Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Geretss: ''Cīnīsimies līdz pēdējam''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Geretss: ''Cīnīsimies līdz pēdējam''
Ēriks Geretss
Foto: AP

Vakar UEFA Čempionu līgas D grupas spēlē Marseļas ''Olympiqe'' savā laukumā ar 3:0 uzvarēja ''PSV Eindhoven''. Pēc uzvaras Marseļas treneris Ēriks Geretss paziņoja, ka komanda tic, ka var kvalificēties nākamajai kārtai un turpinās cīnīties.

Pēc aizvadītajām četrām spēļu kārtām Marseļas klubam ir trīs punkti, kas ir par pieciem mazāk nekā otrajā vietā esošajai Liverpūlei. Vēl atlikušas divas spēles UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā. Pēc vakardienas uzvaras pret ''PSV'' Marseļas treneris Ēriks Geretss atzina, ka tic brīnumam: ''Pirmajā puslaikā mums klājās grūti, bet laikā gaitā sākām spēlēt arvien labāk. Taktiski viņi nospēlēja labi. 3:0 ir pārsteidzošs rezultāts. Beidzot atkal redzējām, ka komanda spēlē vienoti. Mēs vienmēr cīnāmies līdz galam. Čempionu līgā dažreiz notiek brīnumi, mēs cīnīsimies līdz galam.

''PSV" galvenais treneris Hūbs Stīvenss: ''Rezultāts 3:0 neatspoguļo spēles gaitu. Visvairāk esmu sarūgtināts par to, ka neiznmantojām savas iespējas, it īpaši, pirmajā puslaikā. Pret tādu pretinieku kā Marseļa jāizmanto savas iespējas. Kvalificēšanās izslēgšanas spēlēm būs grūta. Pagaidām mēs koncentrēsimies mūsu nākamajam mērķim - trešās vietas iegūšanai.''

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 02:40, pirms 16 gadiem
Jā, Hūbam taisnība, 3:0 neatspoguļoja gaismu, godīgāk būtu bijis, ja OM iesistu 5-6 golus, bet PSV 1. Tak OM bija daudz labāki, PSV liels cokums aizsardzībā.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 17:20, pirms 16 gadiem
Nu ciinaties un sliktaakajaa gadiijumaa izciinat UEFA Cup (3. vietu grupaa, ar to domaaju )!