Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

B grupa: "Werder" tieksies pēc pirmās uzvaras

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

B grupa: "Werder" tieksies pēc pirmās uzvaras
Torstens Frings šovakar nevarēs palīdzēt "Werder"
Foto: AP

Šovakar plkst. 21.45 pēc Latvijas laika tiks aizvadītas abas Čempionu līgas B grupas spēles. Savā starpā tiksies "Anorthosis" un "Inter", kā arī Brēmenes "Werder" un "Panathinaikos".

"Anorthosis" otrā iespēja pret "Inter"

Kipras klubs "Anorthosis" šovakar ar otro mēģinājumu mēģinās atņemt punktus varenajam Milānas "Inter". Milānā Kipras klubs zaudēja tikai ar 0:1, tādēļ savā laukumā noteikti centīsies izraut kādu punktiņu. Uzvara šodienas spēlē "Anorthosis" praktiski nodrošinās vismaz trešo vietu grupā, kas ļautu arī nākamā gadā sākumā startēt eirokausos. Par labu "Anorthosis" liecina tas fakts, ka komanda šosezon uzvarējusi visās eirokausu spēlēs savā laukumā. Komandas galvenais treneris Temuri Ketsbaja uzsvēris lielo skatītāju nozīmi: "Mēs lūdzam visus nākt un atbalstīt mūs. Mēs esam jau vairākkārt pierādījuši, ka esam laba komanda, un spējam konkurēt šajā līmenī. Mums skatītāju atbalsts tagad ir vajadzīgs vairāk nekā jebkad agrāk. Pret "Inter" nebūs viegli, bet līdz šim neviena spēle šajā turnīrā nav bijusi viegla. Spēlējot pārpildīta stadiona priekšā, varam uzvarēt." Komandai šovakar nevarēs palīdzēt trīs pamatsastāva spēlētāji – Savio, Delass, Nikolau.

Par šī mača favorītu gan būtu jāuzskata Milānas "Inter", jo uzvara šajā spēlē praktiski nodrošinātu komandai iekļūšanu astotdaļfinālā. Milānas klubam šovakar nevarēs palīdzēt Adriano, kurš komandu pirmajā savstarpējā mačā guva vienīgos vārtus, tāpat nevarēs spēlēt arī savainotie Muntari un Kivu. Žozē Mourinjo pirms šovakar gaidāmā mača uzslavējis pretiniekus: "Vairākas komandas šeit ieradās ar domu, ka tās nemaz nevar zaudēt, taču "Anorthosis" ir ļoti labi organizēta komanda, kas lieliski darbojas aizsardzībā, pie tam komandai nav ko zaudēt. Mēs esam ieradušies pēc uzvaras. Čempionu līgā nedrīkst pieļaut kļūdas. Neuzvarot Nikosijā, mums nāktos uzvarēt "Panathinaikos", kas vienmēr ir grūti izdarāms."

Vai "Werder" atkal nospēlēs neizšķirti?

Nemazāk aizraujoša spēle šovakar tiks aizvadīta arī Brēmenē, kur vietējais "Werder" uzņems "Panathinaikos" futbolistus. "Werder" futbolisti pirmajās trijās spēlēs izcīnījuši tikai trīs punktus, visas spēles nospēlējot neizšķirti, bet "Panathinaikos" guvuši tikai vienu punktu. Pirmā abu komandu spēle noslēdzās ar rezultātu 2:2. Nav pat jēgas pieminēt to, cik nozīmīga šī spēle ir abām no komandām, jo tāpat skaidrs, ka šī mača zaudētājs varēs praktiski atvadīties no cerībām iekļūt astotdaļfinālā.

"Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs uzskata, ka komandas spēlētāji nemaz nedrīkst domāt par neizšķirtu, jo tas Brēmenes klubu neapmierinās: "Neizšķirti neievilks komandu nākamajā kārtā. Mūsu mērķis ir tikt nākamajā kārtā, tādēļ mums jāsāk uzvarēt. Tad mums vismaz nevajadzēs paļauties uz citu veiksmēm vai neveiksmēm, jo viss būs mūsu pašu rokās. Mums ir jāatcerās to, kā mēs uzvarējām "Hertha" „Werder” pēdējā Bundeslīgas spēlē uzvarēja "Hertha" ar 5:1 – aut., un jāizmanto tas pret "Panathinaikos". Šovakar Brēmenes klubam nevarēs palīdzēt viens no tā līderiem Torstens Fringss, kurš ir spiests izlaist šo maču diskvalifikācijas dēļ.

"Panathinaikos" galvenais treneris Henks ten Kate uzskata, ka viņa komanda šovakar varētu uzvarēt, jo "Werder" šosezon ļoti slikti spēlē aizsardzībā: "Mēs bijām pārāki divas nedēļas atpakaļ, tādēļ mums vajadzēja iegūt trīs punktus. Varam uzvarēt "Werder", ceram, ka arī veiksme šoreiz būs mūsu sabiedrotā. Mums ir jāuzvar, un es esmu optimistiski noskaņots, ka mēs to varam izdarīt. Iepriekšējā spēlē piespiedām "Werder" lielāko daļu spēles aizsargāties, pie tam "Werder" šosezon ir ielaidusi ļoti daudz vārtu, tādēļ es neuztraucos par to, kā pret viņiem aizsargāties."

Spēles

DatumsSpēleLaiks
04.11 Anorthosis - Inter 21:45
04.11 Werder - Panathinaikos 21:45

B grupa

VietaKomandaSUNZGV:ZVP
1. Inter 3 2 1 0 4:1 7
2. Anorthosis 3 1 1 1 3:2 4
3. Werder 3 0 3 0 3:3 3
4. Panathinaikos 3 0 1 2 3:7 1

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -2 [+] [-]

, 2008-11-04 12:38, pirms 16 gadiem
par inter un Anorthosis speli bez komentariem, nica vai viesi vinnes, bet par Griekiem... Idini, maz ticas ka vini vacija vismaz punktu izcinis.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-04 13:46, pirms 16 gadiem
Man patīk Werder skaitļi tabulā ! 3 spēlēs 3 punkti ,3 ielaisti un 3 zaudēti vārti !

  -1 [+] [-]

, 2008-11-04 13:56, pirms 16 gadiem
Ja šodien Inter un Werder uzvar, tad jau laikam būs diezgan prognozējams, kas tālāk, ja uzvar Inter un Panathinaikos, tad viss vēl var notikt, bet ja Anorthosis un werder uzvar, tad vēl Inter vēsi var netikt tālāk.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-04 14:16, pirms 16 gadiem
Butu labi, ja Anorthosis un Inter nospeletu neizskirti, bet Werder uzvaretu, parliecinosi!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-04 15:06, pirms 16 gadiem
Ten Kate par griekjiem: "Vinjiem viss ir tikai balts vai melns - Panathinaikos buutu jaasagrauj gan Milaanu, gan Chelsea, gan Manchester United, bet mana glaaze ir pustuksha".

Ten Kate par taktiku: "Es zinu, ka Tomass Shaafs klausaas, taapeec kluseeshu."

HIER REGIERT DER SVW!

     [+] [-]

, 2008-11-04 16:49, pirms 16 gadiem
M rakstīja: Ten Kate par taktiku: "Es zinu, ka Tomass Shaafs klausaas, taapeec kluseeshu."
Gada frāze...

     [+] [-]

, 2008-11-04 21:01, pirms 16 gadiem
Hills rakstīja: Man patīk Werder skaitļi tabulā ! 3 spēlēs 3 punkti ,3 ielaisti un 3 zaudēti vārti !
... un 3. vieta

     [+] [-]

, 2008-11-04 22:17, pirms 16 gadiem
Pa ilgiem laikiem man ir parādījušās minimālas cieņas pazīmes pret "Inter". Nē, tas nav saistīts ar Murinju Vienkārši "Inter" beidzot sākuši iesaistīt komandā vairāk itāliešus. 18 gadīgais Mario Balotelli, kurš gan ir ganiešu izcelsmes itālietis, pirms kāda laiciņa guva vārtus pret "Anorthosis"
Divi itālieši laukumā priekš "Inter" nav maz

...ups! Mājinieki atspēlējas! 1:1

     [+] [-]

, 2008-11-04 22:43, pirms 16 gadiem
Abi itālieši jau guvuši pa vārtiem - kaut kas neticams!!!
...bet...BET tas nav nekas, jo jau nākamajā minūtē mājinieki jau atkal atspēlējas - 2:2 - pārtraukums un trilleris turpināsies

     [+] [-]

, 2008-11-04 22:57, pirms 16 gadiem
Kas te notiek?!!! Jau 3:2, bet šoreiz vadībā jau mājinieki Kiprieši vienkārši pārsteidz!

     [+] [-]

, 2008-11-04 23:29, pirms 16 gadiem
Anorthosis tomēr ielaiž un 83. minūtē ir 3:3 !!!
Tikko ANorthosis varēja gan ielaist - vārtsargs izvilka Kiprai, gan arī iesist - trāpīja virsū Inter vārtsargam . Izskatās, ka neisžķirts būtu taisnīgs rezultāts...

     [+] [-]

, 2008-11-04 23:32, pirms 16 gadiem
Tiešām, liels prieks par Anorthosis cīņassparu VISĀS situācijās. Izskatās, ka viņi nevis Inter vairāk grib uzvaru šovakar... Vairāk uzbrūk Anorthosis. Vēl 4 kompensācijas laika minūtes. SARAUJ, KIPRA!!!

     [+] [-]

, 2008-11-04 23:44, pirms 16 gadiem
Spēle tā arī noslēdzās 3:3. Kiprieši paliek 2. vietā grupā arī pēc šīs kārtas, jo grieķi pret Werder uzvarēja ar 3:0 !!!