Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Būtu jātiek tālāk"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pertija: "Būtu jātiek tālāk"
Tamazs Pertija (Dinaburg)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jau šovakar dalību Eirokausos uzsāks Daugavpils "Dinaburg". Pirmais komandas pretinieks būs Igaunijas klubs "Nomme Kalju". Daugavpiliešu galvenais treneris Tamazs Pertija pirms spēles padalījās pārdomās par šodienas spēli.

Jau 18:00 Daugavpilī "Daugavas" stadionā "Dinaburg" uzņems Igaunijas ceturto spēcīgāko komandu "Nomme Kalju". Šo spēli videotiešraidē translēs arī portāls eSports.lv Skaidrs, ka Latvijas futbola līdzjutēji cer, ka mūsu klubs pārvarēs Eiropas līgas 1. kārtu. Arī komandas galvenais treneris Tamazs Pertija uzskata, ka komandai būtu jātiek tālāk, taču nekāda spiediena uz komandas spēlētājiem nav:

"Ļoti aktīvi gatavojamies šai spēlei. Daudz trenējamies, esam vērojuši pretinieku spēļu videoierakstus. Analizējām pretinieku spēlētājus, viņu spēles stilu, tā ka esam labi ar viņiem iepazinušies. Nekādā gadījumā nedrīkst teikt, ka esam satraukušies, visi uzturas mierīgi, jo trenējamies līdzīgi kā līdz tam. Nekāda spiediena uz spēlētājiem nav, bet apzināmies, ka tālāk mums būtu jātiek.

Es negribētu teikt, ka mēs jebkurā gadījumā esam pārāki, jo to parādīs tikai spēle, bet es varu droši apgalvot, ka man kā trenerim savai komandai ir jātic un jāuzskata, ka tā ir spēcīgāka par pretinieku. Aicinu visus ierasties uz stadionu un atbalstīt komandu."

Tamazs Pertija ļoti aktīvi aicināja skatītājus doties uz futbolu, jo atbalsts komandai būs ļoti nepieciešams. Atgādināsim, ka portāls eSports.lv piedāvās šīs spēles videotiešraidi, kuru komentēs Nauris Mackevičs.

Spēles plakāts

  -2 [+] [-]

, 2009-07-02 12:45, pirms 15 gadiem
"Es negribētu teikt, ka mēs jebkurā gadījumā esam pārāki, jo to parādīs tikai spēle, bet es varu droši apgalvot, ka man kā trenerim savai komandai ir jātic un jāuzskata, ka tā ir spēcīgāka par pretinieku."

..šāds komentārs neliecina par baigo pārliecību un patiesībā jau tam arī nav iemesla - manuprāt spēkos līdzvērtīgas komandas..

  -2 [+] [-]

, 2009-07-02 12:49, pirms 15 gadiem
Būtu jau būtu.. bet vai tiksiet cits jautajums.. Ceresim uz to labako..

  +2 [+] [-]

, 2009-07-02 12:54, pirms 15 gadiem
protams ka jātiek tālāk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-02 13:39, pirms 15 gadiem
Plakatam biski par lielu izmeri..

  +3 [+] [-]

, 2009-07-02 13:57, pirms 15 gadiem
Liels paldies eSportam par tiešraidi. Tiešām negaidīti. Sarauj Dinaburg, jāierāda igauņiem vieta. Parādīsim, kā jāspēlē futbols.