Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Riga" pārbaudījums - pret Portugāles piekto spēcīgāko komandu "Gil Vicente"

"Riga" pārbaudījums - pret Portugāles piekto spēcīgāko komandu "Gil Vicente"
Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

Šovakar UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešo kārtu ar spēli savā laukumā ievadīs uz Eiropas skatuves pārliecinošā "Riga", kas pulksten 20:00 uzņems Portugāles piekto spēcīgāko klubu "Gil Vicente". Tiešraide TV4 un portālā Sportacentrs.com.

• Lai sasniegtu Konferences līgas grupu turnīru, nepieciešams pārvarēt vēl divas barjeras.

• Pirmā no tām ir "Gil Vicente", bet vakar Nionā notikušajā izlozē noskaidrojās, ka pāra uzvarētāja playoff cīnīsies pret Alkmāras AZ no Nīderlandes un Dandī "United" no Skotijas uzvarētāju.

• Vasarā vairākus jaudīgus pastiprinājumus nopirkušie rīdzinieki uz Eiropas skatuves spēlējuši ļoti pārliecinoši.

• Kvalifikācijas pirmajā kārtā 2:0 un 2:0 pret "Derry City" no Ziemeļīrijas, bet otrajā kārtā 3:0 viesos un 2:1 mājās pret slovāku "Ružomberok".

• Portugāles piektā labākā komanda "Gil Vicente" tieši Rīgā piedzīvos debiju Eirokausos. Vēl pirms trim gadiem komanda spēlēja trešajā līgā.

• Aizvadītajā sezonā "Gil Vicente" atpalika tikai no Portugāles lielklubiem – par čempioni kļuva "Porto", kam sekoja Lisabonas "Sporting" un "Benfica", kā arī "Braga".

• "Riga" pretiniecei pagājušajā sezonā bija ļoti stabils pamatsastāvs. Lai gan palicis labākais vārtu guvējs un centra aizsargu duets, citās pozīcijās pēc sekmīgās sezonas sekojušas izmaiņas.

• Vairāk par "Gil Vicente" sastāvu, transfēriem, vēsturi un tiesvedību, kas palīdzēja atgriezties augstākajā līgā, lasāms ŠEIT.

• Spēles sākums "Skonto" stadionā pulksten 20:00. Biļetes iespējams iegādāties šeit, bet tiešraidē maču translēs TV4 un portāls Sportacentrs.com.


, 2022-08-03 17:40, pirms 2 gadiem
3-3
, 2022-08-03 17:48, pirms 2 gadiem
Runā, ka pilns Skonķis vācoties
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.