Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Video: LFF ievieš jaunu futbola vadības izglītības programmu

Februāra pēdējā diena iezīmēja sākumu Latvijas Futbola federācijas (LFF) jaunieviestajai futbola organizācijas vadības izglītības programmai, kuras dalībnieki profesionālu nozares speciālistu vadībā varēs izkopt savas futbola organizācijas vadības iemaņas. Programmu LFF realizē sadarbībā ar Latvijas Treneru tālākizglītības centru (LTTC). Ar šo programmu LFF vēlas nodrošināt kvalitatīvu tās dalībnieku izglītošanu līderības un sporta organizācijas vadības jautājumos, tādējādi veicinot futbola organizāciju attīstību. Dalība programmā piedāvā attiecīgajās jomās atzītu profesionāļu vadībā apgūt sporta organizācijas dibināšanu un vadīšanu, sporta tiesības, vadības psiholoģiju, tirgzinības, finanšu vadību, sabiedriskās attiecības un futbola vēsturi/kultūru.
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2016-03-01 14:49, pirms 9 gadiem
Pirms vēlēšanām kaut kas jādara!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-03-01 15:48, pirms 9 gadiem
Zinasanas ir vajadzigas visiem ,kas darbojas futbola laucina.

     [+] [-]

, 2016-03-01 18:36, pirms 9 gadiem
Alexkis86 rakstīja: Divās nedēļās mārketingu neiemācīsies. Vajag 4 gadus nomācīties bakalaurātā, uzrakstīt diploma darbu. Pēc tam vēlams apgūt tieši šo speciālizāciju magistrantūra, atkal uzrakstīt kvalifikācijas darbu. Iegūt darba pieredzi, vēlams ārzemēs. Un tikai tad cerēt uz kaut kādu kvalifikāciju mārketinga un tirgzinības jautājumos. Hahah bet šeit iemācīs tikai bezmaksas kafiju dzert, čurāt un pīpēt starpbrīžos.
Patiesībā mārketings ir cilvēkiem asinīs. Tā ir sava veida mākslas izpausme. Ir vai nav. Šeit noteikti viņiem māca dzert bezmaksas kafiju , čurāt un pīpēt starpbrīžos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja