Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Advokāts vēl uz gadu ''Zenit'' treneris

Advokāts vēl uz gadu ''Zenit'' treneris
Diks Advokāts
Foto: ITAR-TASS

Krievijas Premjerlīgas futbola kluba ''Zenit'' galvenais treneris Diks Advokāts šodien paziņojis, ka paliks Sanktpēterburgas komandas galvenā trenera amatā vēl uz vienu sezonu, lai gan pirms kāda laika holandiešu speciālists izteicās, ka līgumu nepagarinās.

''Jā, es parakstīšu jaunu līgumu,'' ''Zenit'' oficiālajā mājaslapā sacīja 61 gadus vecais treneris, kura vadībā pagājušajā sezonā klubs triumfēja Krievijas Premjerlīgā [pirms tam ''Zenit'' bija uzvarējuši 1984. gadā – R.Z.], kā arī UEFA kausa izcīņā.

Jau ziņojām, ka pirms kāda laika Advokāts bija nolēmis neturpināt sadarbību ar pašreizējiem UEFA kausa īpašniekiem, pieminot, ka jūtas noguris un vēlas vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni. Lai nu kā, kluba vadība ļoti vēlējas redzēt Advokātu vēl kādu laiku galvenā trenera amatā.

''Tiek piedāvāts jauns līgums mūsu pašreizējam trenerim, kuru uzskatām par labāko kandidatūru. Diks Advokāts mūs ļoti apmierina, un komandas nākotni mēs redzam kopā ar viņu, nevis kādu citu speciālistu. Mēs vēlētos, lai ar Advokātu tiktu noslēgts ilgtermiņa līgums, bet pats treneris pagaidām nevēlas ieņemt šo posteni ilgāk par gadu, '' kādā intervijā izteicās ''Zenit'' kluba vadība.

Taču šodien kļuvis zināms, ka vismaz vēl vienu sezonu viņš paliks ''Zenit'' galvenā trenera amatā.
''Jā, šosezon mums neveicas tā kā gribētos, bet mēs cīnīsimies un mūsu mērķis ir izcīnīt titulu nākošajā sezonā,'' mērķtiecīgi piebilda Advokāts.

Saistītais raksts:
Vai tiks noslēgts jauns līgums ar Advokātu?

Izmantotie resursi:
fifa.com

  -1 [+] [-]

, 2008-10-31 22:48, pirms 16 gadiem
Advokāts ir noguris no krievijas...

  -2 [+] [-]

, 2008-10-31 22:51, pirms 16 gadiem
Tas priece, bet nakamgad buus Spartak number one

  +1 [+] [-]

, 2008-10-31 23:13, pirms 16 gadiem
latgaliits rakstīja: Tas priece, bet nakamgad buus Spartak number one
Nebus gan! Zenit cempion!

  -1 [+] [-]

, 2008-11-01 07:35, pirms 16 gadiem
Tas nozīmē,ka Zenit būs vieni no galvenajiem pretendentiem uz čempiona titulu,jo čempionu līga nākošsezon netraucēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja