Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Mūžībā aizgājis 24 gadus vecais beļģu aizsargs Mertenss

Mūžībā aizgājis 24 gadus vecais beļģu aizsargs Mertenss
Gregorijs Mertenss
Foto: www.sporting.be

24 gadu vecumā mūžībā aizgājis beļģu futbola aizsargs Gregorijs Mertenss, šodien ziņoja sportista pēdējais pārstāvētais klubs "Lokeren".

27. aprīļa spēlē starp beļģu klubu "Genk" un "Lokeren" dublieriem Gregorijs Mertenss saļima laukumā un pēc tam nekavējoties tika nogādāts vietējā slimnīcā. Neoficiāla informācija liecināja par sirdsdarbības apstāšanos laukumā, slimnīcā "Lokeren" aizsargs bija mākslīgi izraisītā komā.

Šodien "Lokeren" paziņoja, ka futbolists neizturēja cīņu par dzīvību. "Mediķi paveica visu iespējamo, taču diemžēl ārstiem nācās atzīt savu nespēju cīnīties. Gregorijs mūsu komandā bija tikai pusotru gadu, taču šajā neilgajā laikā pierādīja, ka ir neaizstājams. Izsakām visdziļāko līdzjūtību viņa ģimenei," teikts kluba paziņojumā.

24 gadus vecais Gregorijs Mertenss šosezon piedalījās 15 mačos (11 – pamatsastāvā), bet savas karjeras laikā ir pārstāvējis tādus pazīstamus beļģu klubus kā "Gent" un "Cercle Brugge". Mertenss ir spēlējis arī Beļģijas U21 un U19 vecuma izlasēs.

Izmantotie resursi:
Homepage | Koninklijke Sporting Club Lokeren...
Live scores, results, fixtures, tables,...