Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Panathinaikos" pietiek ar bezvārtu neizšķirtu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Panathinaikos" pietiek ar bezvārtu neizšķirtu
"Panathinaikos" futbolisti
Foto: AFP

Šovakar plkst. 21.45 Atēnās otro UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēli aizvadīs "Panathinaikos" un "Villareal" futbolisti. Grieķu klubu apmierinās arī bezvārtu neizšķirts, jo izbraukumā izdevās nospēlēt 1:1.

"Villareal" teritoriālo pārsvaru nepārvērsa uzvarā

Pirmā abu komandu spēle, kā arī tika gaidīts, aizritēja ar ļoti lielu spāņu kluba pārsvaru. "Villareal" veidoja vienu uzbrukumu pēc otra, bet tas viņiem nekādu taustāmu labumu nedeva, jo Giorgios Karaguniss otrā puslaika sākumā ar fantastisku tālsitienu izvirzīja vadībā "Panathinaikos". Grieķiem bija visas iespējas šo pārsvaru noturēt, bet rupja kļūda aizsardzībā deva iespēju mājiniekiem tikt pie 11 metru soda sitienu. Šādu iespēju "Villareal" garām nepalaida, izraujot neizšķirtu - 1:1.

Skaidrs, ka grieķu klubs tagad ir kļuvis par favorītu šajā pārī, jo tam šodienas spēlē pilnībā pietiek ar bezvārtu neizšķirtu, pie tam komanda pēdējā laikā arī sākusi arvien labāk spēlēt vietējā čempionātā, pakāpjoties uz otro pozīciju, kaut gan līdz pirmajā vietā esošajam "Olympiakos" viņiem vēl ir tālu. Arī spāņu kluba spēlētāji spēlētāji spēlējuši salīdzinoši veiksmīgi - viens neizšķirts un viena uzvara, kas vienību ierindo ceturtajā vietā "La Liga".

Komandu sastāvi

Skaidrs, ka abu komandu sastāvos būs trūkumi, jo ir problēmas gan ar kartiņām, gan arī ar savainojumiem. "Panathinaikos" galvenais vīrs laukumā atkal varētu būt komandas vārtsargs Galinovičs, bet šoreiz palīdzēt nevarēs Ioanis Gumass, kurš nevarēs spēlēt diskvalifikācijas dēļ. Tāpat joprojām savainots ir Sotiris Leontiu. Arī "Villareal" ir spēlētaji, kuri spēlēt nevarēs, to vidū ir Gonzalo. Toties šoreiz spēlēt varēs Huans Kapdevilja, kā arī Gils Franko, kuri izlaida iepriekšējo spēli diskvalifikācijas dēļ.

Iespējamie komandu sākumsastāvi:
Panathinaikos:Galinovic; Nilsson, Sarriegi, Vyntra, Wawrzyniach; Simao, Gilberto Silva, Mattos, Karagaounis, Salpingidis; Mantzios.
Villareal: Diego Lopez; Angel, Fuentes, Godin, Capdevila; Cazorla, Senna, Eguren, Ibagaza; Rossi, Nihat.

Ten Kate cer uz līdzjutējiem

"Panathinaikos" galvenais treneris Henks ten Kate cer, ka viņa komandai izdosies iekļūt nākamajā kārtā, pie tam uzsvēra arī lielo komandas līdzjutēju lomu: "Mēs, kā ierasti, spēlēsim uz uzvaru, bet mēs zinām, ka mums pietiek arī ar bezvārtu neizšķirtu. Viņi [līdzjutēju - aut.] būs mūsu 12. spēlētājs. Ar šādu līdzjutēju atbalstu komanda ir spējīgi sasniegt lielus panākumus.

"Nedomāju, ka kādu no komandām var uzskatīt par favorīti. Ja mēs kontrolēsim bumbu tikpat daudz kā pirmajā spēlē, un momentu realizācija būs labāka, tad mēs varam sasniegt savu mērķi," pirms spēles pastāstīja "Villareal" galvenais treneris Manuels Pelegrini.

Izmantotie resursi:
uefa.com
sportingreece.com
goal.com

  +1 [+] [-]

, 2009-03-10 16:32, pirms 16 gadiem
Neprognozējami, bet es 100% par Villarreal!!!!! Būtu patīkami, ja gan Bayern, gan Villarreal, gan Arsenal tiktu tālāk

  +1 [+] [-]

, 2009-03-10 17:08, pirms 16 gadiem
Shodien skatishos tieshi sho machu un ceru ka bus laba speele un Panathenaikos visu speli aizsardziiba nesedees!
Gribetos jau , lai griekji uzvaretu , bet lieku uz 1:1 un Villareal uzvaru pendeles!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-10 17:21, pirms 16 gadiem
Par Panathinaikos! Abos klubos speelee vecie buki (gunneri), bet nu kkaa velk uz griekjiem, lai paturpina savu gaajienu taalaak, buutu tiiri interesanti!