Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Stoičkovs strādās Dienvidāfrikas Republikā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Stoičkovs strādās Dienvidāfrikas Republikā
Hristo Stoičkovs
Foto: www.dailymail.co.uk

Bijušais Bulgārijas izlases spēlētājs un treneris Hristo Stoičkovs trenera karjeru turpinās Dienvidāfrikas Republikas klubā no Pretorijas ''Mamelodi Sundowns'', ar kuru parakstīts divu gadu līgums.

Pretorijas klubam pagājušajā gadā bijuši trīs dažādi galvenie treneri, kas diezgan spilgti parāda par komandas nestabilitāti. Tagad kluba vadība spējusi panākt vienošanos ar kādreizējo Eiropas gada labāko futbolistu - bulgāru Hristo Stoičkovu, ar kuru noslēgts līgums uz divām sezonām.

Pēc futbolista karjera beigām Stoičkovs trīs gadus trenēja Bulgārijas izlasi, bet pēc tam viņam bija posms Spānijas klubā ''Celta Vigo''. ''Mamelodi Sundowns'' sastāvā pārsvarā ir vietējie futbolisti, ieskaitot dažus izlases spēlētājus. Vienīgais komandas ārzemnieks ir čīlietis Horhe Akunja.

Izmantotie resursi:
eurosport.com