Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

D grupa: "APOEL" pēdējā iespēja saduļķot ūdeni

Andris Liepa
Andris Liepa

D grupa: "APOEL" pēdējā iespēja saduļķot ūdeni
Nikolā Anelka "APOEL" spēlētāju ielenkumā 2. kārtas spēlē.
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā šovakar tiks aizvadītas kārtējās spēles. D grupā intrigu cīņā par pirmajām divām pozīcijām var paildzināt Kipras čempione „APOEL”, kas savā laukumā uzņems Portugāles „Porto”.

Pirmajās trīs kārtās trīs panākumi ir Londonas „Chelsea” un par šīs vienības iekļūšanu astotdaļfinālā neviens vairs nešaubās. Visticamāk, aristokrāti jau šovakar priekšlaicīgi nodrošinās sev vietu „play-off”. Toties 2. pozīcija tās šī brīža īpašniecei „Porto” vēl ir atņemama. To var paveikt gan „APOEL”, gan „Atletico”. Lai tas būtu reāli, Kipras klubs šovakar nedrīkst portugāļiem ļaut sevi uzvarēt. „APOEL”, protams, lūkos uzvarēt, lai maksimāli samazinātu atstatumu līdz „Porto”. Portugāļu komandas treneris Žesualdo Fereira vēlas, lai viņa padotie uzlabotu sniegumu – pēdējā Portugāles čempionāta spēlē tikai neizšķirts pret „Belenenses” un atpalicība no līderiem sasniegusi jau piecus punktus. Interesanti, vai „Porto” šovakar Kiprā būs mierā ar neizšķirtu – no turnīra situācijas skatoties, tas būtu labs rezultāts, bet no otras puses... uzvara Kiprā visdrīzāk jau šovakar padarītu „Porto” par astotdaļfinālisti (diez vai „Atletico” uzveiks „Chelsea”). „APOEL” Portugālē zaudēja ar 1:2, bet šodien cer tikt pie savas pirmās uzvaras – tā apgalvo treneris. Par uzvaru runā arī Fereira, tiesa, apzinoties, ka to paveikt būs vēl grūtāk nekā savās mājās, kad uzvara nāca smagā cīņā (2:1). „APOEL” savu skatītāju priekšā pēdējos 25 mačos uzvarējusi 21 reizi... un tas nekas, ka lielākā daļa panākumu ir gūta Kipras čempionātā.

„Chelsea” pagājušajā kārtā ar 4:0 sagrāva „Atletico” un tagad atrodas Spānijā atbildes vizītē. Skaidrs, ka „Chelsea” jebkurā gadījumā tiks labāko divniekā, tāpēc atrast motivāciju nospēlēt visaugstākajā līmenī nebūs viegli. Palīdzēt varētu fakts, ka tikai uzvara jau šovakar droši garantēs „play-off” – citādi tas būs jāatliek uz 5. kārtu, ko angļu klubs diez vai vēlas. „Atletico” šī sezona ir izgāšanās – gan nacionālajā čempionātā (18. vieta starp 20 komandām), gan Čempionu līgā, kur trijos mačos nav nevienu gūto vārtu... Varbūt beidzot šovakar pret „Chelsea”? „Atletico” savā Eirokausu vēsturē mājās septiņās spēlēs nekad nav zaudējusi angļu klubiem, bet šovakar turpināt sēriju būs grūti – laiki mainījušies... Bez tam „Chelsea” rindās šovakar atgriezīsies Didjē Drogba, kurš beidzot izcietis trīs spēļu diskvalifikāciju par ārdīšanos pagājušās sezonas pusfinālā (neapmierinātība ar tiesnesi Tomu Ovrebo).

D grupas tabula

VKomandaSP
1.Chelsea39
2.Porto36
3.APOEL31
4.Atletico31

  +4 [+] [-]

, 2009-11-03 11:32, pirms 15 gadiem
Ar spaniem viegli nebus, bet ceru ka Chelsea velreiz nospeles sauso speli neielaizhot vartus!!!

 +10 [+] [-]

, 2009-11-03 11:49, pirms 15 gadiem
Bez tam „Chelsea” rindās šovakar atgriezīsies Didjē Drogba, kurš beidzot izcietis trīs spēļu diskvalifikāciju par ārdīšanos pagājušās sezonas pusfinālā (neapmierinātība ar tiesnesi Tomu Ovrebo).

Latvijas izlases "draugs"?

  +2 [+] [-]

, 2009-11-03 12:02, pirms 15 gadiem
ovrebo uz sārta!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-03 12:03, pirms 15 gadiem
sadedzināt tiesnesi!

  +2 [+] [-]

, 2009-11-03 17:11, pirms 15 gadiem
FirefoXXX rakstīja: Bez tam „Chelsea” rindās šovakar atgriezīsies Didjē Drogba, kurš beidzot izcietis trīs spēļu diskvalifikāciju par ārdīšanos pagājušās sezonas pusfinālā (neapmierinātība ar tiesnesi Tomu Ovrebo).

Latvijas izlases "draugs"?
Mans nīstākais tiesnesis.

Nu šodien Chelsea galvenais negūt nevajadzīgus savainojumus, bet protams arī zaudēt nevajadzētu. Tādā formā kādā šobrīd ir Chelsea un kādā Atletico - uzvarai jābūt. Domāju, ka arī Porto uzvarēs un nodrošinās vietu nākamajā kārtā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja