Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Denilsona piedzīvojumi Vjetnamā beigušies

Denilsona piedzīvojumi Vjetnamā beigušies
Denilsons
Foto: AFP

Bijušais Brazīlijas izlases futbolists Denilsons, kurš šī mēneša sākumā pievienojās Vjetnamas klubam ''Hai Phong'', triju nedēļu laikā aizvadot tikai vienu spēli, savainojuma dēļ nolēmis pamest Vjetnamas komandu.

Cik zināms, Vjetnamas klubam Denilsons pievienojās jūnija sākumā. Pirms divām nedēļām brazīlietim bija iespēja debitēt jaunās komandas rindās, taču visu spēli viņš noraudzījās no tribīnēm, kas izraisīja milzu neapmierinātību un nekārtības fanu vidū. Spēles laikā bez skaļiem apvainojošiem saukļiem ''Denilson, brauc mājās!'', tika lauzti un dedzināti arī stadiona krēsli, kā rezultātā stadions pārklājās ar dūmu slāni, un tika izsaukti pat ugunsdzēsēji.

Tieši pirms nedēļas notika ilgi gaidītais, kad ''Hai Phong'' savā laukumā uzņēma ''Gia Lai'' vienību, un savulaik pasaules dārgākais futbolists laukumā devās komandas pamatsastāvā. Debija izdevās vairāk nekā veiksmīga un skaļa. Jau mača pirmajā minūtē pie soda laukuma labās puses tika nozīmēts soda sitiens un to izpildīt devās slavenais brazīlietis. Ar skaistu sitienu vārtu tālajā kreisajā augšējā stūrī Denilsons lika uzgavilēt apmēram 30 tūkstošiem līdzjutēju, kas bija ieradušies pavērot jauno komandas zvaigzni. Spēles otrā puslaika pašā sākumā brazīlietis tika nomainīts, jo par sevi lika manīt vecā kājas trauma.

Pāris dienas vēlāk kļuva zināms, ka Denilsons savainojuma dēļ nolēmis pamest Vjetnamu. ''Esmu profesionālis. Zinu, ka Vjetnamā esmu liela zvaigzne, taču varu pateikt godīgi, ka neierados šeit ekskursijā,'' vietējam laikrakstam ''Bong Da'' sacīja 31 gadus vecais futbolists. ''Mans savainojums izrādījies daudz nopietnāks nekā ārsti sākumā domāja. Pašreiz nejūtos pietiekami spēcīgs, lai šeit paliktu un spēlētu. Es mīlu futbolu un vēlos vēl ilgi spēlēt, taču nevēlos saņemt atalgojumu, ja to nedaru. Kad ierados šeit, tad redzēju, ka vietējiem līdzjutējiem es nozīmēju ļoti daudz, tāpēc uzskatu, ka, ja nevaru spēlēt, tad labāk doties prom. Kas zina, varbūt kādu dienu es atgriezīšos ''Hai Phong'' rindās. Pašreiz mana lielākā vēlēšanās ir atgūties no savainojuma, lai atkal varētu spēlēt,'' piebilda Denilsons.

Arī kluba pārstāvis Do Dajs Dongs atzina, ka respektē brazīlieša lēmumu: ''Mēs nevēlamies nekādus sarežģījumus nedz sev, nedz viņam. Viņa atveseļošanās periods varētu ieilgt, tāpēc, ja mēs viņu paturētu, tad klubam ar laiku rastos finansiālas problēmas.''

Tiek lēsts, ka triju nedēļu laikā Denilsons nopelnīja 10 tūkstošus ASV dolāru, bet par 50 nospēlētājām minūtēm un gūtajiem vārtiem brazīlietim pienākas bonuss 15 tūkstošu ASV dolāru apmērā.

Denilsons gūst vārtus debijas spēles jau otrajā minūtē

Saistītie raksti:
Denilsonam vārti otrajā minūtē debijas spēlē...
Pirmajā mačā Denilsons nespēlē, fani dedzina...
Denilsons pievienojas Vjetnamas klubam

Izmantotie resursi:
vietnamnews.vnagency.com.vn

  +5 [+] [-]

, 2009-06-29 17:30, pirms 15 gadiem
nabaga klubs , un taa fani !!!!
tas taapat kaa Rigas Dinamo speeleetu Jagr vienu speeli nospeeleetu un aizbrauktu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-06-29 17:37, pirms 15 gadiem
džeks normāli uzmeta... protams, veselība pirmajā vetā, bet kkā man šķiet, ka viss šis brazīļa Vjetnamas brauciens bija "baltiem diegiem šūts"... moška čalim bija kkādi parādi, ātri vajadzēja dabūt piķi, parādijās variants par "easy money" un aiziet! protams, tā ir tikai mana sazvērestības teorija un nekas vairāk... lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-29 18:42, pirms 15 gadiem
Nabaga Vjetkongieši