Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas trešās līgas spēlē skatītāja dziedājusi Krievijas himnu un padzīta no stadiona

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas trešās līgas spēlē skatītāja dziedājusi Krievijas himnu un padzīta no stadiona
Foto: FK Salaspils

LETA. Latvijas pēc spēka futbola trešās līgas jeb "Altero" līgas sestdien aizvadītajā spēlē starp "Salaspils" un "Ķekava"/"Auda" komandām kāda no skatītājām dziedājusi Krievijas himnu, liecina ķekavnieku ieraksts sociālajā tīklā "Instagram".

Mačs norisinājās Salaspils stadionā un pēc Ķekavas komanda ieraksta noprotams, ka Krievijas himnu dziedājusi kāda no pretinieku līdzjutējām. Spēlē ar 6:1 uzvarēja Salaspils komanda, kuras galvenais treneris Latvijā strādājošais Krievijas speciālists Ravils Sabitovs.

"Vakar spēlē pret FK Ķekava/Auda notika nepatīkams incidents. Tāpēc mēs vēlamies komentēt šo situāciju un galīgi paust savu nostāju šajā jautājumā," pausts laukuma saimnieku ierakstā sociālajos tīklos.

"1. FK Salaspils neatbalsta nekāda veida agresiju, un mēs paši nebijām apmierināti ar šo situāciju. Mēs neatbalstām lozungus, kas ir aizliegti Latvijas Republikas teritorijā. Tāpat mums nav zināma persona, kas pārkāpa kārtību stadionā. 2. Mūsu kluba stadiona apsardze nekavējoties veica pasākumus, lai pārtrauktu šādu rīcību, un pēc apsardzes dienesta uzstājības šī persona, kas pārkāpa kārtību, pameta stadionu spēles laikā.
3. Mēs vienmēr uz savām spēlēm aicinām mūsu bērnu futbola skolas audzēkņus un viņu vecākus. Mūsu interesēs un prioritāte ir audzināt bērnos mīlestību pret futbolu, nevis kurināt naidu un izrādīt agresiju."

  +1 [+] [-]

, 2023-10-08 14:51, pirms gada
Spilgtais latvijas futbols! Spēles nekādas,tikai krievu izdarības.

  +3 [+] [-]

, 2023-10-08 14:58, pirms gada
promiles ar noņēma šamai? tur varēja nodedzināt štrumentu, noteikti.

  +6 [+] [-]

, 2023-10-08 15:00, pirms gada
Pretīgā rašistu sērga izplatās... uz robežu pie tautiešiem!

  +3 [+] [-]

, 2023-10-08 15:24, pirms gada
Salaspils ir tāda pat Daugavpils, tikai Rīgas pievārtē - pilna ar putinu atbalstošām krievu bidlām. Pilsēta, kur Jauno gadu atzīmē stundu iepriekš, visa saziņa krieviski un valda kluss, bet noteikts atblasts putinam un viņa agresijai Ukrainā.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-08 15:29, pirms gada
Agrāk 9. maijā te gāja karstāk kā Rīgā vai D-pilī. Pļaskas un dzeršana jau no pusdienlaika, vakarā svētceļojums ar ziediem uz vietējo sarkanarmiešu piemiņas vietu ar turpmāko dzeršanu, častuški aurošanu un trikoloru plivināšanu. Derdzīga publika, hes celtniecībai ievesto krievu kriminālistu pēcteči

  +2 [+] [-]

, 2023-10-08 16:32, pirms gada
Futbols ir krievu pēdējā citadele Latvijā. Hokejs ir kļuvis latvisks, basketbols, velejbols, rokas bumba vienmēr bijuši latviski.Futbols vēl atlicis.

     [+] [-]

, 2023-10-08 20:58, pirms gada
Njā, Latvijas futbols vēl ilgi asociēsies ar krieviem. Šis video to joprojām apliecina. Un tad brīnāmies, ka skatītāji nenāk. Kutš grib klausīties šo maķ, peremaķ kultūru stadionā gan laukumā, gan tribīnēs.