Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Halkam atcelta diskvalifikācija uz četriem mēnešiem

Halkam atcelta diskvalifikācija uz četriem mēnešiem
Halks
Foto: AP/Scanpix

Portugāles kluba ''Porto'' brazīliešu uzbrucējam Halkam atcelta šī gada februārī piešķirtā diskvalifikācija uz četriem mēnešiem par uzbrukumu tehniskā personāla darbiniekam pērnā gada decembrī. Sods samazināts līdz trijiem mačiem, kurus futbolists jau ir izlaidis. Jāatzīmē, ka šāda lēmuma rezultātā atlūgumu iesniedzis Portugāles Futbola līgas prezidents.

Atgādināsim, ka februārī Portugāles futbola čempionāta Disciplinārā komiteja lēma uz četriem mēnešiem piešķirt diskvalifikāciju (vietējā čempionāta spēlēs) ''Porto'' kluba brazīliešu uzbrucējam Halkam, kurš pērnā gada 20. decembrī pēc izbraukuma mača ar ''Benfica'' (0:1) stadiona tunelī uzbrucis tehniskā personāla darbiniekam. Jāatzīmē, ka februārī gan divi no šiem četriem mēnešiem jau bija pagājuši, tāpēc reāli atlikuši bija tikai divi.

Lai nu kā, kļuvis zināms, ka Disciplinārā komiteja piešķirto diskvalifikāciju nolēmusi samazināt no četriem mēnešiem uz tikai trim mačiem, kurus brazīlietis jau ir atsēdējis. Sakarā ar pieņemto lēmumu ļoti neapmierināts esot bijis un atlūgumu iesniedzis Portugāles Futbola līgas prezidents Herminio Loureiru: ''Pieņemtajam lēmumam var būt ļoti smagas sekas, kuras vēršas ārpus sportiskās taisnības rāmjiem. Esmu iesniedzis atlūgumu.''

Vēl jāpiemin, ka citam ''Porto'' futbolistam, Rumānijas izlases aizsargam Kristianam Sapunaru (25, pašreiz izīrēts Bukarestes ''Steaua''), kurš pēc mača ar ''Benfica'' iesaistījies attiecību noskaidrošanā ar apsardzes darbiniekiem, sākumā piešķirtā diskvalifikācija uz sešiem mēnešiem samazināta uz četriem mačiem.

Izmantotie resursi:
thomsonreuters.com

     [+] [-]

, 2010-03-27 15:01, pirms 15 gadiem
mja kas notiek ar futbola disciplinaro komiteju