Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: "Roma" Romā apspēlē "Chelsea"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

A grupa: "Roma" Romā apspēlē "Chelsea"
Mirko Vučiničs šovakar guva divus vārtus
Foto: AP

Šovakar Čempionu līgas A grupā tika aizvadītas divas rezultatīvas spēles. Centrālajā gurpas mačā "Roma", pateicoties diviem Mirko Vučiniča vārtu guvumiem, ar 3:1 savā laukumā pieveica "Chelsea"

"Roma" pretuzbrukumos norok "Chelsea"

"Roma" rindās jau no pirmajām minūtēm sāka spēlēt tās galvenais motors Frančesko Toti, taču pirmajās mača minūtēs viņš izcēlās tikai ar vairākām kļūdām. "Chelsea” uzreiz pārņēma iniciatīvu, pārliecinoši dominējot laukumā, savukārt "Roma" centās atbildēt tikai ar pretuzbrukumiem, kuri mača sākumā nebija bīstami. Aktīvs Londonas kluba rindās bija Deku, kurš ar saviem tālsitieniem sagādāja nopietnas problēmas Romas kluba vārtsargam Doni. Visbīstamāko momentu "Chelsea" izveidoja puslaika vidusdaļā, kad lielisku Lemparda sitienu atvairīja Doni. Vēl pēc pāris minūtēm pēc Deku piespēles Lempards izdarīja vēl vienu lielisku sitienu, taču arī šoreiz vietā bija Doni.

Pavisam negaidīts pavērsiens notika spēles 34. minūtē, kad pēc Sisinjo piespēles no laukuma labās malas pavisam viens vārtu priekšā nokļuva Kristians Panuči, kurš ļoti pārliecinoši ieraidīja bumbu vārtu kreisajā stūrī – 1:0. Starp citu, tie bija "Chelsea" pirmie ielaistie vārti šī gada Čempionu līgā. Puslaika izskaņā spēle kļuva daudz līdzīgāka un skatāmāka, taču trūka precīza noslēdzošā sitiena. Mača 44. minūtē mača galvenais tiesnesis diezgan strīdīgā situācijā nolēma nepiešķirt 11 metru soda sitienu uz "Chelsea" vārtiem par pārkāpumu pret Pizaro. Pēc pirmā puslaika 1:0 "Roma" labā.

Luišs Felipe Skolari uzreiz pēc pārtraukuma laukumā sūtīja divus jaunus spēlētājus – Žuliāno Beleti un Didjē Drogbā, taču maiņas nepalīdzēja, jo vārtus atkal guva "Roma"... pēc Brigi piespēles ļoti negaidītu un precīzu sitienu no apmēram 25 metriem vārtu tālajā stūrī izdarīja Vučiničs, dubultojot savas komandas pārsvaru. Vēl pēc desmit minūtēm ļoti rupju kļūdu pretinieku laukuma pusē pieļāva Obi Mikels, to izmantoja Vučiničs, kurš aizskrēja līdz pašiem Londonas kluba vārtiem, vēlreiz pārspējot Petru Čehu – 3:0! Gandrīz uzreiz "Roma" galvenais treneris nolēma nomainīt Frančesko Toti, kurš kopumā nospēlēja diezgan produktīvi.

"Chelsea" futbolisti centās darīt visu, lai atgūtu vismaz vienus vārtus, taču joprojām nespēja izkombinēt ne līdz vienam sitienam no tuvas pozīcijas, jo "Roma" aizsargi darbojās nevainojami. Pavisam nemanāmi bija abi Londonas kluba uzbrucēji Anelka un Drogba. Bīstamākus momentus veidoja mājinieki, kuri ar katru minūti sāka spēlēt arvien pārliecinātāk un atraisītāk, taču "Chelsea" nepadevās un negaidīti atguva vienus vārtus – Deku centrēja bumbu no labās malas Terijam, kura pirmo sitienu no pāris metriem Doni atvairīja, bet pēc otrā sitiena arī viņš bija bezspēcīgs. Ļoti nevajadzīgu otro dzelteno kartiņu mača 81. minūtē nopelnīja Deku, atstājot savu komandu mazākumā. Neskatoties uz spēlēšanu mazākumā, Londonas klubs pēdējās 15 mača minūtēs praktiski pilnībā iespieda mājiniekus viņu laukuma pusē. 88. minūtē "Roma" varēja gūt vārtus pretuzbrukumā, taču labu Vučiniča sitienu atvairīja Čehs. Vairāk nekā ievērības cienīga šajā spēlē nenotika, un "Roma" nosargāja uzvaru ar 3:1.

"Bordeaux" uzvar arī izbraukumā

Mačs Rumānijā jau no pašām pirmajām minūtēm bija ļoti skatāms, jo jau pirmajās desmit minūtēs tikai gūti divi vārti. Sākumā ar precīzu sitienu izcēlās viesu spēlētājs Gurkufs, bet pēc pāris minūtēm varēja uzgavilēt arī mājinieku līdzjūtēji, jo rezultātu izlīdzināja Dani. Puslaika turpinājumā vairāk uzbruka viesi, tādēļ likumsakarīgs bija Vendela vārtu guvums mača 38. minūtē – brazīlietis no apmēram 18 metriem izpildīja lielisku soda sitienu, izvirzot "Bordeaux" atkal vadībā. Nekā ievērības cienīga puslaika izskaņā vairāk nebija.

"Cluj" futbolisti mača otro pusi uzsāka ļoti sparīgi, pārņemot iniciatīvu, taču arī viesi no Bordo negrasījās ierakties aizsardzībā. Veiksmīgi "Bordeaux" vārtos darbojās Valverde, kurš diezgan pārliecinoši atvairīja visus rumāņu kluba spēlētāju sitienus. "Bordeaux" noturēja uzvaru, izcīnot panākumu pret "Cluj" jau otro spēli pēc kārtas, pakāpjoties uz trešo vietu grupā.

UEFA Čempionu līga, A grupa

4. kārta (4. novembris)

AS Roma - Chelsea 3:1 (1:0) (Panuči 34', Vuciničs 48’, 58’ – Terijs 75’)
CFR Cluj - Bordeaux 1:2 (1:2) (Dani 9’ – Gurkufs 6’, Vendels 38’)

A grupa

VietaKomandaSUNZGV:ZVP
1. Chelsea 4 2 1 1 6:3 7
2. AS Roma 4 2 0 2 7:5 6
3. Bordeaux 4 2 0 2 4:8 6
4. CFR Cluj 4 1 1 2 3:4 4
1 2 44 komentāri

 +14 [+] [-]

, 2008-11-04 23:38, pirms 16 gadiem
Sākumā neizskatījās,ka Roma uzvarēs,bet tad 3 uzbrukumi trīs goli

  +4 [+] [-]

, 2008-11-04 23:38, pirms 16 gadiem
Kur tik švaks zaudējums aristokrātiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-04 23:38, pirms 16 gadiem
Jeee!!!
Beidzot skatāms futbols no Romas, Panucci lieliski ieskrēja, bet Vucinic vienkārši ideāli ielika!

  -1 [+] [-]

, 2008-11-04 23:39, pirms 16 gadiem
Pelnīja! Redzot Chelsea nesavaldību (kā tas izpaudās visvairāk Dekū raksturā), tad var teikt, ka Roma šī uzvara nāca pašsaprotami! Chelsea vienīgi labi sevi parādīja 1. puslaika sākumā un dažos pusmomentos 2. puslaikā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-04 23:40, pirms 16 gadiem
pelnīta uzvara Romai, un Mikeli uz Āfriku atpakaļ aizsūtīt ar pirmo lidmašīnu, 1 gols sākas ar Mikeles kļudu un 3. gols - tur nav vārdam vietas, lielais Fils vienkārši nošaus ģērbtuvēs Mikeli.

     [+] [-]

, 2008-11-04 23:41, pirms 16 gadiem
Šodien tāda diena, bukmeikeri vārās, daudzās spēlēs neprognozējams rezultāts.

     [+] [-]

, 2008-11-04 23:41, pirms 16 gadiem
Viss nostājās,ka vajag

  +5 [+] [-]

, 2008-11-04 23:42, pirms 16 gadiem
Pelnīta uzvara Romai - pelnīts zaudējums "Blues".

"Roma" pretuzbrukumu stratēģija šonakt darbojās vēl nevainojamāk par "romiešu" dzelžaino aizsardzību, un Soklari bija gan jāzina, cik bīstams ir melnkalnietis Vučiničs.

Nesavaldību "Blues" spēlētājos radīja tā disciplīna, kas bija Romai, bet trūka aizsardzībā "Chelsea".
Lai nu kā, apsveicu "Roma" ar pelnītu uzvaru un atliek cerēt, ka turpmākajās ČL spēlēs "Blues" izcīnīs tikai uzvaras. Katram jau var gadīties "melnās dienas", un labi, ka gadījās ČL, nevis EPL
Go Chelsea!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-04 23:42, pirms 16 gadiem
Roma beidzot parāda spēku! Un uzreiz pret čelsiju..
Tabula tāda sarežģīta Pat Cluj ir cerības tikt tālāk

     [+] [-]

, 2008-11-04 23:42, pirms 16 gadiem
Romai paveicās, guva vārtus no nekā un čaļiem atvērās. Tālāk jau Chelsea varēja tikai noskatīties. Cerams tas nozīmē, ka krīze Romā ir beigusies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-04 23:46, pirms 16 gadiem
sandris1 rakstīja: jaa, pilniigi pelniita uzvara...
vot nevaru saprast, kaapeec vienu speeli var speeleet loti augstaa liimenii, naakosho speeli tikai centreet un sist no 40m taaluma...
NESAPROTU
Tā ir mistika, ko tik Chelsea spēj, laikam jau pretī dažāda līmeņa komandas ar dažādām taktikām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-04 23:47, pirms 16 gadiem
Jēe, Gorkufs atkal iesit!

     [+] [-]

, 2008-11-04 23:47, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Romai paveicās, guva vārtus no nekā un čaļiem atvērās. Tālāk jau Chelsea varēja tikai noskatīties. Cerams tas nozīmē, ka krīze Romā ir beigusies.
Nenozīmē viss, jo A sērijā "Romai" ir pārāk daudz darba priekšā, lai ko mainītu. Divās frontēs karot ir grūti, jo īpaši tad, ja pašmāju līgā neiet nekādā jēgā. Vispār žēl Romas, jo potenciāls tai ir krietni lielāks par demonstrēto futbolu A sērijā šosezon
Bet "Chelsea" izskatās pat ļoti parocīgs pretinieks, jo Londonā tikai 0:1, bet Romā - paši redzējām...

  -1 [+] [-]

, 2008-11-04 23:47, pirms 16 gadiem
Šī guppu mīl Totalizatori !!!

     [+] [-]

, 2008-11-04 23:48, pirms 16 gadiem
snaker rakstīja: Jēe, Gorkufs atkal iesit!
atliek tikai pievienoties Ne par velti es viņu ieliku savā ČL FANTASY komandā

  +3 [+] [-]

, 2008-11-04 23:50, pirms 16 gadiem
SUPORT_CHELSEA rakstīja: pelnīta uzvara Romai, un Mikeli uz Āfriku atpakaļ aizsūtīt ar pirmo lidmašīnu, 1 gols sākas ar Mikeles kļudu un 3. gols - tur nav vārdam vietas, lielais Fils vienkārši nošaus ģērbtuvēs Mikeli.
Nevajag jau vainot tikai Mikelu. Viņš vēl ir jauns, bet tajā epizodē ar Vučiniču, tur viņš izdarīja visu iespējamo, ko nevarētu teikt par aizsargiem. Jā, kur tad bija aizsargi?!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-04 23:50, pirms 16 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Nenozīmē viss, jo A sērijā "Romai" ir pārāk daudz darba priekšā, lai ko mainītu. Divās frontēs karot ir grūti, jo īpaši tad, ja pašmāju līgā neiet nekādā jēgā. Vispār žēl Romas, jo potenciāls tai ir krietni lielāks par demonstrēto futbolu A sērijā šosezon
Bet "Chelsea" izskatās pat ļoti parocīgs pretinieks, jo Londonā tikai 0:1, bet Romā - paši redzējām...
Es nesaku, ka krīze Romā beigusies, es uz to tikai ceru. Lieta tāda, ka šosezon Roma tik labi vēl nebija spēlējusi. Patiesībā, vēl bija daudz kļūdu un problēmu, bet uzbrukums atplauka kā zieds. Un tas pat notika bez īpašas Toti līdzdalības! Redzēs, kā ies pret Boloņu, tadvarēs spriest par situāciju Romā.

  -1 [+] [-]

, 2008-11-04 23:52, pirms 16 gadiem
Esmu šokēts, protams, paredzēju grūtu spēli Romā, kā arī lietus bija salijis ļoti daudz, bija par baumas, ka deļ tā varētu spēli atlikt. Pirmās 30 min Chelsea uzbruka Lampardam, Deco un Malouda katram bija 2 labi momenti, kuros varēja un kādā arī vajzēja iesist vārtus. Tad muļķīga kļūda aizsardziba un ROma iesit, pēc iesistajiem ROma sāka spēlēt aktīvāk. 2. p cerēju, ka viss mainisies bet 10 minūšu laikā vēl 2 bankas... Chelsea krita panikā un skrēja uz priekšu, kamēr ROma spēlēja uz pretuzbrukumiem. Terrijs un Alekss daudz bija redzami centra otrā pusē. Bet nu uzbrukt bija grūti, gaisa piespēles bija bezjēdzīgas, Drogba atkal mani nepārsteidza ar savu neaktivitāti, bet nu vismaz Terrys iesita goda vārtus. Vēlk nesapratu, kāpēc Deco iedeva dzelteno, par to ka vinjs grib izspelet atrak brivsitineu, bija momenti, kur vinjs bija pelnijis otro plāksteri, bet nu nejau šajā.
Bet nu jā neatcos, kad Chelsea pēdējoreiz ielaida 3 vārtus CL, bet nu APSVEICU AS ROma!!! un Chelseai jākoncentrejas uz EPL tagad!

GO CHELSEA!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-11-04 23:55, pirms 16 gadiem
Grupas situaacija vairaak nekaa interesanta.

     [+] [-]

, 2008-11-04 23:56, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Es nesaku, ka krīze Romā beigusies, es uz to tikai ceru. Lieta tāda, ka šosezon Roma tik labi vēl nebija spēlējusi. Patiesībā, vēl bija daudz kļūdu un problēmu, bet uzbrukums atplauka kā zieds. Un tas pat notika bez īpašas Toti līdzdalības! Redzēs, kā ies pret Boloņu, tadvarēs spriest par situāciju Romā.
Saprotu. Mani arī iepriecināja fakts, ka "Roma" beidzot spēja nodemonstrēt kaut ko no sava potenciāla iespējām. Ja A sērijā spēle aizies, tikai priecāšos...nu, vismaz līdz spēlei ar "Juventus" Pret Boloņu viegli nebūs, bet jāturpina ČL garā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-11-04 23:59, pirms 16 gadiem
Par Deko dzelteno - domāju, ka iedeva tāpec, ka viņš jau 2 reizes pirms tam bija izdarījis pārkāpumus uz sarkanās kartiņas robežas, un, izpildot soda sitienu bez atļaujas, tiesnesis rīkojās pēc ''recedīvas'' principa. Deko pārāk daudz spēlējas ar uguni un dabūja 2. dzelteno.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-05 00:00, pirms 16 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: tik ļoti sapriecājos, kad ViaSats ieslēdza Chelsea spēli, pie kam vēl krievu valodā komentēja, bet beigās Čiks vien sanāca. Chelsea pie punktiem tikt nebija pelnījusi ne par mata tiesu, ar visu Deco priekšgalā, kurš šodien bija zem katras kritikas (ne tikai nevajadzīgās otrās kartiņas dēļ). Bija tāda sajūta, ka Felipe ir izdomājis paņemt atlikušos 3 mājas punktus un tikt uz priekšu neiespringstot, jo šodien komanda izskatījās vnk traģiski. Vienīgais, ko varu izcelt, ir Maluda, kuru gan pēc pirmā taima nomainīja pret šobrīd vēl bezspēcīgo Drogba.
Kaut kas ir jāmaina spēlē. Pēdējās spēles galīgi nepārliecinoši izskatās aristokrāti.
Nu jā uzskatu, ka pēc puslaika uzreiz nevajadzeja njemt Malouda nost, jo 1 puslaika vinjs bija viens no aktivakajiem.. Caur J.COle flangu maz tika speleti uzbrukumi, tapec vinjs bija diez gan nemanāms.. Bet nu Drobu nevajadzjea likt tik atri.
Chelseai sniegums tāds nestabils, itkā poziciionāli katrā spēlē uzvar pretinieku, bet rezultāts pret pool un Romu nav patikams.

     [+] [-]

, 2008-11-05 00:04, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Par Deko dzelteno - domāju, ka iedeva tāpec, ka viņš jau 2 reizes pirms tam bija izdarījis pārkāpumus uz sarkanās kartiņas robežas, un, izpildot soda sitienu bez atļaujas, tiesnesis rīkojās pēc ''recedīvas'' principa. Deko pārāk daudz spēlējas ar uguni un dabūja 2. dzelteno.
viennozīmīgi piekrītu.

     [+] [-]

, 2008-11-05 00:16, pirms 16 gadiem
Jāskatās no gaišās puses, cerams, otriem maniem favoritiem šajā grupā Romai šī uzvara palīdzēs izkļūt no grupas, jo pirms šī mača man jau sāka zust ceribas. Ja runā par aizvadīto spēli, nav labi tā teikt, bet mazs prieciņš par Deku noraidījumu, nu nepatik man šis spēlētājs, un jo mazāk Chelsea sastāvā tiks, jo labāk.

     [+] [-]

, 2008-11-05 00:20, pirms 16 gadiem
sandris1 rakstīja: jaa, pilniigi pelniita uzvara...
vot nevaru saprast, kaapeec vienu speeli var speeleet loti augstaa liimenii, naakosho speeli tikai centreet un sist no 40m taaluma...
NESAPROTU
Komanda spēlē tā, kā tai ļauj pretinieks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-05 08:06, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: tiesnesis rīkojās pēc ''recedīvas'' principa.
kā tas ir?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-05 08:20, pirms 16 gadiem
Atlikušās 2 kārtas solās būt vairāk kā intreģējošas..
1 2 44 komentāri