs un otro vārtu guvējs Intars Kirhners.

"Liepājas Metalurga" kapteinis Deniss Ivanovs, protams, pilnībā gandarīts par 2:1 nebija: "Ja mēs nebūtu ielaiduši vienus vārtus, tad varētu teikt, ka nospēlējām labi. Ielaidām mazliet nesaprotami - stāvēja 40 cilvēku apkārt un skatījās, kā bumba tā arī ielidoja. Mazliet jau tur nepaveicās. Kopumā uzskatu, ka normāli nospēlējām aizsardzībā, varbūt beigās mazliet pietrūka spēku. Sākām agresīvi, tā vajadzēja darboties arī līdz pašam galam, tomēr gluži neizdevās.

Spēle kopumā nebija slikta. Tbilisi spēlēja tā, kā gaidījām - pretinieki bija tehniski un ātri, rādīja savu diendivnieku gruzīnu futbolu. Laba komanda. Atbildes spēlē nedrīkstam ielaist vārtus, tad arī tiksim tālāk! Protams, tur spēlēt būs pavisam citādāk - skatītāji un laika apstākļi varētu būt "Dinamo" pusē."

Deniss arī atzina, ka patlaban nav skaidrības par iespējamo karjeras turpināšanu Amsterdamas "Ajax" sistēmā - ja nekas krasi nemainīsies, Denisu laukumā varēsim redzēt arī Tbilisi.

Otro vārtu guvējs liepājnieku rindās Intars Kirhners par izcīnīto uzvaru bija visai gandarīts: "Ja būtu 2:0, tad būtu daudz labāk - pat lieliski... Tomēr 2:1 arī ir labs rezultāts. Gruzīni nekādus pārsteigumus mums nesagādāja - pirmajā puslaikā gan bija pagrūti, taču otrajā puslaikā sapratām, kas ir kas, tāpēc beigās aizgāja tā spēle. Pats gribēju nospēlēt labāk - gols ir gols, tomēr, saliekot visu kopā, varēju maču aizvadīt labāk. Atbildes spēlē veiksmīgāk jānospēlē aizsardzībā, nedrīkstam ielaist vārtus. Šodien jau aizsardzība nebija slikta, tomēr mazliet arī nepaveicās."

  +3 [+] [-]

, 2009-07-16 22:05, pirms 15 gadiem
Karogs tev rokā!! Pacenšaties tur neilajst!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-07-16 22:23, pirms 15 gadiem
Žēl, ka karlsons nakamo nedeļu nespēlēS!

  -1 [+] [-]

, 2009-07-16 22:37, pirms 15 gadiem
Kapē tā domā? Akal viņš kautkur brauks?

  +2 [+] [-]

, 2009-07-16 23:25, pirms 15 gadiem
Tad to arī jācenšas nedarīt. Vajadzētu atbildes spēlē vairāk koncentrēties uz aizsardzību, protams, un tad var mēģināt kādā ātrajā uzbrukumā aizskriet. Prieks par LM - vienīgā spēle, kas tiešām šodien sagādāja prieku. Vajadzēja labāk to tiešraidē rādīt, lai neradzētu to neizteiksmīgo "Skonto" futbolu! Bet vienalga - paldies esportam!