Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Himenezs: "Šī vairāk atgādina Čempionu līgas grupu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Himenezs: "Šī vairāk atgādina Čempionu līgas grupu"
Manolo Himenezs
Foto: AP

"Šī vairāk atgādina Čempionu līgas grupu," pēc UEFA kausa izcīņas izlozes izteicies spāņu kluba "Sevilla" galvenais treneris Manolo Himenezs.

"Sevilla" futbola klubs ieguvis pēdējos divus no trim UEFA kausiem, tādēļ šis klubs pie favorītiem tiek pieskaitīts arī šosezon. Šogad grupu turnīrā spāņu klubs spēlēs ar vācu "Stuttgart", itāļu "Sampdoria", serbu "Partizan", kā arī ar Lježas "Standard".

"Visas šīs komandas ir labas. "Sampdoria" Itālijā neklājas pārāk labi, bet Itālijas klubi vienmēr ir bīstami. "Partizan" ir pirmajā vietā Serbijā, apsteidzot konkurentus par sešiem punktiem. "Stuttgart" arī ir vadošais klubs Vācijā. Ar skatītāju atbalstu cīnīsimies par pirmo vietu," pretiniekus paslavēja "Sevilla" galvenais treneris Manolo Himenezs.

Arī "Sampdoria" komandas galvenais treneris Valters Mazari atzina, ka izloze bijusi neveiksmīga: "Izloze nevarēja būt vēl smagāka. Vienīgais ir prieks, ka mūsu fani savā laukumā redzēs tādas komandas kā "Sevilla" un "Stuttgart". Es gan labāk savā laukumā spēlētu ar "Partizan" un "Standard", jo tad mēs varētu koncentrēties uz uzvarām pret šīm komandām."

"Stuttgart" komandas galvenais treneris Armīns Vehs cer uz to, ka komanda izkļūs no grupas: "Mūsu grupā ir vairākas spēcīgas komandas, taču mēs ceram izkļūt no grupas."

C grupa

KomandaValsts
Sevilla Spānija
Stuttgart Vācija
Sampdoria Itālija
Partizan Serbija
Standard Beļģija

UEFA kausa izcīņas nolikums

1) Grupu turnīrs

Spēlēs pamatturnīra 1. kārtas 40 pāru uzvarētājas, kas būs sadalītas 8 grupās pa 5 komandām.

2) 1/16 fināli

- No grupu turnīra 24 komandas (no katras grupas trīs labākās komandas)
- 8 komandas, kas Čempionu līgas grupu turnīrā ieņems 3. vietu

3) Tālāk turnīrs norisināsies pēc tradicionālās play-off sistēmas

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-10-08 14:52, pirms 16 gadiem
UJ, nu gan pārspīlē...

  +2 [+] [-]

, 2008-10-08 16:43, pirms 16 gadiem
ja arī pārspīlē,tad ne pārāk stipri

     [+] [-]

, 2008-10-08 18:23, pirms 16 gadiem
vienīgā, kas tur ir čempionu līgas komanda, tā ir Beļģu STANDARD... ;D