Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

No petardes cietušais Šuņins atgriezies ierindā

Agris Suveizda

No petardes cietušais Šuņins atgriezies ierindā
Antons Šuņins
Foto: AFP/Scanpix

Krieviijas futbola kluba Maskavas "Dynamo" vārtsargs Antons Šuņins atgriezies kopējā grupā. Šuņins nesen cieta no līdzjutēju mestas petardes Krievijas Premjerlīgas spēlē pret Sanktpēterburgas "Zenit".

"Šodien veiktās medicīniskās pārbaudes parādīja, ka Antonam nav sarežģījumu un atgūšanās notika pēc iepriekš nozīmētā grafika. Ārsti viņam atļāva trenēties kopējā grupā. Vai viņš varēs spēlēt tuvākajā mačā, tas jau paliek galvenā trenera Dana Petresku ziņā," medijos sacīja "Dynamo" preses atašejs Konstantīns Aleksejevs.

Jau vēstījām, ka Šuņins cieta Krievijas futbola čempionāta spēlē pret Sanktpēterburgas "Zenit", kas incidenta dēļ netika pabeigta. "Dynamo" vārtsargam pēc medicīniskās izmeklēšanas veikšanas tika konstatēts radzeņu, plakstiņu un abu acu konjunktīvas ķīmisks apdegums, kā arī pēctraumatiskais labās auss iekaisums ar dzirdes traucējumiem.

"Zenit" tika atzīta par galveno vaininieci notikušajā. Krievijas čempionei tika piespriests tehniskais zaudējums un divas spēles pie tukšām tribīnēm. Sanktēterburgas komandai par dažāda veida pārkāpumiem jāšķiras arī no 1.1 miljona rubļu. Arī galvaspilsētas klubam piesprieda naudas sodu un vienu spēli pie tukšām tribīnēm. "Dynamo" saņēma 500 000 rubļu naudas sodu par drošības nenodrošināšanu spēlē, bet vēl 80 000 – par līdzjutēju aizvainojošu saukļu skandēšanu.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com