Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Mēs vēl neko neesam sasnieguši"

Gvardiola: "Mēs vēl neko neesam sasnieguši"
Pepe Gvardiola
Foto: AFP

''Tas bija labs sniegums no mūsu puses, bet nekas vairāk – mēs vēl neko neesam sasnieguši,'' pēc UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē pret Lionas "Olympique" teica mājinieku komandas treneris Pepe Gvardiola.

Jau ziņojām, ka UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēlē vietējais "Barcelona" visai pārliecinoši ar 5:2 apspēlēja Francijas čempionus Lionas "Olympique". Divus vārtus mājinieku labā guva Tjerī Anrī, bet pa vieniemm - Lionels Mesī, Semjuels Eto'o un Keita. Tādējādi "Barcelona" divu spēļu summā uzvarēja ar 6:3 un pelnīti iekļuva nākamajā kārtā.

''Mēs spēlējām labi, ļoti labi,'' iesāk "Barcelona" treneris Pepe Gvardiola. "Pirmajā puslaikā mēs visu darījām pareizi – labi aizsargājāmies un labi uzbrukām. Otro puslaiku sākām ar kļūdiņām, taču, laikam ejot, sniegumu uzlabojām. Komandas atbalstītājiem bija jauks vakars, un arī spēlētāji ir laimīgi. Ir svarīgi redzēt pilnu stadionu un labu šovu. Mums bija labi spēlētāji vidējā līnijā, taču mēs lielu uzmanību pievērsām Karimam Benzemam un mēģinājām nepārkāpt noteikumus tuvu mūsu soda laukumam, tādejādi neļaujot izvērsties pretinieku komandas spēlētājam Žuninju. Tas bija labs sniegums no mūsu puses, bet nekas vairāk – mēs vēl neko neesam sasnieguši. Šinī fāzē, lai arī kā beigtos izloze, visi pretinieki ir spēcīgi."

''''Barcelona'' bija labāki un es apsveicu viņu spēlētājus,'' iesāk Lionas "Olympique" galvenais treneris Klods Puels. ''''Barcelona'' spēlēja ļoti plaši, tādejādi liekot mums atturēties no mūsu spēles. Gribējām uzvarēt, taču mūsu mērķis bija pirmais puslaiks, taču mēs tajā izgāzāmies. Žēl...,bet nu sezona nebeidzas tagad, jo mums jāturpina cīnīties ''Ligue 1'', kur situācija ir ļoti blīva. ''Barcelona'' ir vieni no favorītiem un Tjerī Anrī bijā izšķirošais faktors abās spēlēs.''

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2009-03-12 11:13, pirms 15 gadiem
Jāpiekrīt jau ir, tādiem klubiem kā MU, Barca, Bayern, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Real, AC Milan, Inter, Juvei utt minimālie mērķi nemaz nevar būt zemāki par 1/4!! Tālākais jau ir bonusā

Apsveicu Barcu, tiešām bija labāki visos spēles elementos, bet prieks, ka Lyon iesita arī divus vārtus, man baigi patika spēle!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-12 15:25, pirms 15 gadiem
taa tam arii jaapaliek

  -1 [+] [-]

, 2009-03-13 01:12, pirms 15 gadiem
''Mums bija labi spēlētāji vidējā līnijā, taču mēs lielu uzmanību pievērsām Karimam Benzemam un mēģinājām nepārkāpt noteikumus tuvu mūsu soda laukumam, tādejādi neļaujot izvērsties pretinieku komandas spēlētājam Žuninju. Tas bija labs sniegums no mūsu puses, bet nekas vairāk – mēs vēl neko neesam sasnieguši. Šinī fāzē, lai arī kā beigtos izloze, visi pretinieki ir spēcīgi."

Uzdevumi paveikti, jo Benzema pilnībā tika nosegts un praktiski netika pārkāpti noteikumi pie soda laukuma.

Jācīnās, tas labi, ka spēlētāji priecīgi un apmierināti ar spēli.

     [+] [-]

, 2009-03-16 01:15, pirms 15 gadiem
prieks ka barcelonu trenē Gvardiola, tāds treneris kurš dzimis barcelonā un spēlējis tur. pēdējās sezonas gan viņš bija spēlējis barcelona b kmandā!