Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Žuzē Morinju tuvojas kļūšanai par Stambulas ''Fenerbahce'' galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Žuzē Morinju tuvojas kļūšanai par Stambulas ''Fenerbahce'' galveno treneri
Žuzē Morinju. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Tiek ziņots, ka portugāļu speciālists Žuzē Morinju ir piekritis kļūt par Turcijas futbola komandas Stambulas ''Fenerbahce'' galveno treneri. Vienošanās tiks parakstīta uz nākamajām divām sezonām.

Fabricio Romāno ziņo, ka par portugāļu speciālista Žuzē Morinju nākamo darbavietu kļūs Turcijas klubs Stambulas ''Fenerbahce''. Speciālists jau ir mutiski vienojies par divu gadu līgumu, bet oficiāls paziņojums varētu sekot drīzumā.

Morinju 2023./2024. gada sezonu sāka kā A sērijas komandas ''Roma'' galvenais treneris, ar kuru bija kļuvis par UEFA Eiropas Konferences līgas pirmās sezonas čempionu. Sezonas gaitā gan viņš tika atbrīvots no sava amata. Garās trenera karjeras laikā Morinju trenējis arī ''Porto'', Londonas ''Chelsea'', Milānas ''Inter'', Madrides ''Real'', Mančestras ''United'' un ''Tottenham''.

Trenera karjeras laikā viņš kļuvis par trīskārtējo Premjerlīgas čempionu, divkārtējo A sērijas čempionu, kā arī reizi uzvarējis ''La Liga''. Ar ''Porto'' un ''Inter'' viņš divas reizes kļuvis par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju. Savukārt ar Mančestras ''United'' viņš izcīnīja UEFA Eiropas līgas titulu.

2023./2024. gada sezonā Stambulas ''Fenerbahce'' Turcijas čempionātā ar izcīnītajiem 99 punktiem 38 spēlēs ieņēma otro vietu, no čempiones ''Galatasaray'' atpaliekot par trīs punktiem. Par Turcijas čempioni ''Fenerbahce'' kļuvusi veselas 19 reizes, bet pēdējo no tām - 2013./2014. gada sezonā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano

     [+] [-]

, 2024-05-31 12:11, pirms 3 nedēļām
Kur raksts par Latvijas U21 izsaukumu?

     [+] [-]

, 2024-05-31 16:35, pirms 3 nedēļām
Viensviensvīrs rakstīja: Kur raksts par Latvijas U21 izsaukumu?
Nē, Mouriņu uz U21 izlasi neizsauca!