Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morozam 52 minūtes un zaudējums pret "Roma"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Morozam 52 minūtes un zaudējums pret "Roma"
Mirko Vučiničs pret Viktoru Morozu
Foto: digitale

Vakar Sofijas ''CSKA'' sastāvā UEFA Eiropas līgas ietvaros 52 minūtes pret vienu no Itālijas čempionāta vadošajām komandām ''Roma'' aizvadījis Latvijas pussargs Viktors Morozs. ''CSKA'' zaudēja ar 0:2. Zaudējumu cieta arī Denisa Romanova Prāgas ''Slavia'', kas ar 1:5 kapitulēja ''Lille''.

''CSKA'' Romā neveiksmīgs bija četru minūšu periods pirmā puslaika vidū, kad ''Roma'' guva divus vārtus, izcēlās Stefano Okaka un Simone Perota. Pirmajā gadījumā bulgāri izgāzās ar mākslīgās aizmugures veidošanu, bet otrajā - Davids Pizaro ar labu piespēli soda laukumā atrada Perotu, kura skrējienu uz vārtiem nogulēja ''CSKA'' aizsargi. Morozs devās ''CSKA'' sākumsastāvā, bet otrā puslaika sākumā (52. minūte) viņu nomainīja Mišels. Jāpiebilst, ka Romai vakar rezervē palika kapteinis Frančesko Toti.

E apakšgrupas otrajā spēlē Londonā ''Fulham'' ar 1:0 pieveica ''Basel''. Pirmajā puslaikā ideāla iespēja gūt vārtus bija šveiciešiem, kuriem Bendžamins Hugels neticamā veidā pārsita pāri vārtiem no sešiem metriem, bet vienīgos vārtus 57. minūtē no 18 metriem guva veterāns Denijs Mērfijs.

Pēc divām spēļu kārtām ''Fulham'' ir šīs grupas līdere ar četriem punktiem. Pa trim ir ''Roma'' un ''Basel'', bet viens punkts ''CSKA'', kas nākamajā kārtā 22.oktobrī savā laukumā uzņems Bāzeles komandu.

B grupā Latvijas vārtsarga Denisa Romanova pārstāvētā Prāgas ''Slavia'' savā laukumā cieta sagrāvi pret ''Lille'' - 1:5. Čehus jau sestajā minūtē vadībā izvirzīja Tijani Belaids, bet otrajā puslaikā ''Slavia'' vārtos ielidoja piecas bumbas, kas beidzās ar nepatīkamu zaudējumu. Romanovs palika rezervē. Grupas otrajā mačā ''Valencia'' saspringtā spēlē savās mājās ar 3:2 pieveica ''Genoa''. Uzvaras vārtus ar 11 m soda sitienu astoņas minūtes pirms mača beigām guva Davids Vilja.

Šajā grupā pēc otrās kārtas Lillei un Valensijai ir pa četriem punktiem, ''Genoa'' trīs, bet ''Slavia'' bez punktiem. Trešajā kārtā ''Slavia'' viesosies Valensijā, bet ''Lille'' savā laukumā uzņems ''Genoa''.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +6 [+] [-]

, 2009-10-02 09:14, pirms 15 gadiem
diezgan laba limeni ticis.

  +3 [+] [-]

, 2009-10-02 09:41, pirms 15 gadiem
laikam izlasei tāds spēlētājs tomēr ir vajadzīgs

  +2 [+] [-]

, 2009-10-02 09:46, pirms 15 gadiem
Petric rakstīja: laikam izlasei tāds spēlētājs tomēr ir vajadzīgs
Ir ,bet Starkovam par tadiem Pohu* Vinsh tik vecos krakus grib izmantor Kolinko , Rubinu , Astavjefs , LAizans Mosk vel Smirnovs

  +1 [+] [-]

, 2009-10-02 09:49, pirms 15 gadiem
Edzhaaa12 rakstīja: Ir ,bet Starkovam par tadiem Pohu* Vinsh tik vecos krakus grib izmantor Kolinko , Rubinu , Astavjefs , LAizans Mosk vel Smirnovs
Koļinko piemēram vakar ļoti labi nostāvēja. Laizāns arī labi spēle, Rubins Azeros progresējis. Astafjevam domājams, pēdējais cikls izlasē.

  +4 [+] [-]

, 2009-10-02 10:39, pirms 15 gadiem
Edzhaaa12 rakstīja: Ir ,bet Starkovam par tadiem Pohu* Vinsh tik vecos krakus grib izmantor Kolinko , Rubinu , Astavjefs , LAizans Mosk vel Smirnovs
Ja tas dod rezultatu, tad kada starpiba, ko Starkovs izmanto? Kaut vai pensionarus laizh laukuma, ka tik vini izcina vietu finalturnira DĀR.

     [+] [-]

, 2009-10-02 13:21, pirms 15 gadiem
Visā visumā Morozs bija diezgan neredzams. Lai viņu ievērotu, bija obligāti pašu jāmeklē ar acīm, jo pats tajās neleca. Nospēlēja tīri OK, labi saspēlējās, nekādas kļūdas neredzēju. Jāatzīst, ka viņš ir ļoti lēns un atgādina lāci uz laukuma, bet kā aizsardzības pussargam tas ir pieņemami.